| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]() | . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.436
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:13498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet daha önce bunu seyretmiştim, çok iyi bir illüzyonist chris angel.. Tabi adı üstünde illüzyon bu adam yeni Hz.İsa diye nitelendiriyorlardı su üstünde yürüdüğü için ![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) |
|
| | #3 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:20037 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
illüzyon evet bi kaç tane de m..l var orda . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 261
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir de çapraz yürüyüş yapsaydı da görseydik (: Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok ya onun bi hilesi vardır mutlaka
|
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 278
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | illaki hilesi vardır ![]() 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 261
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herhalde yani (: Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #8 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.477
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 1.473
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
belki cinlerle irtibat kuruyordur karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 420
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen bunu büyücülerle karıştırdın heralde Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam büyücü olamazmı belkide cindir karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... |
|
| | #12 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.477
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok hakkaten uçuyor deniz üzerinde yürüyor tövbe estafurullah
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | he he taam o cin zaten bizlerde birer melekiz Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok |
|
| | #14 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Adam Benden Bıraz Daha Yetenekli ![]() ![]() |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazı insanlar cinlerle iletişim kurabiliyor karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doordur bende duydum bunu Anti AKP ![]() Ya şimdi yada ... yada'sı yok |
|
| Mesaja teşekkür eden: | poor_youth (21-08-08) |
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 219
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2952 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam su üstünde yürüyebiliyo olsa sadece böyle bir şov programı yapmaz.... Tek yapabileceğim kendim olmak-artık o da her kimse.. ![]() |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:20037 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet doğru cinlerle iletişim.. 200 sene yaşar cinler 200 sene öncesine kadar haber alabilirsiniz. bilgileri verirler verirler sonrada karşılığını isterler yapmazsan ya da yapamazsan kendini öldürmek zorunda kalırsın.onun için hiç bulaşmayın derim ben. kuranda süleyman a.s dı sanırım cinlerin emrinde olduğuı vs. işleri yaptırıldığı bildirilmiştir... . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| Mesaja teşekkür eden: | poor_youth (21-08-08) |
| | #19 | |
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |