| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]() | SORU: “Burası dingonun ahırı mı” ifadesinde kastedilen dingo hangi hayvandır?... a) At... b) Köpek... c) Manda... d) Boğa... YARIŞMACI: Şimdi burda ahır geçtiği boğayı eliyorum... Boğanın ahırda yaşadığını pek tahmin etmiyorum... AHMET ÇAKAR: Nerde yaşar boğa, apartman dairesinde mi?... SORU: Üç kaşlı hayvan hangisidir?... a) Fok... b) Timsah... c) Deve... d) Jaguar... YARIŞMACI: Deve olduğunu sanmıyorum... Ben bu soruya fok demek istiyorum Ahmet Bey.. AHMET ÇAKAR (Yanlış cevabı şıklardan çıkarmak istiyor: Foku yedim ben... Yedim foku... Foku yiyorum... çıkartıyorum şıkkı... YARIŞMACI: Hocam bari 17 verseniz... AHMET ÇAKAR: Olmaz... Bize gelişi 15... AHMET ÇAKAR: Fenerbahçe’den bir futbolcu adı verir misiniz?... YARIŞMACI BAYAN: Scumacher... AHMET ÇAKAR: Scumacher şimdi Alman SSK’sından emekli aylığı alıyor hanımefendi... Ahmet Çakar: Cevabında emin misin?... YARIŞMACI: Yüzde 50 eminim, yüzde 50 emin değilim... SORU: Ninja kaplumbağaların en sevdiği yiyecek hangisidir?... ŞIKLAR: Pizza, Hamburger, Ispanak, Adana Kebap... YARIŞMACI: Ispanak... Evet C Ispanak... AHMET ÇAKAR: Yoğurtlu mu yoğurtsuz mu?... AHMET ÇAKAR: Hanımefendi Madrid hangi ülkenin bir şehridir?... YARIŞMACI: Eee... Şey... Paris... AHMET ÇAKAR: Paris mi?... Peki Paris hangi ülkenin başkenti o zaman?... YARIŞMACI: Ya Paris başlı başına bir devlet aslında... AHMET ÇAKAR: Fareli köyün kavalcısı köyden neleri almıştır?... YARIŞMACI: Kedileri... AHMET ÇAKAR: Hayır, çocuklar olacaktı doğru cevap... YARIŞMACI: Öyle mi?... AHMET ÇAKAR: Ne aşağılık bir kavalcıymış değil mi?... ![]() Nabeeerrr=) |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | kaygan_zemin (08-02-08), maviduss (06-02-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 472
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1024 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ahmet Çakar bi televizyon efsanesi yaa Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! Matem Müjdeleyen Kanlı Baykuşun, Ocağına İncir Dikilir Bir Gün . . . |
|
| Mesaja teşekkür eden: | GökYüzü (06-02-08) |
| | #3 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.988
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:40219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SORU: Ninja kaplumbağaların en sevdiği yiyecek hangisidir?... ŞIKLAR: Pizza, Hamburger, Ispanak, Adana Kebap... YARIŞMACI: Ispanak... Evet C Ispanak... AHMET ÇAKAR: Yoğurtlu mu yoğurtsuz mu?... ben bunu izlemiştim çok gülmüştük ya ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu akşam da çok güzeldi kızı çok güzel azarladı biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.574
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:89516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türk Televizyon Tarihinde Ilk Defa Yazi / Tura Yöntemiyle Yarismaci Eleyebilen Bir Garip "Yarisma". Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.751
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:38567 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hey allahım ya Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.847
Forum Gücü: 67 Forum Puanı:25438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alem bu adam ya Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #8 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.471
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AHMET ÇAKAR: Hanımefendi Madrid hangi ülkenin bir şehridir?... YARIŞMACI: Eee... Şey... Paris... AHMET ÇAKAR: Paris mi?... Peki Paris hangi ülkenin başkenti o zaman?... YARIŞMACI: Ya Paris başlı başına bir devlet aslında... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | GökYüzü (07-02-08) |
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:39 ![]() |
Bi soru da şu; SORU:Aşağıdakilerden hangisi Türkiye'de yüz ölçümü en az olan ilimizdir? A)Kilis B)Düzce C)Yalova D)KIrşehir Yarışmacı şöyle başlıyor. -Kırşehir olabilir aslında!!!! Ya da yağmur olup üzerine yağacak,HARAMLAR...Sil Baştan!!! Sahip olamadıklarının peşine kaç kez takıldı düşüncen? Tahminimce aklın bilinmez kişiler tarafından kiralık!!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | GökYüzü (12-02-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |