| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | A.I, Yalın'ı görünce şaşırdı A.I, Yalın'ı görünce şaşırdı ![]() Universal müziğin davetiyle ABD'ye giden Yalın, görüntüsüyle A.I şaşırttı. Yalın, "Değmez" adlı şarkısını "Famous" adıyla albümüne koyan Japonya'nın ünlü R&B şarkıcısı A.I'in Los Angeles'taki konserinde sahneye çıktı. Universal müziğin davetiyle ABD'ye giden Yalın, görüntüsüyle A.I şaşırttı. Japon sanatçı, "Aaaa sen ne kadar da gençmişsin. Sesini duyunca seni bayağı büyük zannetmiştim" dedi. Türk pop müziğin ünlü ismi Yalın, 31 Ocak perşembe akşamı, Los Angeles’taki L-RAY Theatre'da, “Değmez” adlı şarkısını albümüne koyan Japonya’nın ünlü R&B şarkıcısı A.I ile birlikte konser verdi. Konserden bir gün önce prova yapmak üzere bir araya gelen ikili, birbirini görünce büyük şaşkınlık yaşadı. A.I'in Yalın'la ilgili ilk sözleri, "Seni ilk dinlediğim zaman bayağı büyük bir adam zannetmiştim. Çünkü sesin kalın çıkıyor. Ne kadar gençmişsin, çok şaşırdım" oldu. A.I'in bu sözleri üzerine kahkaha atan Yalın, şarrkıcıya "Famous" adıyla yayınlanan şarkısının Japonya'da beğenilip beğenilmediğini sordu. Japon şarkıcının, "Şarkın Japonya'da biliniyor ve çok seviliyor" sözlerini duyunca mutlu olan ünlü popçu, genç kadını Türkiye'ye davek etti. Konser salonunu tıka basa dolduran yüzlerce Japon ise ikili sahneye çıkınca dakikalarca alkışladı. Performanslarıyla seyircilerin beğenisini toplayar ikili, başka konserlerde de bir araya gelme kararı aldı. Yorgun... |
| Mesaja teşekkür eden: | gKhNn' (01-02-08) |
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ay ben bu yalın'a neden bukadar aşığımmmm ![]() biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
| | #3 |
Teşekkür etti: 1.502
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:14319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaLın dan daha yakışıklıları var sen boşver yalını A.I tabi şaşırır ya adamın saç sakal birbirine karışmış hapishane kaçkını Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.. Zaten seven çeker sevdanın bedelini.. Kar$ıyaka ![]() |
| | #4 | |
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben daha yakışıklısını diil onu istiyomm ![]() ay o böle bile tatlı sakallı sakallı biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() | |
| | #5 | |
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:14319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ben tanıştım kendisiyle yalınla hiç ii biri değil neresi tatlı sakalllı sakallı iğrenç ötesi Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.. Zaten seven çeker sevdanın bedelini.. Kar$ıyaka ![]() | |
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.258
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sakalli erkekler daha cekicidir bilmiormusun ![]() o kadar Japon'un önünde sarki sölüor yalin bey, bi benim önümde sölemior Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
| | #7 |
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:14319 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben söylerim size şarkı Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.. Zaten seven çeker sevdanın bedelini.. Kar$ıyaka ![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |