Konu Seçenekleri
Eski 01-02-08, 13:26 Çevrimdışı   #1
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.570
Teşekkür etti: 5.002
RepForum Gücü: 178
Forum Puanı:62520
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
A.I, Yalın'ı görünce şaşırdı

A.I, Yalın'ı görünce şaşırdı

Universal müziğin davetiyle ABD'ye giden Yalın, görüntüsüyle A.I şaşırttı.

Yalın, "Değmez" adlı şarkısını "Famous" adıyla albümüne koyan Japonya'nın ünlü R&B şarkıcısı A.I'in Los Angeles'taki konserinde sahneye çıktı. Universal müziğin davetiyle ABD'ye giden Yalın, görüntüsüyle A.I şaşırttı. Japon sanatçı, "Aaaa sen ne kadar da gençmişsin. Sesini duyunca seni bayağı büyük zannetmiştim" dedi. Türk pop
müziğin ünlü ismi Yalın, 31 Ocak perşembe akşamı, Los Angeles’taki L-RAY Theatre'da, “Değmez” adlı şarkısını albümüne koyan Japonya’nın ünlü R&B şarkıcısı A.I ile birlikte konser verdi. Konserden bir gün önce prova yapmak üzere bir araya gelen ikili, birbirini görünce büyük şaşkınlık yaşadı. A.I'in Yalın'la ilgili ilk sözleri, "Seni ilk dinlediğim zaman bayağı büyük bir adam zannetmiştim. Çünkü sesin kalın çıkıyor. Ne kadar gençmişsin, çok şaşırdım" oldu. A.I'in bu sözleri üzerine kahkaha atan Yalın, şarrkıcıya "Famous" adıyla yayınlanan şarkısının Japonya'da beğenilip beğenilmediğini sordu. Japon şarkıcının, "Şarkın Japonya'da biliniyor ve çok seviliyor" sözlerini duyunca mutlu olan ünlü popçu, genç kadını Türkiye'ye davek etti. Konser salonunu tıka basa dolduran yüzlerce Japon ise ikili sahneye çıkınca dakikalarca alkışladı. Performanslarıyla seyircilerin beğenisini toplayar ikili, başka konserlerde de bir araya gelme kararı aldı.

Yorgun...

Mesaja teşekkür eden:
gKhNn' (01-02-08)
Eski 01-02-08, 13:28 Çevrimdışı   #2
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37629
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ay ben bu yalın'a neden bukadar aşığımmmm

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 01-02-08, 13:39 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

gKhNn' - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.575
Teşekkür etti: 1.502
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:14319
gKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
^^M@Ç@KıZı^^´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ay ben bu yalın'a neden bukadar aşığımmmm

yaLın dan daha yakışıklıları var sen boşver yalını

A.I tabi şaşırır ya adamın saç sakal birbirine karışmış hapishane kaçkını

-

Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri..
Zaten seven çeker sevdanın bedelini..

Kar$ıyaka

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic18057_7.gif

Eski 01-02-08, 13:41 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37629
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
artis´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaLın dan daha yakışıklıları var sen boşver yalını

A.I tabi şaşırır ya adamın saç sakal birbirine karışmış hapishane kaçkını

ben daha yakışıklısını diil onu istiyomm

ay o böle bile tatlı sakallı sakallı

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 01-02-08, 14:02 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

gKhNn' - ait Avatar
gKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmışgKhNn' Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
^^M@Ç@KıZı^^´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben daha yakışıklısını diil onu istiyomm

ay o böle bile tatlı sakallı sakallı
bu kızları anLamak çok zor zaten off pff

ben tanıştım kendisiyle yalınla hiç ii biri değil
neresi tatlı sakalllı sakallı iğrenç ötesi

-

Kar$ıyaka

Eski 01-02-08, 14:31 Çevrimiçi   #6
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.830
Teşekkür etti: 3.258
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99106
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sakalli erkekler daha cekicidir bilmiormusun
o kadar Japon'un önünde sarki sölüor yalin bey, bi benim önümde sölemior

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..

Eski 01-02-08, 15:40 Çevrimdışı   #7
Doçent
Düşünürler grubu

gKhNn' - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ben söylerim size şarkı

-

Kar$ıyaka

Konu Seçenekleri