Konu Seçenekleri
Eski 27-02-08, 13:16 Çevrimdışı   #1

ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.676
Teşekkür etti: 4.108
RepForum Gücü: 56
Forum Puanı:18832
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kahkaha Ad Soyad Yeterli

Adınızı ve Soyadınızı yazın yaşayacağınız evi görün beğenecekmisiniz bakalım.

burdan....

yorumları bekliyorum yorumsuz bırakmayın
Mesaja teşekkür eden:
Samson (28-02-08)
Eski 28-02-08, 02:32 Çevrimdışı   #2
Öğrenci
Genel Mesajlar: 1
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
goldenmiddle Herkese mesafeli
ufffff, bir eski mo ewi. soğğukk
Eski 28-02-08, 03:16 Çevrimdışı   #3
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.476
Teşekkür etti: 4.339
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:29267
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bu werilmişti.... ama yine de saol

Mesaja teşekkür eden:
нѕуη (01-03-08)
Eski 28-02-08, 03:26 Çevrimdışı   #4
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.338
Teşekkür etti: 3.365
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99822
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Töbe Töbe benim eve bakarmısınız

Ama ciddiden benim hayatım böle genelde gunlerim tıp fakultesinde yada staj yaptıgımız hast.de gectiği için dogru bir resim olmuş diyorum ben

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu DR_CoCoRiCo tarafından (28-02-08 Saat 03:28 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
unfortunate (28-02-08)
Eski 28-02-08, 03:33 Çevrimdışı   #5
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
akşam akşam kopardın beni dr gokisss

alemsin....

Mesaja teşekkür eden:
DR_CoCoRiCo (28-02-08)
Eski 28-02-08, 03:36 Çevrimdışı   #6
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.338
Teşekkür etti: 3.365
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99822
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
spermanksk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
akşam akşam kopardın beni dr gokisss

alemsin....
beni anlayacak birisi cıkacak biliyorum

ama ciddiden revamı diyorum ben

ama ben mutluyum ya vatanıma hayırlı bir evlat olacagım ....

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 28-02-08, 03:39 Çevrimdışı   #7
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Ödüller:
eee.... hadi bakalım inşallah

Eski 28-02-08, 10:00 Çevrimdışı   #8
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 28-02-08, 11:15 Çevrimdışı   #9
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.433
Teşekkür etti: 1.553
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:22949
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

bu benim ewimmiş

.
.
.

beni bir ben bilirim bir de beni yaradan
bana bir ben gerek bir de beni anlayan
Eski 28-02-08, 11:15 Çevrimdışı   #10
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.743
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:52072
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Eski 28-02-08, 13:14 Çevrimdışı   #11
Doçent
Genç Kuvvet

GökYüzü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.293
Teşekkür etti: 712
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4005
GökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biri
burası da bnm evimmiş

...

Nabeeerrr=)
Eski 28-02-08, 13:20 Çevrimdışı   #12
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Samson´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Hileci senin adını yazınca burası çıktı

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 28-02-08, 13:52 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

PigLet - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.906
Teşekkür etti: 1.926
RepForum Gücü: 90
Forum Puanı:36818
PigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPigLet tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
verilmişti bu konu

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

3

2

1

kayıt (:
Eski 29-02-08, 00:21 Çevrimdışı   #14
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.743
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:52072
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hileci senin adını yazınca burası çıktı

Sen baş harfini büyük yapmışsın ondan
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (29-02-08)
Eski 29-02-08, 00:29 Çevrimdışı   #15
Grup Lideri
Genç Kuvvet

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.672
Teşekkür etti: 2.535
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:22382
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
burasıda bana çıktı

Eski 01-03-08, 23:50 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bunun isimlerle alakası yok. Değişik değişik isimler yazdım burdaki resimlerden birkaçı çıktı...

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 01-03-08, 23:56 Çevrimdışı   #17
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
spermanksk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu werilmişti.... ama yine de saol

harbi nereye kayboldu o konu

neyse bi kez daha yazak ismimizi

bu türkçe karakterlerle olani
in a Mountain House

buda türkçe karaktersiz olani
in a Houseboat

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 02-03-08, 11:05 Çevrimdışı   #18
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.801
Teşekkür etti: 1.253
RepForum Gücü: 79
Forum Puanı:23520
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

bu türkçe karakterle olan

bu da türkçe karaktersiz olan

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 13-03-08, 14:45 Çevrimdışı   #19
Asistan
Genel Mesajlar: 177
Teşekkür etti: 19
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:101
Ghost_Girl ara sıra gören oluyorGhost_Girl ara sıra gören oluyor
bnm villada yaşıcakmışım
Eski 14-03-08, 17:16 Çevrimdışı   #20
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.510
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
abi ayıp ya

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht

Konu Seçenekleri