Konu Seçenekleri
Eski 04-12-07, 00:51 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

LauB - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.118
Teşekkür etti: 1.586
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:18427
LauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ah vista ah

Arkadaslar bu vista cok narin bir seymis, halen ugrastiriyor beni, photoshopu bile zorlada olsa yükleyebildim..

yalniz sorunum su, vista isletim sistemli laptop kullaniyorum ve diger pc deki dökümanlarimi laptopa yükledim sorun su ki vista .gif uzantili resimleri göstermiyor, daha dogrusu yeni bir explorer acarak gösteriyor buda benim isime gelmiyor acikcasi, naptimsa olmadi bana yardim edicek var mi acaba..
Eski 04-12-07, 01:02 Çevrimdışı   #2

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.459
Teşekkür etti: 2.834
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:94761
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Hangi program ile açmak istiyorsun?
Mesaja teşekkür eden:
LauB (04-12-07)
Eski 04-12-07, 01:05 Çevrimdışı   #3

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.254
Teşekkür etti: 3.677
RepForum Gücü: 234
Forum Puanı:95373
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Windowsun "Windows Resim ve Faks Görüntüleyicisi" ile olsa gerek Vista başka bişi varmı bilimyorum hiç kullanmadım çünkü

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Kış Uykusu
Moduna Hazırlık...

Mesaja teşekkür eden:
LauB (04-12-07)
Eski 04-12-07, 01:11 Çevrimdışı   #4

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.459
Teşekkür etti: 2.834
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:94761
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Photoshop'ta olabilir murat. Onu yüklediğini yazmış. Artık hangisini istiyorsan klasör özelliklerinden dosya türlerine girip birlikte açılacağı program olarak belirlemelisin.
Mesaja teşekkür eden:
LauB (04-12-07)
Eski 04-12-07, 03:57 Çevrimdışı   #5
Dekan

Samson - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.942
Teşekkür etti: 2.743
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:52072
Samson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSamson tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Vistada resim ve faks görüntüleyici yok, yerine Fotoğraf Galerisi Görüntüleyicisi konulmuş. Gif resimlerini tek kare görüntülüyor. Bu yüzden explorer de açıyor. Onda ise resim akıcılığı iyi olmuyor.

acdsee-programını yükleyerek sorununa çare bulabilirsin

Veya çoğu vistacının kullanımını tavsiye ettiği;
irfan view programı
http://cytanet.tucows.com/files2/iview410_setup.exe
veya
http://software-files.download.com/s...&psid=10021962
veya
http://www.irfanview.com/main_download_engl.htm

Türkçe dil dosyası:
http://www.irfanview.net/lang/turkish.zip

Konu Samson tarafından (04-12-07 Saat 04:05 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
BigBang (05-12-07), LauB (04-12-07), Sadness (04-12-07), samx (04-12-07)
Eski 04-12-07, 11:54 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

LauB - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.118
Teşekkür etti: 1.586
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:18427
LauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
yardimlariniz icin cok tesekkür ederim, güya windows vistayla cigir acicakti basit bir .gif uzantili resimi bile programla acmak zorunda kaliyoruz.. program yardimii icin tesekkürler gizmo, ikisinide kullanmistim yabancilik cekmeyecegim..
Mesaja teşekkür eden:
Samson (04-12-07)
Eski 05-12-07, 00:22 Çevrimdışı   #7
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.749
Teşekkür etti: 3.080
RepForum Gücü: 122
Forum Puanı:53551
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Ninish´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yardimlariniz icin cok tesekkür ederim, güya windows vistayla cigir acicakti basit bir .gif uzantili resimi bile programla acmak zorunda kaliyoruz.. program yardimii icin tesekkürler gizmo, ikisinide kullanmistim yabancilik cekmeyecegim..
Evet haklısın ben hala xp kullanıyorum ki ihtiyacım olan programları doğru dürüst kullanabileyim diye..İşin bir de öteki kısmı var..Microsoft bir işletim sistemini piyasaya çıkardığında bu sistemin zaaflarının kullanıcılar tarafından tespit edilmesini ister..Yani ben aslında hala xp kullanarak bencillik etmiş ve hazıra konmuş oluyorum..

Birisine Verdiğiniz Değeri
Göstermenin En Güzel Yolu Ona
Vakit Ayırmaktır...
Mesaja teşekkür eden:
LauB (09-12-07)
Eski 05-12-07, 02:40 Çevrimdışı   #8
Rektör
Genel Mesajlar: 6.184
Teşekkür etti: 1.517
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:22613
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Onu bunu bilmiyorum , ama benim arkadaş bi vista yukledi adam 1 ayda pc den soğudu ,, kolay gelsin size..
Mesaja teşekkür eden:
LauB (09-12-07)
Eski 07-12-07, 19:53 Çevrimdışı   #9
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.400
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12182
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Bırakın Şu Vista Saçmalığını Artık Vista da Çığır Açıcak Diye Tanıtılan Özellikleri Farklı İşletim Sistemleri Yıllardır Kullanıyor Ben Xp yi Bile Oyun Oynamak İçin Kullanıyorum

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Mesaja teşekkür eden:
LauB (09-12-07)

Konu Seçenekleri