Konu Seçenekleri
Eski 09-06-06, 19:54 Çevrimdışı   #1
Öğrenci
Genel Mesajlar: 8
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:5
MepHisTo31 Herkese mesafeli
Ahh kadınlar ahh.....

Kadınların gidip kendilerine eş secebilecekleri bir erkek dukkanı acılmıstır. Magaza 5 katlıdır ve her kat cıkıldıkca, erkeklerin nitelikleri de yukselmektedir.
Magazada sadece tek bir kural gecerlidir: herhangi bir katın kapısından iceri giren
kadın, o kattan alıs-veris etmek zorundadır ve eger bir ust kata cıkmak isterse, tekrar asagı katlara inemez. Bir gun bir grup kız arkadas, kendilerine erkek secmek icin magazaya gider.Ve....
1. KAT'ın kapısında sunlar yazılıdır: "Bu kattaki erkeklerin
calısacak bir isleri var ve cocukları da severler". Kızlar yazılanları okur ve soyle derler: "Eh, hic yoktan iyidir ama bir de ust kata bakalım".
2. KAT'ın kapısında yazılanlar: "Buradaki erkeklerin iyi
bir isleri var, cocukları severler ve son derece
yakısıklıdırlar." Kızlar:
"Hmmm,hic fena degil ama acaba bir ust katta ne var ?"
3. KAT : "Buradaki erkeklerin cok iyi birer isleri var,
cocukları severler, son derece yakısıklıdırlar ve ev islerine de yardım ederler".
Kızlar: "Aman Tanrım, cok etkileyici ama yukarıda baska katlar da var."
4. KAT : "Buradaki erkeklerin isleri cok iyi, cocukları cok severler,gayet yakısıklı olup, ev
islerine yardım ederler ve
ayrıca son derece romantiktirler". Kızlar cıglık atmaya baslarlar: "Inanılmaz, bir ust katta bizi neyin bekledigini bir dusunun!" Ve bir kat daha cıkarlar...
5. KAT'ın kapısında sunlar yazmaktadır: "Bu kat bostur ve sadece, kadınları memnun etmenin mumkun olmadıgını kanıtlamak icin
konmustur.Cıkıs soldadır; umarız inerken merdivenlerden yuvarlanırsınız !
Mesaja teşekkür eden:
ArKaNtoS (18-09-07)
Eski 10-06-06, 20:01 Çevrimdışı   #2
Stajyer
Genel Mesajlar: 86
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:5
bulut_efe Herkese mesafeli
doğru walla kadınları memnun etmek mümkün deil
Eski 11-06-06, 16:47 Çevrimdışı   #3
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
kimilerine tanrı diye tapmadığınız sürece memnun edemezsiniz gerçi o zaman da sizi küçümserler.Aaamaaaa öyleleri de var ki canlarım benim SENİ SEVİYORUM dediğin ana seninle ölmeye bile hazır olurlar...BENE ONLARA GURBAN OLAAAAM!!

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo
Eski 11-06-06, 16:58 Çevrimdışı   #4
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
forumda aradım bulamadım ama bu forumda bunu okuduguma eminim yinede emeğin için teşekkürler

Konu Seçenekleri