| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]() | Adalet Bakanlığı Duyurusu T.C. ADALET BAKANLIĞI BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HALKIMIZA UYARI Son günlerde karşılaşılan, sosyal sağlık tehdidi oluşturan, halka açık yerlerde kötü niyetli şahısların; Hepatit ve türevleri, AIDS; gibi bulaşıcı hastalık dağıtma girişimleri ile ilgili istihbaratlar alınmış ve bunların tüm yazılı, görsel basın ve Internet aracılığıyla en hızlı şekilde halkımıza iletilmesi zorunluluğu doğmuştur. Bu nedenle; Enfeksiyonlu iğne uçlarının vücudumuzun herhangi bir yerinde kana karışabilecek enfekte istemine karşı; -Sinema, tiyatro,konser salonu gibi; kalabalık izleyici kitlesine sahip kapalı alanlarda, bizlere ayrılan koltuklara oturmadan önce, ışıklar henüz yanıyorken, koltuklarımızın üzerini kontrol etmemiz, -Halka açık Telekom Ankesörlü Telefon’larını kullanırken jetonumuzu geri almamız sırasında jeton iade gözüne elimizi dikkatlice ve kontrol ederek sokmamız, -Restaurant ve benzeri yeme – içme mekanlarında kürdan kullanmamamız, en azından kapalı ambalajda kürdanları tercih etmemiz, önerilmektedir. Bu uyarı niteliğindeki dosya, tüm İlçe Emniyet Teşkilat’larına ve Internet yoluyla siz ve sizin gibi etkin Internet kullanıcısı halkımıza bir ön bilgi olarak gönderilmiştir Bu dosyayı kişisel iletişim dahilindeki tüm tanıdıklarınıza ve akrabalarınıza iletmenizi, halkımızın sağlığı ve refahı için zorunlu bir durum olarak görmekteyim. Turan Açikmese Adalet Bakanlığı Tetkik Hakimi T.C. ADALET BAKANLIĞI 06659 KIZILAY / ANKARA TEL: 90 (312) 417 77 70 Hayat bir yolculuktur , Varış yeri değil... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | baho_17 (17-07-07), ~sebofan_memo~ (17-07-07) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 551
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok teşekkürler... Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Melih_m (17-07-07) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.414
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:58829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Enteresan bişeyler yapma çalışıyorlar bizim ülkeye ama
![]() Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor Her gün hayvan değil insan ölüyor Her gün hayvan değil çocuk ölüyor Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!! 1 Ocak 2008 |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Melih_m (17-07-07) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 400
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Malesef öyle.. Ki son yıllarda bu daha da yoğunlaştı. Belki de insanlar kendi KIYAMET lerini .. kendileri hazırlıyorlar .. Hayat bir yolculuktur , Varış yeri değil... |
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 7
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Yakında heralde rahat rahat dışarı bile çıkamıcaz galiba. uyarın için teşekkürler...
|
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:14471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uyarınız için tşkler... artık hakikaten herşeye daha çok dikkat etmek zorundayız... ![]() Bak bu gece hüzün demlemekten vazgeçtim.. Hadi bir kahve ısmarla bana, Bir gülüşünün kırk yıllık hatırı kalsın bende.. (: ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Melih_m (10-08-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |