Konu Seçenekleri
Eski 27-03-08, 19:31 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.283
Teşekkür etti: 4.759
RepForum Gücü: 205
Forum Puanı:88533
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ahmet Çakar'dan Özlü Sözler

Ahmet Çakar 'dan Özlü sözler

*Birazdan sizi kezman’in cocukluguna goturecem
*Ahada küçük çi*ini yapan futbolcu gördüm
*Durun bi’ dakika, şimdi İngiltere’yi futbolda model olarak gösteriyorlar. Tamam, size İngiltere’de ki modeli anlatayım. *Bir kere futbolcuların yüzde 20’si g*y.
*Futbol playstation değildir.

*Şovsa hoş değil, şov değilse sen hoş değilsin.
*Geçenlerde Antalya’ya gittim. Verdiler elime bir sopa…
*Ben futbolun realist yüzüyüm.
*Korkuyorum beyler…(Rtük Başkanının haksız yere programa müdehale etmesinin ardından)
*Olimpiyat Stadında kurtlarla göz göze geldim.

*Ben size geri zekalı demedim, zeka geriliği var dedim.
*Yaptığı hareket kesinlikle dangalıklıkdır. Bakın ‘dangalıklık’ derken hakaret olarak söylemiyorum.
*Her kim ki vicdan muhasebesi yapmıyorsa adam değildir, şerefsizdir, insan değildir!

*Spor basını terbiyesizdir ben de onlardan biriyim.
*Hakemler bir sabah uyanacaklar ve onlara Merkez Hakem *Komitesi bir ilkbahar sabahı kulaklıkla uyandın mı hiç? diye soracak.
*Kazım Kanat : Futbol şovdur hocam
*Ahmet Çakar: Peki o zaman donunu indirsin
*Ahmet Çakar: Sen benim bukalemun olduğumu mu düşünüyorsun?
*Kazım Kanat: Düşünmüyorum hocam.
*Ahmet Çakar: Ama ben senin bukalemun olduğunu düşünüyorum…

*Ahmet Çakar: Şimdi Kazım ve ben nereye gitsek huzur vermeyiz doğru mu?
*Kazım Kanat: Ne diyorsun ya? Niye vermeyelim.
*Ahmet Çakar: Ya kazım yapma. Huysuz adamlarız ikimizde…

*Ahmet Çakar: Şimdi ben bu hakemin yaptığı hataya normal bir vatandaş gözüyle baksam…
*Hakan Can: Sen normal bir vatandaş değilsin ama hocam…
*Ahmet Çakar: Değilim tabii; ben anasının gözüyüm!

*Ahmet Çakar: Ne oldu, Hassassın?
*Kazım Kanat: Evet hassasım…
*Ahmet Çakar: Özel günün mü?

*Rıza Çalımbay: Benim kişiliğim ile ilgili konuşamazsın Ahmet Çakar!
*Ahmet Çakar: Bir dakika, bir dakika. Sen şimdi IQ olayındasın galiba. Ben sana IQ’un düşük derken kötü bir amaç gütmedim. Bir lider doğru zamanda doğru karar verir. Sen veremedin. IQ olayı buydu. Yani kötü niyet yoktu Rızacım.
*Rıza Çalımbay: Peki.

*Ersin Düzen: Biraz da Anadolu’ya geçelim. Anadolu’daki izleyicilerimiz programımıza büyük ilgi gösteriyor.

*Ahmet Çakar: Nereden biliyorsun?
*Ahmet Çakar: Sen şimdi Benjamin Toshack’ı seversin..
*Kazım Kanat: Seni de seviyorum ben.
*Ahmet Çakar: O zaman ben Toshack oluyorum. Düz mantık. Aristo mantığı.

*Ahmet Çakar: Sen şimdi o makasla saçımı mı keseceksin?
*Kazım Kanat: Keserim kesmem sana ne?
*Ahmet Çakar: Ben sana kesecek başka bir yerimi vereyim onu kes…
*Güntekin Onay: Açıkcası ben sizin bazı sözlerinizi tercüme etmedim sayın Çakar, ağır ifadelerdi.
*Ahmet Çakar: Ne! Ciddi misin?
*Güntekin Onay: Evet, her sözünüzü tercüme etmedim.
*Ahmet Çakar: Sahtekarsın sen gültekin…

*Ahmet Çakar: Ne o Kazım? Durakladın Hayrola?
*Kazım Kanat: Soytarı dedin bana. Daha ne konuşayım.
*Ahmet Çakar: Ben sana soytarı demedim. Böyle konuşmaya devam edersen iş soytarılığa gider dedim.
*Kazım Kanat: Ufuk Özerten kimdir biliyor musunuz? Ankara’da salam, sucuk, sosis satardı. Şimdi de hakemleri sucuk olarak görüyor.
*Kazım Kanat: Doktor sen Fenerbahçe’nin UEFA’da final oynayacağını inanarak mı söylüyorsun?
*Ahmet Çakar: Yok hayır. Yalamalık olsun diye söylüyorum Kazım abi.

*Ahmet Çakar: Benjamin Toshack’ın bonfile ve kırmızı şarap istemesi karşısında “Acaba bizimle toshack mı geçiyor diye düşündüm”
*Ahmet Çakar: Sen Futbolda sindirella sendromu nedir bilir misin?
*Hakan Can: Yok.
*Ahmet Çakar: Dur anlatayım.

*Gürcan Bilgiç: Türk Milli Takımı beni tatmin etmiyor.
*Ahmet Çakar: Tatmin olmuyorsan, bunun için farklı ilaçlar var.
*Gürcan Bilgiç: Bordo-Milan maçında kafa golünü sizin attığınız söyleniyor. Şehir efsanesi olmuş hocam.
*Ahmet Çakar: Hayır yok öyle birşey, attıysam da ben attım, Zidane ortaladı, Dakika 85…Ancelotti’yle Costacurta’nın arasından kalktım, kafayı vurdum…Tamam!
*Kazım Kanat: Kalkamazsın sen.
*Ahmet Çakar: O zaman gençtim kalktım.

(Serdar Bali, konuyu 6 Pas programı sunucusu Melih Gümüşbıçak’ın yarışıp elendiği, Buzda Dans programına getirir.)
*Ahmet Çakar: Dün akşam ibretle Buzda Dans yarışmasını izledim. Buradan jüriyi şiddetle kınıyorum.
*Melih Gümüşbıçak: Hakemin kararı değil mi hocam?
*Ahmet Çakar: Ne demek ya! Ben hakemleri eleştirmişim, Buz Dansı hakemlerini mi eleştirmeyeceğim?
*Melih Gümüşbıçak: Nasıl yani, bana gelince hakemler kötü mü oluyor hocam?
*Ahmet Çakar: Hayır ne demek ya. Orda sana gelene kadar elenmesi gereken isimler var, hakkın yendi! Ben sana ve o masum kanadalı kıza acıyorum. Sizi dün akşam yediler orda.

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
DR_CoCoRiCo (27-03-08), HeaveN| (28-03-08)
Eski 27-03-08, 19:33 Çevrimdışı   #2
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.294
Teşekkür etti: 223
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5067
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Ahmet Çakar bu adama hem uyuz oluyorum hemde seviyorum

Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır.
Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter.
Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (27-03-08)
Eski 27-03-08, 19:34 Çevrimdışı   #3
Doçent
Genel Mesajlar: 2.368
Teşekkür etti: 729
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:6852
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Çakarist gençlik olarak , Ahmet Hoca'mızın izinden gidiyoruz
Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (27-03-08)
Eski 27-03-08, 19:39 Çevrimdışı   #4
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
geri dönüşü olmayan yola girelimmi?
Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (27-03-08)
Eski 27-03-08, 19:43 Çevrimiçi   #5
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.349
Teşekkür etti: 3.373
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99882
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
geri dönüşü olmayan yola girelimmi?

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (27-03-08)
Eski 27-03-08, 19:44 Çevrimdışı   #6
Doçent
Genel Mesajlar: 2.368
Teşekkür etti: 729
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:6852
HeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHeaveN| Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Çakarizm ölmez Vatan Bölünmez
Mesaja teşekkür eden:
HeLL's AnGeL (27-03-08)

Konu Seçenekleri