Notices

Konu Seçenekleri
Eski 14-09-08, 03:14 Çevrimdışı   #1
Profesör
Genel Mesajlar: 3.683
Teşekkür etti: 3.112
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36862
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak

Acı çekmek özgürlükse
Özgürüz ikimizde
O yuvasız çalı kuşu
Bense kafeste kanarya

O dolaşmış daldan dala
Savurmuş yüreğini
Ben bölmüşüm yüreğimi
Başkaldıran dizelere

Aramakmış oysa sevmek
Özlemekmiş oysa sevmek
Bulup bulup yitirmekmiş
Düşsel bir oyuncağı

Yalanmış hepsi yalan
Yalanmış hepsi yalan
Sevmek diye bir şey varmış
Sevmek diye bir şey yokmuş

Acı çektim günlerce
Acı çektim susarak
Şu kısacık konaklıkta
Deprem kargaşasında

Yaşadım bir kaç bin yıl
Acılara tutunarak
Acı çekmek özgürlükse
Özgürüz ikimizde

Acılardan arta kalan
İşte bu bakışlarmış
Buğu diye gözlerimde
Gün batımı bulutlarmış
Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi)
HaZaL (15-09-08), interlude (14-09-08), Opeth (14-09-08), PigLet (14-09-08), RebeL (14-09-08), RüyaM (14-09-08), storm_fatih (14-09-08), Tweety (14-09-08), YaGMuR_CiNi (14-09-08), ŞiYaR (15-09-08)
Eski 14-09-08, 03:21 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Yalanmış hepsi yalan
Yalanmış hepsi yalan
Sevmek diye bir şey varmış
Sevmek diye bir şey yokmuş
Ne Karmaşık Bişeydir (=

Teşekkürler Pavel
Mesaja teşekkür eden:
pavel (14-09-08)
Eski 14-09-08, 03:26 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

Pose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 787
Teşekkür etti: 1.206
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:27735
Pose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Eline Sağlık Pavel..

...
..
.

uA Pamukkale

PoseidoN

Galatasaray Terbiyesi..
Mesaja teşekkür eden:
pavel (14-09-08)
Eski 14-09-08, 09:45 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.847
Teşekkür etti: 2.636
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:43705
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
emegine saglık

Sen yoksun diye susuyor bu şehir
Derdime derman olmuyor geceler
Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa
Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında

H&F
Mesaja teşekkür eden:
pavel (14-09-08)
Eski 14-09-08, 12:00 Çevrimiçi   #5
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.350
Teşekkür etti: 210
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2162
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Degisik bir calısma emegine saglık kardes

Recep seni daha ivedikmedik
Dünya gülse sana yok bende mimik !!
Mesaja teşekkür eden:
pavel (14-09-08)
Eski 14-09-08, 12:17 Çevrimiçi   #6
Doçent

hareketli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.880
Teşekkür etti: 656
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:9304
hareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayran
güzl olmuş..
yüreğine sağlık pavel

Her kalp büyük bir dünya
Bir kalp kırıldığında,hayata dair ne varsa
O dünyanın üzerinde
Başlar yok olmaya
Mesaja teşekkür eden:
pavel (14-09-08)
Eski 14-09-08, 13:34 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.650
Teşekkür etti: 841
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10823
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
emeğine sağlık=)

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
pavel (14-09-08)
Eski 14-09-08, 16:36 Çevrimiçi   #8

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.648
Teşekkür etti: 4.708
RepForum Gücü: 217
Forum Puanı:96566
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Emegine Saglik, Güzel Secimler

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
pavel (14-09-08)
Eski 14-09-08, 21:13 Çevrimiçi   #9
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

GamzeL'm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.293
Teşekkür etti: 1.269
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:16533
GamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Emegine saglik (:

Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum
Mesaja teşekkür eden:
pavel (14-09-08)
Eski 14-09-08, 21:19 Çevrimdışı   #10

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.773
Teşekkür etti: 4.554
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:48870
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
ahmet kaya
şarkılarının hepsini ezbere bilirim neredeyse
resme dökülmüş haline pek hoş olmuş
emeğine bin teşekkürler

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin ! - büyütüyorum seni.

...
Mesaja teşekkür eden:
pavel (14-09-08)
Eski 14-09-08, 22:17 Çevrimdışı   #11
Rektör
Genel Mesajlar: 9.180
Teşekkür etti: 15.462
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:93162
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Farkli olmu$ , eline saglik
Mesaja teşekkür eden:
pavel (14-09-08)
Eski 14-09-08, 22:28 Çevrimdışı   #12
Doçent
Huzur Pınarı

gulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.702
Teşekkür etti: 1.280
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:11229
gulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmışgulasor Rep olayını aşmış
cok guzel emegıne saglık

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Mesaja teşekkür eden:
pavel (14-09-08)
Eski 15-09-08, 00:18 Çevrimiçi   #13

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.888
Teşekkür etti: 13.242
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142657
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
o bu gece gelecek .. (:
güzel calısmalar arkadasım..

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
pavel (15-09-08)
Eski 15-09-08, 00:30 Çevrimdışı   #14

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.814
Teşekkür etti: 6.146
RepForum Gücü: 197
Forum Puanı:80616
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ellerine emeğine sağlık

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
pavel (15-09-08)
Eski 15-09-08, 09:25 Çevrimdışı   #15
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.260
Teşekkür etti: 13.648
RepForum Gücü: 155
Forum Puanı:63890
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Emeğine yüreğine sağlık yoldaşım...Şarkı seçimin mükemmel...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma
Mesaja teşekkür eden:
pavel (15-09-08)
Eski 15-09-08, 11:34 Çevrimiçi   #16
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.793
Teşekkür etti: 16.326
RepForum Gücü: 482
Forum Puanı:203734
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Emeğine sağlık

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
pavel (15-09-08)

Konu Seçenekleri