| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]() | Ahmet Kaya (Kımı dınledıgınızı bılın) Edit Sidalay : Bölüm kurallarini okumanizi tavsiye ederim, ayni hareketi tekrarladiginiz taktirde meydan bölümüne erisim hakkiniz engellenir ! Konudaki küfürlü cümleler düzenlendi ! Ahmet KAYA; Yıllarca askerlerimizi şehit eden PKK'ya yardım eden bu varlık, Almanya'ya gittiğinde gazetecilerin, Türkiye den kaçarken yanında birşeyler getirip getiremediğini sorduklarında verdiği yanıt şu oldu; ''Hiçbir şey getiremedim ama bir tek arabama yanıyorum Arabam ş..... ülkesinde kaldı...'' Almanya'da PKK bayrağı altında konser veren bu kişinin konser alanının kapısına astığı yazı "Türkler ve Köpekler Giremez" İşte siz bu adamı dinliyorsunuz.. Zamanında bilmeden,PKK'ya dolaylı yoldan yardım ettik, çünkü bu kişinin kaset ve Cd'si alınıyordu ve kendi paramızla askerlerimize mermi yağmasına neden oluyorduk. Bu kişinin ne olduğunu öğrendiğimizde ise bazı insanların dediği şu sözler sanırım şehitlerimizi ve atalarımızın kemiklerini sızlatmıştır; ''Ben adamın kendisini değil,şarkılarını seviyorum...'' Ama unutmayın ki, Askerlerimizi şehit eden her mermide bu kişinin ve onu dinleyenlerin de payı vardır. Başkalarıda var elbette... Elinde rakı kadehi ve belindeki gümüş kabzalı tabancası ile Pkk nın sözde bayrağının altında poz veren Arif Sağ... Tek çözümün federatif sistem olduğunu söyleyen Yaşar Kemal... Türkiyenin soykırım yaptığını söyleyen Orhan Pamuk... Daha sayayım mı?... Unutmayın... Bu adamların kaset cd veya kitaplarını her alışınızda şehitlerimize bir kurşun da siz sıkıyorsunuz... >RADİKAL GAZETESİ; > >2 hafta önce şehit olan 5 askerimiz hakkında manşetten haber veren >bu yayın organı, şehitlerimiz hakkında yaptığı haberden dolayı >duyarlı vatandaşlar tarafındn aranmış ve Genel Yayın Müdürü ile >görüşülmek istenmiştir. > >Gazete sekreteri vatandaşlarımızı 1 saate yakın telefonda >bekletmiş ve sonra ısrarlı konuşmalar sonunda Genel Yayın >Müdürü'ne telefonu bağlamıştır. > >Duyarlı vatandaşlarımızın merak ettikleri şey şudur; > >"Şehit olan askerlerimize, şehit denilmek yerine "ÖLÜ" >denilmiştir. Sadece manşette değil her satırda ve her cümlede bu >kelime kullanılmıştır.'' > >Vatandaşlarımız bunun yanlışlıkla yapıldığını yada matbaa hatası >olduğunu duymak isterler ama duydukları cevap onları şoke eder... > >Radikal Gazetesi Genel Yayın Müdürü aynen şöyle demiştir... >''Biz onları öyle görüyoruz...'' > > >Değerli Vatanperver Kardeşlerim, > >Yukardaki kişi ve kurumlara verdiğin her kuruş sana, yada babana, >yada annene, yada abine,yada ablana, yada kardeşine, yada >tanıdığın sevdiğin birine PKK kurşunu olarak dönecektir, bunu >sakın unutma... > >Özmü öz ve Dünya'daki en güzel dil olan Türkçe'miz dururken ve >sanatçı olmalarına rağmen tam olarak akıcı Türkçe konuşamamalarına >rağmen Kürtçe öğrenmekte nedir? > >Senin,çocuğunun, babanın, annenin, kardeşinin veya sevgilinin bu >kişi ve kurumlara sadece para ile yardım etmesi (kaset, CD, MP3) >vatana ve şehitlere yeterince ihanet zaten. > >Lakin onların isimlerinin geçtiği TV programı, klipler, internet >ortamı, kitaplar,resimler,aklınıza onlarla ilgili gelebilecek her >şey şehitlerimize,bu toprağa ve bu bayrağa ihanettir. Senin gibi >onlarda şehitlerin bu toprağa akıttığı kanla rahatça bu topraklar >üzerinde uyuyorlar... > > >artık karşımıza çıkarak erkekçe >vuruşup cenk yapmıyor. Ya kalleşçe mayın döşüyorlar ya da bizi >kullanıyorlar.Sinsice kendi paramızla ve kendi kurallarımızla >sevdiklerimizin kanını döküyorlar. > > Artık uyan Türk Evladı....! Kazandırma bunlara.Alma >ürünlerini tepkini böyle göster.. > >Lütfen bu maili yollayin > >Söz Konusu olan Vatan'sa, Gerisi Teferruattir ... > > > "Çalışmadan,yorulmadan öğrenmeden rahat yaşama yollarını >alışkanlık haline getirmiş Milletler, >evvela Haysiyetlerini,ve daha sonra İstiklallerini kaybetmeye >mahkumdurlar." >MUSTAFA KEMAL ATATÜRK > > > > Medeni Olmayan Milletler Medeni Milletlerin Ayaklari >Altida Ezilmege Mahkumdur.. > > GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Biz Horon Kadar Karadeniz Zeybek Kadar Egeyiz Karşılama kadar Trakyalıyız Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..! |
| Mesaja teşekkür eden: (28 Kişi) | angedu27 (30-12-06), BUR@K (10-02-07), CnRaLpEr (01-08-07), djborga (12-11-06), dozdoze (12-02-07), drizzt (25-11-06), SecReT_G!RL (12-11-06), eQinoX (12-11-06), ErAy__ (08-02-07), Esrarengizz (24-12-06), ferit duman (13-02-07), haSAGO (12-11-06), Itouch (16-03-07), kkramp (12-11-06), Metu İz baCK (10-02-07), morozewich (21-02-07), mossback-t (27-04-07), nomad (12-11-06), norrec (31-05-07), romantik_dj (11-11-06), RoMeO (12-11-06), SeMaZeN (30-12-06), Seraxbate (03-01-07), sniper elite (12-02-07), starchild (14-01-07), WorthLess (20-01-07), özdemir (31-01-07), ~sebofan_memo~ (08-02-07) |
| | #2 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 124
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önce müsadenle radikalden bahsetmek istiyorum..arkadaşımın biri aynı senin gibi böyle tutarsız(çünkü kendi görmemiş okumamış olayı)bir bilgi verdi bana..radikal gazetesi şehit yazmıyormuş ölü yazıyormuş diyerek beni şoke etti..hemen ertesi gün istemezdim ama 3 erimiz şehit olmuştu arkadaşımla birlikte koştuk gazete bayisine..bir de ne görelim adamlar şehit diye yazmışlar..arkadaşmı pişman ona inandığım için ben mi pişman anlayamadık.. gelelim esas konumuza..ne ahmet kaya imiş be kardeşim adam öldü gitti hala ama hala gündemde..biri şerefsiz der biri vatan haini der biri pkk lı der..der oğlu der..bu konu yazın açılmıştı bilmiyorum belki yine sen açtın ama arkadaşların sözlerinin bittiği yerde küfürleri başladığı için kilitlenmişti..kardeşim senin şeref dediğin nedir ya bugün dinlediğin kasetini aldığın hangi sanatçı hangi şarkıcı kişilikli şerefli..türkiye de bir ibrahim tatlıses gerçeği var..adamın kaseti iki milyon banko satıyor ben birgün olsun onun gündem yapılıp eleştirildiğini görmedim..neden çünkü şahsiyetsiz..neden çünkü nabza göre şerbet döküyor..neden çünkü fransız mallarını bir türk olarak boykot ediyorum dedi..bu adam iyi şerefli namuslu öylemi..haluk levent çıkmadımı almanya da pkk bayrakları altında konsere,yavuz bingölün,mahsun kırmızıgülün (aklıma gelmiyor şimdilik dahası var) konserlerinde açılmıyormu pkk bayrağı apo posterleri..bu adamlar türkiyenin en çok satan adamları..uyan dediğiniz milletten önce siz açın gözlerinizi...kimin pkk ya yardım yaptığınımı merak ediyorsun o zaman dinle arkadaşım; abd,israil,fransa,ingiltere,yunanistan,suriye..bun lar aleni yardım ve ayatklık edenler..sen neden bahsediyorsun ya..ne ahmet kaya sı hangi ahmet kaya.. adam bütün kazancını verse ne olur..almış vermişsiniz bir ahmet kaya polemiği başka birşey yok..bir adamın kasetini almayınca bitiyormu iş..artı uyandırayım pkklıların hepsi seviyor sanma sakın..ahmet kaya barış yanlısı olduğu için fikirlerini ulu orta söylediği için ve haklı olduğunu bildikleri için gerek bu kirlenmiş medya gerekse pkk liderleri için bir tehdit unsuru idi..ölmesi senin gibi "vatanperver" insanlardan çok onların işine geldi üzülme yani.. bu tarz maillerde en ufak gerçeklilik payı olduğunu düşünmüyorum..kim ne amaçla yazıyorsa artık (gerçi amacı açık ama) sanırım bazı kitlelerde başarıya ulaşıyor..tebrikler.. saygılarımla.. |
| Mesaja teşekkür eden: (21 Kişi) | SecReT_G!RL (12-11-06), EyLüLsu (12-11-06), ferit duman (12-11-06), ForZa_MiLaN (22-11-06), halk ozanı (06-07-07), Hewall (11-11-06), IRMAK (11-02-07), mavigibiyim (12-11-06), mnkdprsf (16-05-07), nomad (12-11-06), pocahoantes (12-11-06), RoMeO (12-11-06), sawasuar (13-11-06), scullodead (12-11-06), sertel (08-02-07), Tammer (12-12-06), ubudiyet (12-11-06), yusufcuk07 (13-12-06), YıLdız_GöZlÜm (12-11-06), özdemir (31-01-07), ŞİAR (08-02-07) |
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.207
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kitle diye hitap ettiğin insanlar bu memlekette canını bu adamın yardım ettiği örgüt tarafından öldürülüyor...bugün biri şehit oluyorsa yarın senin kapına da kurşun sıkılacaktır...
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ve bu arada mahsun kırmızı gül ve çelik'i de unutmamak lazım...
|
| | #5 | |
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben ne diyorum sen ne anlıyorsun be arkadaşım..yorumun için teşekkürler..eyvallah.. | |
| Mesaja teşekkür eden: | özdemir (31-01-07) |
| | #6 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 3.367
Forum Gücü: 106 Forum Puanı:35630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gestapo adli kullaniciya!!!!!! arkadasim düsüncende hakli veya haksiz olabilirsin.o tartismaya acik bir konudur fakat ölmüs gitmis insanlarin arkasinda serefsiz diye bahsetmen hic hos bir sey degil. sevmiyebilirsin o kisi ama bu onu sevenlere hakaret etmen anlamina gelmez lütfen yorumlarimizda küfürlü kelimeler kullanmiyalim ![]() |
| | #7 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 796
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:437 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Edit Sidalay : Forum kurallarinda küfüre küfürle karsilik verilebilecegi yazmiyor ! Lütfen cümlelerimize dikkat edelim. Biraz olgun davransan iii olur... Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim... Saygıda kusur etme... I don't care. e=mc² "Onur, milliyeti olmayan o ulustur, aynı zamanda bir köprü olan o gökkuşağıdır, içinde hangi kanın dolaştığı önemli olmayan kalpteki o tınıdır; sınırlar, gümrükler ve savaşlarla alay eden asi itaatsizliktir" |
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 251
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:53 ![]() |
eğer medya toplumu yönlendiren bir araçsa ki öyletürkiyedeki medyanın vatan haini teşhirinde gestopo arkadaşımdan daha bir küfürle cıkarıp teşhir etmesi tercihimdir. unutmayalımki bazı politik cevreler isim vermeden geçiyorum şehit demiyor.bunlarında vatan haini kısmına girmesi aynı küfürleri yemesi yine tercihimdir. bu ülkenin ekmeğini yeyip bu ülkeye ve insanına olmadık hakareti edip ((ben apoyu özledim şarkısı)) benim ve ülkemin bu konuda susması beni düşündürür. ülkeme ve milletime edilen her hakaret o adam ölmüşte olsa o nun 7 ceddini kapsar ettiğim küfür. bu terbiyesizlik değil Türk milletinin elinden gelebilecek en ufak tepkidir |
| | #9 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.194
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:5273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
((ben apoyu özledim şarkısı)) http://www.youtube.com/watch?v=fEe5EX9AKb8 sizin için yeterlımı dahasini istermisiniz_? Biz Horon Kadar Karadeniz Zeybek Kadar Egeyiz Karşılama kadar Trakyalıyız Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..! Konu GeSTaPo tarafından (12-11-06 Saat 12:10 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #10 |
| Dekan ![]()
neden akp iktidarına şerefsiz gibi şeyler yazıılıyor bişey yok...neden böle şeylere editörler tepki gösteriyor....anlamış değilim..
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.443
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:23828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım nerden nereye gelliyorsunuz konuyu öyle saptırıyorsunuz ki konuşacaksanız tartışacaksanız doğru düzgün tartışın editörler administrator tabi tepki gösterir forum kurallarına uyun uymassanız editörler gösterir size ne olacağını
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
| | #12 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 671
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:80569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Siz burda nasil yazmasi gerektigini bilmeyen insanlari suclayacaginiza, bu seviyesizce yazilara müdahale eden bizleri sucluyorsunuz, ilginc. Eger dediginiz gibi müdahale edilmeyen konular varsa nedeni bizim haberimizin olmamasidir. Bölüm kurallari gayet acik KÜFÜR YASAK !! Bunun anlami her kim , ne olursa olsun küfür edemezsin. Tüm konulari takip edemiyoruz, gelen sikayetler üzerine müdahale ettigimiz konular agirlikta , eger varsa bir sikayetiniz bunu bölüm sorumlusuna bildirebilirsiniz. | |
| Mesaja teşekkür eden: (12 Kişi) | bingo1 (19-12-06), düş sokağı (15-07-08), etunam (12-02-07), hakancem (12-11-06), Hewall (17-11-06), kkramp (12-11-06), nomad (12-11-06), Pagan (02-02-07), romantik_dj (12-11-06), sawasuar (13-11-06), YıLdız_GöZlÜm (12-11-06), özdemir (31-01-07) |
| | #13 | |
"insanız biz ölene kadar\kürdüz biz sonuna kadar\vallahi biz dostu özledik\vallahi biz barışı özledik\insanız biz sonuna kadar\...." böyle devam ediyor.. sen ahmet kaya nın kürt olduğunu ve bu ülkede nüfusun belli kesiminin kürt olduğunu bilmiyormusun..bu öyle aman aman gizli bir video değil ki sen bize bunu hiç görmemişiz çok şaşıracakmışız gibi lanse etmeye çalışıyorsun..nevruz kutlamalarında herhangi bir kanalın herhangi bir haber bülteninde rahatlıkla rastlayabileceğin türdeki bir video bu.. arkadaşım sen ya olayın ciddiyetini kavrayamıyorsun ya da şov peşindesin.. "kürdüz ama biz de insanız barış istiyoruz" diyen bir insanın sözlerinde ki dost kelimesine takıp o kelimeyi apo ile özdeşleştiriyorsun(ki bu senin düşüncen ben kesinlikle böyle birşey anlamadım) ve vurun vatan hainine tarzı milleti gazlamaya çalışıyorsun ve farkında olmadan olayı basitleştiriyorsun..kadınlar göğüslerini kestiriyor niye biliyormusun iyi nişan alamıyorum diye,çocuklar büyük bir nefret ve kinle büyüyor niye biliyormusun türk askerleri atalarımızı öldürüyor diye..olay bu boyutlarda yani..belli ki bu adamların dertleri istekleri başka..belli ki bu adamlar savaş istemiyor barış istiyor..şimdi bir dakika düşünmenizi rica ediyorum barış kelimesi hakkında..gerçekten barış olsa bu adamlar savaşmayı bıraksa hangi parti neler kaybeder,hangi silah tüccarı eski kaşar siyasetçi işadamları neler kaybeder,hangi gazetelerin patronları neler kaybeder lütfen bir dakika düşünün..niye kaybeder düşünün..kimler bu olayı aslında gerçek manada kaşıyıp duruyor kimler aslında bu olaydan nemalanıyor bir düşünün..fazla düşünmenize gerek yok herkez biliyor bunun cevabını ama kendine itiraf etmeye cesareti yok.. yanlış anlaşılmasın lütfen; ben bir türk genci olarak daha kendi haklarımı doğru dürüst savunamazken kalkıp birde kürtlerin hakkını savunma gafletinde değilim.. sadece bu konudan çözümsüzlüğü çözüm gösterip sonuna kadar rant sağlayan kişilere kuruluşlara karşıyım... saygılarımla.. | |
| | #14 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.194
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:5273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.youtube.com/watch?v=pu-In...h=ahmet%20kaya Bir insanın Kürt, Laz, Çerkez. Türk olması kendi elinde değildir ama bu memleketin ekmeğini yiyip, böyle davranmasi kanıma dokunuyor..Bu şekil düşünenlerin topuna lânet olsun... Biz Horon Kadar Karadeniz Zeybek Kadar Egeyiz Karşılama kadar Trakyalıyız Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..! Konu GeSTaPo tarafından (12-11-06 Saat 18:08 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #15 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 31
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:85 ![]() |
ben bu konu hakkında şunu demek istiyorum;bazıları diyorki beni düşüncesi ilgilendirmiyoru sadece şarkılarını dinliyorum! şarkılarına siyasi görüşlerini yansıtan insanlardandır ahmet kaya da,hiç düşünmüyormusunuz böyle düşünen arkadaşlar ideolojilerini müziğin gölgesi altında yaymaya çalışan insanlardir. seçici olmakta fayda var diyorum ben. dört mevsimden geçtim, ben yine de seni seçtim. içimde kopan fırtınalara inat; sensiz olmadığını öğrendim. |
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | MareNostrum (16-11-06), nomad (12-11-06), romantik_dj (12-11-06), sniper elite (12-02-07), özdemir (31-01-07) |
| | #16 | |
kürtlerin kimliğinde t.c vatandaşı yazıyor mu yazıyor..konuştukları resmi dil türkçemi evet..eğitim dili türkçemi evet..türkçe isimli şehirlerde mi yaşıyorlar evet..ha sen istiyorsun ki bir de bağırsınlar biz türküz diye..empati yap kendini onların yerine koy..yapamıyorsun değil mi? ayrıca bugün türk olup atatürk ü sevmeyen yok mu?inan tahmin ettiğinden daha fazla..ne demek istediğimi anladın mı? | |
| | #17 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 428
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:383 ![]() ![]() ![]() ![]() | Edit Sidalay : Küfür Yasak Son uyarim !! |
| | #18 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 251
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:53 ![]() |
bir insanın ideolejisi varklı vatan hainliği varklı tüm vatan hainleri ve hainlerin asılmasını engelleyen vatan haini taraftarları asılmalı. bu konuyu tartışmam |
| | #19 |
| Dekan ![]()
ideolojisi farklı ama ben müziğini seviyorum olmaz..onu dinledikçe prim kazanıyorlar...dinlemeyin..yerini kimse dolduramıyormu...okadar sanatçı varki...
|
| | #20 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 8.040
Forum Gücü: 233 Forum Puanı:97032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar belki burada fasla laf sözü düsmes bana ama ... insan ne olursa olsun ister kürt (pkk demiyorum) ister christiyan ister yahudi sonucta varip onlarla dostlukmu kuruyorus sadece müzikleri dinliyorus ,, simdi artik azten net var kassetleri fasla alinmiyor .. ama sonucta insan insan irki dini düsüncesi neyse .. ben sadece düsüncemi söylüyorum... |