| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Adsl kullanıcı adımı ve şifremi unuttum Soru: Adsl kullanıcı adımı ve şifremi unuttum. Şu an kullanıcı adımı ve şifremi yazmadan internete bağlanabildiğime göre bu kullanıcı adı ve şifre bilgisayarda bir yerde kayıtlı demektir.Nereye kaydettiğini bilen varmı yada nasıl öğrenebilirim.En azından kullanıcı adını öğrenebilsem şifreyi kolay bulurum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşların cvplarını bekliyorum.İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.. Cevap: Adsl destek hattını arıyarak bu konuda gerekli yardımı alabilirsin ( 4440375 ) Modemlerin şifreleri için: Adsl Modem Şifreleri Allied telesyn user : manager Pass : friend Apache user : setup veya root Pass : root Asus user :admin pass :admin Aztech user :admin pass :admin Billion Bipac user :admin pass : password Cnet user :admin pass :epicrouter Corecess 3112 usb user :admin pass :corecess3113 Corecess 3113 eth user :admin pass :corecess3113 Dibeg 108 user :dare pass : (boş geç) D-Link, Datron ETHERNET, Datron USB, Link SYS ve USB Robotics user :admin pass :admin Dost GVC user :dost pass :dost Eicon Diva user : bos birak pass : bos birak Geek, hicomm, Inca, Loopcom ve paradigm user :admin pass :epicrouter Mercury ADSL user : admin pass : conexant (Edit Bye PHRoZeN) Origo user :admin pass :kont2004 pikatel user : DSL pass : DSL Speedcom user :admin pass :conexant SpeedTouch 330, Speedtouch ve Thomson user ve password kendiniz belirliyorsunuz Tecom user :root pass :root Zoom X Serisi modem user :admin pass :zoomadsl ZyXEL user :admin pass :1234 GeZZ user :admin pass :epicrouter ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Aktütün'ün İntikamı Alınacak ! |
|
| | #2 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | markasına göre modemin ip sinden nete bağlanarak bulabilirsin ben air ties kullanıyorum 192.168.2.1 yazın internet expoler a eger air ties se tabi kolay gelsin... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |