| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | afrodit bu Afrodit eski model chevrolet marka otomobilini satmaya karar verir. En yakın dostuna bu fikrini söyler. Yakın dostu Banu Alkana; - ''Banucuğum senin araban 200 bin kilometrede çok eskimiş kimse almaz'' demiş. Üzülen banu alkan ne yapacağım diye dostuna danışmış. Dostuda; - ''benim tanıdığım bir usta var git ona kilometreyi düşürsün''. banu alkan tamirhaneye gider. usta kilometreyi 10 bine düsürür. aradan bir hafta geçer. Arkadaşı banu alkana; - ''ne oldu hallettin'mi sattınmı'' demiş. banu alkanda; - ''yok ya vazgeçtim arabam daha 10 bin kilometrede satarmıyım hiç'' demiş... beni yormayın beni kırmayın anlamassanız kalsın hiç dokunmayın ............................... |
|
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tam da yapısına uygun bı fıkra o kadının Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ceres16 (11-08-08) |
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #4 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.450
Forum Gücü: 76 Forum Puanı:26697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne kadar zeki off yine ölüyorum,kaçıncı bu .. ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| | #6 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sankim daha önce verilmişti ama neysee süper yaa banu alkan hala 90 60 90 sanım diyor başındaki 1 leri eklemiyorr 190 160 190 Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 30
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok zeki bi bayan şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!.. bir umuttu yaşatan insanı |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.546
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:37339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gerzek ya
Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |