| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | - Selam, benim adım Wanda . - Selam, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün? - Donarak öldüm. - Ne kadar korkunç. - Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm. - Peki sen nasıl öldün? - Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum. - Sonra ne oldu? - Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım. Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm. - Ah Keşke derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | erciyesli (23-05-08) |
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 741
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:8073 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | verildiii ama sus...!!! öhömm cok gusel hehe |
|
| Mesaja teşekkür eden: | drama queen (05-03-08) |
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.907
Forum Gücü: 104 Forum Puanı:44093 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Cok guzeldi gercekten Cennetlik duygularla cehennem oldun kaldın "Yandım" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | drama queen (05-03-08) |
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 85
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:239 ![]() ![]() ![]() |
çok güsel. |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |