| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | Adana'da elektrik kesintisi Adana'nın merkez Yüreğir, Ceyhan ve Pozantı ilçelerine bağlı bazı belde, köy ve mahallelerinde, iletim hatlarında yapılacak bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi. Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 20 Temmuz Pazar günü Yüreğir ilçesine bağlı Seyhan, Yamaçlı ve Cumhuriyet mahalleleri, Sabancı İlköğretim Okulu civarı, Hasan Şaş Bulvarı, Devlet Hastanesi ve Paksoy fabrikası arasına 08.00-18.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek. Ayrıca 19-20 Temmuz tarihlerinde Pozantı ilçesine bağlı Gökben köyüyle, ilçedeki Akgün, Doğan ve Arıkan tesisleri, Keleşler ve Taşpınar petrol ile TEKFEN'nde 08.00-16.00 saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Öte yandan 20 Temmuz Pazar günü, 06.00-13.00 saatleri arası Ceyhan ilçesindeki bağlı Moderevler, Sarısakal, Gazi Osman Paşa, Kelemeti mahalleleri ile Namık Kemal Mahallesi'nin bir bölümü, Toktamış, Sirkenli, Nazımbey, Yeniköy, Ağıçpınar, Yılankale, Küçük Burhaniye, Altıkara köyleri ile bu mevkilerdeki sulama ve sanayi abonelerine elektrik verilemeyecek. AA. ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
| Konu Seçenekleri | |
| |