| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Adsl modem elektronik kullanım kılavuzu
bana speedcom adlı adsl modemin elektronik kullanım klavuzunu gondrebilecek olan bi arkadaş varmı ya modem ayarlarını o olmadan yapamıyorumda
|
|
| | #2 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:70 ![]() |
wolf_57 ben kullanım kulavuzunu int. den bulamadım ama bende speedcom kulanyom.eğer nerde sorun yaşadığını (hangi aşamada) söylersen yardımcı olabilirim ama kullanım kılavuzunu yinede arıyacam.
![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | wolf_57 (10-07-07) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.405
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya ben intertnet şiferemi değiştirdim ve bunları modeme kaydedecekmişim ama klavuz olmadan yapamıyorum modemin kullanıcı adı şifresi ve diğer butun bilgileri lazım bana modem kuracam yani modem ayarı için gereken bilgiler Konu wolf_57 tarafından (10-07-07 Saat 21:16 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #5 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adsl modemse driverları aşağıdaki linktedir. http://www.multimedya.com/destek/des...om/adslusb.zip bu olmaz sa bir de aşağıdakini dene http://www.multimedya.com/destek/des...eedcom/wan.zip Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| Mesaja teşekkür eden: | wolf_57 (11-07-07) |
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.405
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar çok teşekkurler elinize sağlık
|
|
| | #8 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:70 ![]() |
saol wolf_57 her zaman
![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |