| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Bu test, ahlaki degerlerinizin ne kadar kuvvetli oldugunu olcmek icin hazirlanmistir. Testi etkili kilmak icin asagiya dogru mumkun oldugunca yavas gidin. Durust cevap verirseniz, kendi ahlaki degerlerinizi ve insanliginizi olcmus olacaksiniz. Test sadece tek sorudan ibaret ama, bu soru hayati bir soru. Hadi bakalim basliyoruz... Florida'dasiniz... ....daha açık olmak gerekirse, Miami'de... Her taraf sular altinda, korkunc bir sel baskini olmus... ..sudan baska birsey gorunmuyor neredeyse... ....Siz de NY Times'da calisan bir gazetecisiniz... Ve bu korkunc afetin tam ortasindasiniz.... Durum neredeyse umutsuz..... Ve siz de iyi fotograflar cekmeye ugrasiyorsunuz.... Cevrenizde insanlar, evler sularin icinde kaybolup gidiyor... Doga amansizca saldiriyor.. Ve herseyi yikip yok ediyor.... Birdenbire kamyonet kullanan bir adam goruyorsunuz..... Camurlara gomulmeden, sulara kapilmadan ilerleyebilmek icin canla basla mucadele ediyor.... Yaklasiyorsunuz.... Bu adam onemli birisi gibi gorunuyor.... Birdenbire taniyorsunuz onu, bu adam George W. Bush! Ayni anda da sularin onu yutmak uzere oldugunu farkediyorsunuz... sonsuza dek... Iki seceneginiz var: onun hayatini kurtarabilirsiniz ya da size kesinlikle Pulitzer odulu kazandiracak bir fotograf cekebilirsiniz...... Dünyadaki en etkin adamlardan birisinin olumunun fotografi.... Ve iste sorunuz(durust olun): Fotograflari renkli mi bastirirsiniz yoksa siyah beyaz mi? ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi) | /\/\€r\/€ (08-10-06), apinchoflove (08-10-06), BİRTANEM (11-10-06), dolores (17-09-06), fersa (17-09-06), mecid_ pehlivan (13-10-06), sawasuar (25-09-06), selcukkaradere (18-10-06), SerseriKursun (25-09-06), sty58 (11-11-06), ubudiyet (10-10-06), UnDeaTh (11-11-06), YıLdız_GöZlÜm (25-09-06), y_l_z (11-10-06) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 776
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tonksum war yaa boy boyy renkli, renksis, siyah-beyas, rengarenk hiç farketmes ortaya en çesitlisinden yaparım |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Renkli olsun ... Siyah beyaz romantik hava verir olmaz ... ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nihayetinde insandır .Kurtarılmalı Kurtarırım
|
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:50 ![]() |
renklii |
|
| | #6 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | profilden çekerdim ben ya Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #7 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() siyah beyaz nasıl olsa birasdan tarih olacak ![]() |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 356
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2597 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
renkliiiiiii |
|
| | #9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 2.332
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:85173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden video kaydıda çekmek için kamera getirmedim die kewndime kızarım ![]() O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker. Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir. O boşluk doldu sanırsınız Oysa ; O boşluğu dolduran eksilmenizdir... birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ... senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!! |
|
| | #10 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 223
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5067 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
muhahahah siyah-beyaz
|
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 680
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğanın kanunu gereği olduğu gibi bırakırım onu yerinde ![]() Öyle bir kare yakalayıp da rengini kim düşünür deli misin ? ![]() Çuvalla para demek şöhret demek dah aneler neler Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın. ![]() |
|
| | #12 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:2386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ölümü ii olmadı fotoğrafları bari renkli çıksın der,renkli bastırırdım ) ............ELVEDA.......... |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.070
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok o gittikçe renkleri atar zaten eskir Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz Çok Yorgunuz Çok Yorgunuz... |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle her ikisinden de yaptırırım falla SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI . . . ! |
|
| | #15 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() |
ucunda pulitzer olsada filmimi harcamazdım
TA Kİ BATANA KADAR YILDIZLAR YİNE PARLAR ŞAFAK ATANA KADAR |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 44
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok komiksin tonks ya ben de merakla okuyorum ![]() stek seçenek onun ölümünü izlemek:miş tabee fotosunu çekerken![]() hem de rengarenk ve kabartmalı SoN UmuT'uMmm... |
|
| | #17 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende kesinlikle kurtarmam diyecektim ama sonu çok güzelmiş siyah beyaz olsun nede olsa bjk liyiz |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 416
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kurtarirdim onu. kimbilir belki de gunun birinde yargilanir ve yaptiklarinin hesabini verir. boyle kolay bir sonu olmamali onun.
26 Subat 2009 Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü. |
|
| | #19 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
+ basit insanlara basit sonlar yakışır ![]() (bence ) ![]() | |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 195
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:2285 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben o an da bi saflığıma gelip kurtarırdım gibi gelio.. dicektim ki soru bu olsaydı renk muhabbetine gelirsek ikisinide yapardım.. acıklı arkasından üzülecebilecek bi patron varsa (ki sanmıorum) onun gazatesine siyahbeyazı satardım.. en canlı renkleride başka gazateye satardım...
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |