| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() | Ad grubu yeni Liderlik secimi A.D. grubu bugünden itibaren yönetimce devir alınmıştır. Grup başlığı altında yeni Liderlik secimi için adaylık başvurusunda bulunabilirsiniz. http://www.forumiq.com/ad-grubu-lide...161#post903161 (Konuyu görebilmek için grup mensubu olmanız gerekmekte) Adaylık başvurusu için son tarih:31 Temmuz. Bilginize Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.228
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ADG düşüncesini forumda oturtmak ve gerektiği konuları zıt duran inanlarla seviyeli bir şekilde tartışıp, birbirimize genelin gerçek olan doğrularını kabullendirmek adına, ADG adayları ve üyeleri ile düşünceyi gerektiği yerlere taşımak düşüncesindeyim. Başkanlık oylamasında istediğim adaya oy vermeyi istiyorum. Bundan dolayı, ADG'ye girmek için başvuru yaptım. Gurubun ilerlemesi adına birçok arkadaşımı görmek isterim. Teşekkür ederim bilgilendirme için ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #3 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.969
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben de Caner'e katılıyorum ve grubu desteklemek adına bu gruba üye olmak istiyorum. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |