| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tonks: XaNDeR oLum Sana Bi Soru Küpe Erkek Adamı Bozar mı ? XaNDeR : Bırak Küpeyi baba GeL içeLim. Tonks : Kanqa HakLısın içeLim. Hay deeeee... ----------------------------------------------------------------------------- Hewall : Hakancem75 Küpe Erkek Adamı Bozar mı ? Hakancem75 : Şiniyyyy ımmm Kadir İnanır da Küpe war mı ? Yok. Kadir İnanır Ney ? Erkek Adam. Demekki Neymiş Küpe Erkek Adamı Bozar. Hewall : aga GüzeL BağLantı Yaptın da AnLamadım. Neyse Sormadım Say ----------------------------------------------------------------------------- Smyrna: lemrel Len Küpe Erkek Adamı Bozar mı ? lemrel : Onu Benim Beyime Sormak Lazımmm... Smyrna : -------------------------------------------------------------------------- Tweety : B-CooL Sence Küpe Erkek Adamı Bozar mı ? B-CooL : Bozar. Tweety : Bu Lafına + Rep -------------------------------------------------------------------------- electronics : E-Dana Aga Küpe deLikanlıyı Bozar mı ? E-Dana : DeLikanLı DeLdirmez electronics : Aga Güzel Laf Ettin. -------------------------------------------------------------------------- Dogus : Eftelya Küpe Erkek Adamı Bozar mı ? Eftelya : oLur mu Hiç ÖyLe şeyyy. Tabiki Bozmaz. Hatta Karizma Yapar Daha Bi Yahşi Durur... Dogus : Sidalay Döv Bunu Döv. -------------------------------------------------------------------------- Rebel : Pagan Sana bi Soru Sorcam istediğim Cevabı wermezsen Kırdım Kafanı Küpe Erkek Adamı Bozar mı ? Pagan : Eftelya ya KatıLırıyorum. Tabi ki Bozmaz. Rebel : aha Şimdi Zopayı Hakettin. ![]() -------------------------------------------------------------------------- EaGLe : SweetEvil Küpe Erkek Adamı Bozar mı ? SweetEvil: Bu İşte Bi İ*neLik war ama EaGLe : Aferim. ![]() -------------------------------------------------------------------------- ToutatiS : redstreak Len Küpe Erkek Adamı Bozar mı ? redstreak: O NasıL Söz AyoL Ayyy DaraL geLdi. Oha faLan oLdum. Ayyy KızLaaaar Naberrrrr Bakın Bu Benim Arkadaşım ToutatiS. ToutatiS: Aga Sen Kimsin Tanımıyorum Seni. -------------------------------------------------------------------------- samx : The.`KinG işini böLüyorum ama Küpe Erkek Adamı Bozar mı ? The.`KinG : ( Hewall'i Döverken ) aL sana Karizma , aL Sana YahşiLik , aL Sana Küpe. Aga Erkek Adamı Bozar Küpe samx : TşkLer The.`KinG. KoLay GeLsin. (yonetimdeki herkezin adina bisiler yazmak isterdiim ama simdilik bunlar devami gelicek ) derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi) |
| | #2 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | samx in dublorümüyüm ben yaaa beni niye dövüyo alla alla sakal bıyık da yokki bende karıştıyosun diyeyim ![]() yalnız EaGLe : SweetEvil Küpe Erkek Adamı Bozar mı ? SweetEvil: Bu İşte Bi İ*neLik war ama EaGLe : Aferim. ToutatiS : redstreak Len Küpe Erkek Adamı Bozar mı ? redstreak: O NasıL Söz AyoL Ayyy DaraL geLdi. Oha faLan oLdum. Ayyy KızLaaaar Naberrrrr Bakın Bu Benim Arkadaşım ToutatiS. ToutatiS: Aga Sen Kimsin Tanımıyorum Seni. koptum "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." Konu Hewall tarafından (19-11-06 Saat 15:51 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (19-11-06) |
| | #4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 2.332
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:85173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vay be ne küpeymiş ![]() ![]() erkek adamı bozmakla kalmamış üstüne morluklarda eklemiş ![]() O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker. Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir. O boşluk doldu sanırsınız Oysa ; O boşluğu dolduran eksilmenizdir... birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ... senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!! |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 776
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ToutatiS : redstreak Len Küpe Erkek Adamı Bozar mı ? redstreak: O NasıL Söz AyoL Ayyy DaraL geLdi. Oha faLan oLdum. Ayyy KızLaaaar Naberrrrr Bakın Bu Benim Arkadaşım ToutatiS. ToutatiS: Aga Sen Kimsin Tanımıyorum Seni. zuhahaha redstreak abi muhabbeti keselim bundan sonra |
|
| | #6 |
Teşekkür etti: 13.242
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaslarr masumum ben kizmayiin bana derin.. ![]()
|
|
| | #12 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ulem sende ne cevherler varmış öleee Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #14 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 609
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar 3 günlük yokluğumdan yararlanıp hakkımda asılsız dedikodular çıkmış... ![]() Bunların hepsi küllüyen yalandır bilginize (Ayrıca Tweety İntikammmmmmmmmmmm )
Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (20-11-06) |
| | #15 |
Teşekkür etti: 13.242
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Intikammis gel de gorelim derin.. ![]()
|
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 314
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben eftelyaya göre bozuk değilim ![]() rebel e göre değişiyo ama tam zıttı ![]() ilginçç.. bence bozmaz ama hatta militan arkadaşlarım var onlarda takıyo MetropoL Militan.... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (16-12-06) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |