| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör ![]() | adar Live '07 @ Solar Beach - Kilyos - İstanbul Sahnede: Marilyn Manson James The Rapture Juliette and The Licks Cocorosie Beirut Nouvelle Vague CSS Peter Bjorn and John The Rakes The Horrors Plan B Jamie Lidell Piano Magic Booka Shade Easy Star All Stars Ellen Allien & Apparat Osunlade Yoruba Soul Orchestra Norman Jay Joan As Police Woman Radioslave SCSI 9 Duman Zaman: 29 Haziran 2007 Cuma - 12:00 Mekan: Solar Beach - Kilyos - İstanbul Fiyat: Kombine + Kamp: 155 YTL Kombine: 130 YTL Duman Konseri: 30 YTL - Diğer tek günlük biletler program detaylandıkça açıklanacaktır. - 14 Yaşından küçükler ebeveynleriyle beraber etkinliğe katılabilirler. - Groove mağazalarından "hizmet bedelsiz" biletleri satın alabilirsiniz. Bilet: biletix.com Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süpermiş ya ama ben yine gidemeyeceğim " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #3 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başlıktaki hatayı düzeltebilir misiniz "Radar Live" olacak "adar Live" değil ![]() Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |