Konu Seçenekleri
Eski 07-07-08, 23:18 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
11 Ada nın yediği karpuz u etraftan kurtarma çabası =)

http://www.pikniktube.com/v/29bf451a...ama-mücadelesi

cok tatli bu ya

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
FauLtLesS (19-09-08)
Eski 07-07-08, 23:20 Çevrimdışı   #2
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.819
Teşekkür etti: 3.251
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
babasi alma diyooo

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Eski 19-09-08, 21:28 Çevrimdışı   #3

Bölümünde uzman

FauLtLesS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.521
Teşekkür etti: 2.061
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:22646
FauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
cok şeker (=

вέDέLLi мυтLυLυкLaя «'3

ZamanSız GeLdim Kendimé YanıLGı T/adında…
Ve YanGın oLdum Kentimin YaLınSızLıĞına YanıLdıĞım
YanımLa . .

Konu Seçenekleri