Konu Seçenekleri
Eski 19-11-06, 15:44 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.888
Teşekkür etti: 13.242
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142657
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
kahkaha Ahanda küpe Bozdu :)

Tonks: XaNDeR oLum Sana Bi Soru Küpe Erkek Adamı Bozar mı ?
XaNDeR : Bırak Küpeyi baba GeL içeLim.
Tonks : Kanqa HakLısın içeLim. Hay deeeee...

-----------------------------------------------------------------------------

Hewall : Hakancem75 Küpe Erkek Adamı Bozar mı ?
Hakancem75 : Şiniyyyy ımmm Kadir İnanır da Küpe war mı ? Yok. Kadir İnanır Ney ? Erkek Adam. Demekki Neymiş Küpe Erkek Adamı Bozar.
Hewall : aga GüzeL BağLantı Yaptın da AnLamadım. Neyse Sormadım Say

-----------------------------------------------------------------------------

Smyrna: lemrel Len Küpe Erkek Adamı Bozar mı ?
lemrel : Onu Benim Beyime Sormak Lazımmm...
Smyrna :

--------------------------------------------------------------------------

Tweety : B-CooL Sence Küpe Erkek Adamı Bozar mı ?
B-CooL : Bozar.
Tweety : Bu Lafına + Rep

electronics : E-Dana Aga Küpe deLikanlıyı Bozar mı ?
E-Dana : DeLikanLı DeLdirmez
electronics : Aga Güzel Laf Ettin.

Dogus : Eftelya Küpe Erkek Adamı Bozar mı ?
Eftelya : oLur mu Hiç ÖyLe şeyyy. Tabiki Bozmaz. Hatta Karizma Yapar Daha Bi Yahşi Durur...
Dogus : Sidalay Döv Bunu Döv.

Rebel : Pagan Sana bi Soru Sorcam istediğim Cevabı wermezsen Kırdım Kafanı Küpe Erkek Adamı Bozar mı ?
Pagan : Eftelya ya KatıLırıyorum. Tabi ki Bozmaz.
Rebel : aha Şimdi Zopayı Hakettin.

EaGLe : SweetEvil Küpe Erkek Adamı Bozar mı ?
SweetEvil: Bu İşte Bi İ*neLik war ama
EaGLe : Aferim.

ToutatiS : redstreak Len Küpe Erkek Adamı Bozar mı ?
redstreak: O NasıL Söz AyoL Ayyy DaraL geLdi. Oha faLan oLdum. Ayyy KızLaaaar Naberrrrr Bakın Bu Benim Arkadaşım ToutatiS.
ToutatiS: Aga Sen Kimsin Tanımıyorum Seni.

samx : The.`KinG işini böLüyorum ama Küpe Erkek Adamı Bozar mı ?
The.`KinG : ( Hewall'i Döverken ) aL sana Karizma , aL Sana YahşiLik , aL Sana Küpe. Aga Erkek Adamı Bozar Küpe
samx : TşkLer The.`KinG. KoLay GeLsin.

(yonetimdeki herkezin adina bisiler yazmak isterdiim ama simdilik bunlar devami gelicek )

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi)
And (19-11-06), apinchoflove (19-11-06), ares (19-11-06), Cehennem (19-11-06), EyLüLsu (19-11-06), hakancem (19-11-06), Hewall (19-11-06), lemrel (19-11-06), Pagan (19-11-06), RebeL (19-11-06), samx (19-11-06), Secret (19-11-06), sweetevil (19-11-06), The.`KinG (19-11-06), Tonks (19-11-06)
Eski 19-11-06, 15:47 Çevrimdışı   #2
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
samx in dublorümüyüm ben yaaa beni niye dövüyo alla alla sakal bıyık da yokki bende karıştıyosun diyeyim

yalnız

EaGLe : SweetEvil Küpe Erkek Adamı Bozar mı ?
SweetEvil: Bu İşte Bi İ*neLik war ama
EaGLe : Aferim.

redstreak: O NasıL Söz AyoL Ayyy DaraL geLdi. Oha faLan oLdum. Ayyy KızLaaaar Naberrrrr Bakın Bu Benim Arkadaşım ToutatiS.

koptum

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."

Konu Hewall tarafından (19-11-06 Saat 15:51 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (19-11-06)
Eski 19-11-06, 15:49 Çevrimdışı   #3

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.916
Teşekkür etti: 5.270
Forum Puanı:183832
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
twiimm çok güldüm ya
deli kız

Mesaja teşekkür eden:
Tweety (19-11-06)
Eski 19-11-06, 15:50 Çevrimdışı   #4

B-CooL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.265
Teşekkür etti: 2.332
Forum Puanı:85173
B-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
vay be ne küpeymiş
erkek adamı bozmakla kalmamış üstüne morluklarda eklemiş

O boşluk dolar elbet,
yaralar kabuk bağlar, sızılar diner,
acılar dibe çöker.
Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir.
Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız
Oysa ;
O boşluğu dolduran eksilmenizdir...

birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ...
senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!!

Mesaja teşekkür eden:
Tweety (19-11-06)
Eski 19-11-06, 15:53 Çevrimdışı   #5
Doçent

MeTaL_KeDi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.578
Teşekkür etti: 776
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:7222
MeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmış

zuhahaha redstreak abi muhabbeti keselim bundan sonra
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (19-11-06)
Eski 19-11-06, 16:06 Çevrimiçi   #6

Tweety - ait Avatar
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
arkadaslarr masumum ben kizmayiin bana

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Eski 19-11-06, 16:12 Çevrimiçi   #7
Haftanın Moderatörü

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.643
Teşekkür etti: 3.367
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:35630
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
koptum resmen ya tskl tweety

Mesaja teşekkür eden:
Tweety (19-11-06)
Eski 19-11-06, 16:41 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent

lemrel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.398
Teşekkür etti: 170
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1525
lemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuşlemrel üç beş tanıdığı olmuş
beyime mi soracağım? ))

Mesaja teşekkür eden:
Tweety (19-11-06)
Eski 19-11-06, 16:45 Çevrimdışı   #9
Doçent

samx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.719
Teşekkür etti: 1.552
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:14887
samx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Süper ötesi, manyak olmuş çok güldüm ya

Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında
VE
Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (19-11-06)
Eski 19-11-06, 17:09 Çevrimdışı   #10
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.400
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12182
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
manyag bişey olmuş

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (19-11-06)
Eski 19-11-06, 17:32 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.848
Teşekkür etti: 1.836
RepForum Gücü: 76
Forum Puanı:31936
apinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
eheueheu teşekkürler düşünce için..
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (19-11-06)
Eski 19-11-06, 22:11 Çevrimdışı   #12

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ulem sende ne cevherler varmış öleee

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 19-11-06, 22:12 Çevrimdışı   #13
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
içelim

alemsin kız

Mesaja teşekkür eden:
Tweety (19-11-06)
Eski 20-11-06, 16:53 Çevrimdışı   #14
Doçent

RedStreak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.030
Teşekkür etti: 609
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:1619
RedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyor
Arkadaşlar 3 günlük yokluğumdan yararlanıp hakkımda asılsız dedikodular çıkmış...

Bunların hepsi küllüyen yalandır bilginize

(Ayrıca Tweety İntikammmmmmmmmmmm )

Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur,

Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya

YUNUSEMRE
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (20-11-06)
Eski 20-11-06, 20:26 Çevrimiçi   #15

Tweety - ait Avatar
Ödüller:
Intikammis gel de gorelim

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Eski 21-11-06, 23:33 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Müzik grubu

Volvox - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.387
Teşekkür etti: 314
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2470
Volvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyorVolvox çevresinde seviliyor
ben eftelyaya göre bozuk değilim

rebel e göre değişiyo ama tam zıttı

ilginçç..

bence bozmaz ama hatta militan arkadaşlarım var onlarda takıyo

Yaşamak Gerek Önce,Görmek için sadece,Durmalısın bence...

MetropoL Militan....
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (16-12-06)

Konu Seçenekleri