| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Antikapitalistler ![]() | ahmet aslan ![]() Ahmet Aslan Dersim/Hozat’ın Taux köyünde doğup, ilkokulu Taux’ta, ortaokulu ve liseyi Hozat’ta okudu. Liseden sonra Diyarbakır resim fakültesini kazanıp altı ay Diyarbakır’da resim öğretmenliği, sonra üç yıl İstanbul Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü’nü okudu. Sanatçı yedi yıldır Almanya’da yaşıyor. ![]() Konu Gıskın tarafından (16-09-07 Saat 02:37 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 3.112
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36862 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahmet aslan tunceli ve alevi kültürünün en iyi ozanlarındadır...tuncelili bir yiğit... |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 13.648
Forum Gücü: 155 Forum Puanı:63890 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süpersin kardeş,coştun bakıyorum...emeğine sağlık...
Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 682
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2665 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar, Ben bir şey duydum doğrumudur ? Ahmet Aslanın gırtlak kanseri olduğuna dair ? Bilgisi olan var mı ? KORKMA ONDAN BUNDAN NE ÖLÜMDEN NE HAYATTAN !... |
|
| | #5 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.258
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7148 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #6 | |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.385
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yok be arkadaş yoktur öyle birşey böyle kötü şeyleri düşünmemek en güzeli...Umut Altınçağ ada tranfik kazasında öldü diyorlardı araştırdım yurt dışında yaşıyormuş.. ![]() Katil İsrail Filistinden DEFOL.. | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |