Konu Seçenekleri
Eski 16-09-07, 02:17 Çevrimdışı   #1
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.536
Teşekkür etti: 1.258
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7148
Gıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmış
ahmet aslan

Ahmet Aslan Dersim/Hozat’ın Taux köyünde doğup, ilkokulu Taux’ta, ortaokulu ve liseyi Hozat’ta okudu. Liseden sonra Diyarbakır resim fakültesini kazanıp altı ay Diyarbakır’da resim öğretmenliği, sonra üç yıl İstanbul Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü’nü okudu. Sanatçı yedi yıldır Almanya’da yaşıyor.

Konu Gıskın tarafından (16-09-07 Saat 02:37 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
mls1917 (22-01-08), pavel (16-09-07), saroth (18-12-07), troçki (16-09-07), ŞiYaR (18-12-07)
Eski 16-09-07, 02:18 Çevrimdışı   #2
Profesör
Genel Mesajlar: 3.683
Teşekkür etti: 3.112
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36862
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ahmet aslan tunceli ve alevi kültürünün en iyi ozanlarındadır...tuncelili bir yiğit...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Gıskın (16-09-07), mls1917 (22-01-08), saroth (18-12-07), ŞiYaR (16-09-07)
Eski 16-09-07, 02:20 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.260
Teşekkür etti: 13.648
RepForum Gücü: 155
Forum Puanı:63890
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
süpersin kardeş,coştun bakıyorum...emeğine sağlık...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Gıskın (16-09-07), pavel (16-09-07), saroth (18-12-07)
Eski 16-12-07, 04:01 Çevrimdışı   #4
Asistan

DREWFOSTER - ait Avatar
Genel Mesajlar: 458
Teşekkür etti: 682
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2665
DREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyor
Arkadaşlar,
Ben bir şey duydum doğrumudur ? Ahmet Aslanın gırtlak kanseri olduğuna dair ? Bilgisi olan var mı ?

KORKMA ONDAN BUNDAN
NE ÖLÜMDEN NE HAYATTAN !..
.
Eski 16-12-07, 16:13 Çevrimdışı   #5
Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 2.536
Teşekkür etti: 1.258
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7148
Gıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmışGıskın yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
DREWFOSTER´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar,
Ben bir şey duydum doğrumudur ? Ahmet Aslanın gırtlak kanseri olduğuna dair ? Bilgisi olan var mı ?
ilkdefa senden duydum yaaaa umarım böle bişi yoktur...
Eski 18-12-07, 11:36 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.098
Teşekkür etti: 1.385
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:8964
sonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasonsuus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
DREWFOSTER´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar,
yok be arkadaş yoktur öyle birşey böyle kötü şeyleri düşünmemek en güzeli...Umut Altınçağ ada tranfik kazasında öldü diyorlardı araştırdım yurt dışında yaşıyormuş..

Katil İsrail Filistinden DEFOL..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
saroth (18-12-07), ŞiYaR (18-12-07)

Konu Seçenekleri