| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izlemiştim tekrar izledim ama bazı yerleri +18 olmasına rağmen anlatmak istediğini çok iyi anlatıyor
|
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 208
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:928 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende daha once izlemistim adamlar gercekten mesajı cok ii iletmis.. aferin la size"ASD" |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 27
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konu güzel anlatışmış bence de ama ben bütün erkeklerin kız arkadaşlarına karşı bu tarz davrandığına inanmıyorum......... |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() |
zenci herif manyak yaw "xxxxxl" prezervatifle geziyo I can be your superman |
|
| | #6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.242
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cok guzel anlatilmis.. ellerine saglik derin.. ![]()
|
|
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oha ev zıplıyo ![]() güzelmiş (: Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen Bisürü Insanla Saatlerce Sey Yap Yap Sonra Ewlen ![]() Ewlenincede Fark Yok Zaten Gene Aynı Sey ![]() ![]() |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 449
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konuyu hiç bilmeyen birine izletsen bu film mi kesnlikle ana tema aids demez.
![]() Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!! |
|
| | #10 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.512
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zuha ev nası zıplıo ya Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #11 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.103
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:25240 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ulen... XXXL condom ve Zıplayan bi ev... Sigara söndürlen bi kadın kalbi Rosalindayı geçti Allahıma Yapıor gavur... Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...! Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş.. Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır. Konu ALLeinWOLF tarafından (25-09-08 Saat 06:44 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel bir konu seçmişsin teşekkurler
HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CaRpE DieM (28-10-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |