| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Adamin biri falciya gitmis. Adamin avuç içini inceler incelemez, falcinin yüzü karismis? Adam telasla sormus: - "Hayirdir... Halim, ahvalim çok mu kötü" Falcidan cevap: - "üzgünüm... Pek yakin bir vakitte, tüm Türkiye'nin felaketine sebep olacak bir is yapacaksin!..." kendini deccal gibi hisseden adamcagiz ne yapsin? Derhal, kendini en yakin demiryoluna atip raylarin üzerinde hayatina son verecek ilk treni beklemeye baslar. Aynen, Anna Karenina misali... Derkeeeeen, yandaki çayirda top oynayan çocuklardan biri topu demiryoluna kaçırır. Tam o anda da, yaklasmakta olan trenin çuf çuf sesleri duyulur. Çocugu raylarin üzerinde gören adam, kendi makus talihini unutup çocuga dogru bir hamle yapar. Oglani kaptigi gibi,son anda raylarin disina yuvarlar. Tren uzaklasinca, talihsiz adam döner çocuga sorar: "Ismin nedir yavrum?" Çocuk cevap verir: "Recep Tayyip Erdogan" ![]() ![]() ![]() alinti... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (24-06-07) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | azuahahhaahah Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.239
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:103098 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eh orijinal fıkradaki zat kadar ülke ve dünya kaderinde etken olmasada... yerli fıkramıza konu olacak kadar etkili ![]() sağol yıldız yıldızca paylaşımlar yapmaya başlamışsın yine emeğine sağlık |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 8.039
Forum Gücü: 233 Forum Puanı:97032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #5 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinalinden pek bi farkı yok gelecek için...
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahahahahaahahaha koptum ya hahahahah ))))))))))))))))
|
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:150 ![]() ![]() |
ezuahhaha ![]() :d
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |