Konu Seçenekleri
Eski 24-04-08, 16:16 Çevrimdışı   #1
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.570
Teşekkür etti: 5.002
RepForum Gücü: 178
Forum Puanı:62520
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Acun: En büyük kopyacı benim

Acun: En büyük kopyacı benim

Ünlüler çocukluklarına dönünce bakın neler hatırladılar;

Dün 23 Nisan’ı kutladık. Çocuklar için sevinç ve heyecan dolu olan bu bayram, yetişkinler için de geçmişlerini hatırlatan bir gün. İşte biz de ünlüleri çocukluklarına götürdük...

BİZANS ASKERİ

Cem Yılmaz: Ben çok saftım. Abimle Karaoğlancılık oynardık. O Karaoğlan olurdu, beni de Bizans askeri yapardı. Sonra evire çevire döverdi. Askerim diye hiç sesimi çıkarmazdım.

KIZLARLA OYNA!

Çağla Şıkel: Ben çok çılgındım. Teneffüslerde beğendiğim çocuklarla yan yana gezerdim. Öğretmenim bana, "Sen erkek misin?Kızlarla oynasana" derdi.

BÜYÜK KOPYACI

Acun Ilıcalı: Tam bir sokak çocuğuydum. Kadıköy Anadolu Lisesi’nin en başarısız öğrencisiydim. Hiç sınıfta kalmadım. Gelmiş geçmiş en büyük kopyacı benimdir herhalde.

GiYSiLERiNi SAKLIYOR

Hande Subaşı: Sakin, duygusal ve naif bir çocuktum. İlkokulda sevdiğim bir sınıf arkadaşım vardı, o da bana aşıktı. Ailelerimiz de görüşüyordu. Kendi aralarında konuşup, bizim halimizle dalga geçerlerdi. Bebeklik giysilerimi saklıyorum ve onların çocuklarıma, torunlarıma miras kalmasını istiyorum.

SALON ERKEĞİ

Teoman: Ben ropdöşambırlı çocuktum. Çünkü evimizde pijamayla dolaşmak ayıp karşılanırdı. Muhallebi çocukluğuyla sokak çocukluğu arasında gidip geldim. Salon erkeği denir ya, ben de salon çocuğuydum. Hep kibar ve ölçülü.

HAYLAZ MI HAYLAZ

Deniz Akkaya: İstanbul'da dünyaya geldim ama babamın uzak yol kaptanı olması nedeniyle çokça okul ve ev değiştirdik. Çocukluğuma dönüp bakınca, özgürlük anlamına geliyor o günler benim için. Dik başlı, özgür, kendine güvenen, dediğim dedik, haylaz mı haylaz, küçük bir erkek çocuğuydum adeta.

Yorgun...

Mesaja teşekkür eden:
SiSin (24-04-08)
Eski 24-04-08, 16:18 Çevrimdışı   #2
Rektör
Kemalistler

SiSin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.074
Teşekkür etti: 3.213
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:35497
SiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:

3-5 insan var Cebime attığım

öLsemde kopamayacağım..
biri de sen misin acaba?
aL sana bir muamma
:]

Eski 24-04-08, 16:23 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 146
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:542
MısırGan ara sıra gören oluyorMısırGan ara sıra gören oluyorMısırGan ara sıra gören oluyorMısırGan ara sıra gören oluyorMısırGan ara sıra gören oluyorMısırGan ara sıra gören oluyor
cem yılmaza bayıldım=D

Konu Seçenekleri