| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Figüranlar ![]() | Ah şu yılgın Türkler -Boşver abi biz mi düzelticez memleketi… -Zaten bizi kimsenin AB ye filan alacağı yok. Oyalıyolar kardeşim… -Boşver abi. Oy vericen de noolcak? Hep aynı adamlar kazanıyor seçimleri. -Şikayet edicem de elime ne geçicek yahu… Zaten kimse ilgilenmiyo? -Rüşvet vermesem bu sefer de işimi halletmiyicekler abi… -Bana ne abi benzine zam geldiyse. Arabası olan düşünsün -Boşver abi . şahit mahit yazarlar… -Rüşvetin belgesi mi var abi. Zaten ispat edemem bari kendimi rezil etmeyeyim. -Amerika çok büyük güç abi. Kimse onunla başa çıkamaz. -Sahte mahte içiyoruz işte. Zaten sahte rakı daha ucuz oluyor. -Verelim şunlara istedikleri yerleri de ot bitmeyen topraklardan geberip gitsinler yaaa… -Koylar turizme açılsın tabi ya… Ne o öyle boş boş duruyorlar. -Bize demokrasi fazla abi… Bizi örfi idare paklar. -Şimdi boşanıcaksın. Sonra birinle tanışıcan yeni bi kayınvaliden olucak. Yeniden baldızların filan… Boşver abi. Otur oturduğun yerde… -Tamam gericiler filan ama en azından tek parti iktidarı abi. İstikrar var hiç olmazsa. -Türk lirasına da güvenmek lazım tabii ama sen bana gene ordan dolar ver evladım. -Şu Kıbrıs’ı verelim de kurtulalım bari… Konu SerseriKursun tarafından (07-09-06 Saat 16:14 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 195
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2285 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
komik diil ve hatta bazıları çok çok saçma bence..
|
|
| | #3 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.092
Forum Gücü: 61 Forum Puanı:18524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu gani müjdenin bir yazisi biz türklerin ne kadar yilgin oldugunu göstermek istiyor bence hem komik hemde düsündürücü |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 195
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2285 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gani müjde ya da bi başkası şu türkleri aşağılayan yazılardanda ben yıldım.. senin paylaşımın emek vermişsin saol... ama saçma biz kendimize böle dersek başkaları ne demez.. hele şu kıbrısla ilgili son maddeye akıl sır erdiremedim..
|
|
| | #5 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.092
Forum Gücü: 61 Forum Puanı:18524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konunun amaci insanlari düsündürmek...böyle düsünen cok insanimiz var ...maalesef.. baskalari ne düsünür diye kendimizi elestirmeye karsiysan Penguen dergisini , Olacak o kadar gibi tvprogramlarinida izleme .. bence insanlari düsündüren mizah en iyisi ( misal kemal sunal ) |
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 175
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:286 ![]() ![]() ![]() |
bence bu tarz seyleri yazmakta zarar yok , cünkü var olan birsey söylemek ne kadar yanlis olur onu bilemem.... ama hata bu yazdiklarimizi telafi etmek degil de gülüp gecmekde |
|
| | #7 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Düşündürücü ise komik yazılar kısmına eklememek lzm ... |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 776
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gani müjdenin espri anlayısı diyelimm cogu yazıları bu sekildedir. komik mizah seklinde yazdıgı yazılardır bunlar da... yazılarını tanıdıgım için biliorum... |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gülüyoruz ağlanacak halimize denir ya aynen öyle.. ![]() muhabbet'e taşındı.. yorumsuz kalsın isteyen güler istemeyen gülmez (: ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |