| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Ahmet Şafak AHMET ŞAFAK Özgün Müzik Sanatçısı. Ülkücü kesime yakınlığıyla bilinen bir sanatçıdır. Uzun yıllar Ülkü Ocaklarının özel gecelerinde sahne aldı. Mhp İstanbul İl Başkan yardımcılığı gibi Görevlerde bulundu 5 albüm çıkardı. Kendi şiirlerini besteledi, yorumladı. Şahin Özer Müzik etiketiyle çıkardığı “Yalnız Kurt” albümü, yüzbinlerce müziksevere ulaştı.İstanbul’da doğdu. Ama Aslen Rizeli Bütün öğrenim hayatımı İstanbul’da sürdürdü. İşletme eğitimi aldı fakat, zorluklar nedeniyle bitiremedi. Şu an Bakü Devlet İnce sanat ( Devlet Konservatuarı) Üniversitesinde kompozitörlük bölümü öğrencisidir. TGRT’de SÖZ-MÜZİK AHMET ŞAFAK adıyla şov programı sundu. Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.360
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet yanlız kurt yenilmemeli....
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (02-03-08) |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.374
Forum Gücü: 182 Forum Puanı:74204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | akillardan hiç cikmayacak kadar guzel bir parça idi ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | J.Mengele (29-02-08), YaGMuR_CiNi (02-03-08) |
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 862
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:17242 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kan Uykusu klibini izledim.Bir şehit türküsü bu kadar mı birleştirici olur. ''Ruhum bayraktır benim dalgalanır vatan üstüne Gediz'i Dicle'ye,Ağrı dağını Erciyesle buluşturur. Maden Dağını Ulus dağına kavuşturur''... Bu ölümsüz eserinle bir kez daha halkın sanatçısı olduğunu ispatladın. Şimdi Kan Uykusunu dinleme zamanı..Sarıkamıştan sonraki efsanenin adı:Kan Uykusu...Ahmet Şafak bu ülkenin ağabey sanatçısıdır. Kan uykusu yeni kardeşlik türküsüdür Asa Kemalistler ; Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 881
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:14629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu şehirde olmaz terkedip gitmeli,yanlız kurt yenilmemeli........
Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #7 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.214
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:35497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kişiliğini ve yorumunu sevdiğim bir sanatçı (: ![]() Kalbime dokunduğumda hislerimdesin Gel diye ağladığımda gözlerimdesin Başımı yastığa koyduğumda düşlerimdesin En önemlisi her zaman içimdesin! ..G.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |