Konu Seçenekleri
Eski 25-04-06, 14:35 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

CaRpE DieM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.135
Teşekkür etti: 153
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:1749
CaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyorCaRpE DieM çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
''Aids''Uyarı reklamı+18 derim ben

http://www.aides.org/baby-baby

çok guzel bir reklam paylaşmak istedim

Ey Unutuluş! Kurtar Bu Gamlardan Beni...
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (25-09-08)
Eski 25-04-06, 18:40 Çevrimdışı   #2
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
izlemiştim tekrar izledim ama bazı yerleri +18 olmasına rağmen anlatmak istediğini çok iyi anlatıyor
Eski 25-04-06, 18:48 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

alperen - ait Avatar
Genel Mesajlar: 948
Teşekkür etti: 208
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:928
alperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuşalperen üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
bende daha once izlemistim adamlar gercekten mesajı cok ii iletmis..
aferin la size"ASD"
Eski 26-04-06, 02:56 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

ernim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 708
Teşekkür etti: 27
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1290
ernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuş
konu güzel anlatışmış bence de ama ben bütün erkeklerin kız arkadaşlarına karşı bu tarz davrandığına inanmıyorum.........
Eski 26-04-06, 15:08 Çevrimdışı   #5
Stajyer

SupermanCanSurf - ait Avatar
Genel Mesajlar: 51
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:5
SupermanCanSurf Herkese mesafeli
zenci herif manyak yaw "xxxxxl" prezervatifle geziyo

I can be your superman
Eski 04-05-06, 13:49 Çevrimiçi   #6

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.888
Teşekkür etti: 13.242
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142657
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
cok guzel anlatilmis.. ellerine saglik

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 25-09-08, 02:16 Çevrimdışı   #7

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
oha ev zıplıyo
güzelmiş (:

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 25-09-08, 02:27 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Sen Bisürü Insanla Saatlerce Sey Yap Yap Sonra Ewlen

Ewlenincede Fark Yok Zaten Gene Aynı Sey
Eski 25-09-08, 03:06 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Müzik grubu

chracter - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.503
Teşekkür etti: 449
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6922
chracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorchracter Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
konuyu hiç bilmeyen birine izletsen bu film mi kesnlikle ana tema aids demez.

Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!!
Eski 25-09-08, 04:59 Çevrimiçi   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.512
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
zuha ev nası zıplıo ya

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht
Eski 25-09-08, 06:41 Çevrimdışı   #11
Profesör

ALLeinWOLF - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.553
Teşekkür etti: 1.103
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:25240
ALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ulen... XXXL condom ve Zıplayan bi ev...

Sigara söndürlen bi kadın kalbi

Rosalindayı geçti Allahıma

Yapıor gavur...

Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...!

Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş..

Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır.

Konu ALLeinWOLF tarafından (25-09-08 Saat 06:44 ) de değiştirilmiştir..
Eski 25-09-08, 19:39 Çevrimdışı   #12
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.301
Teşekkür etti: 5.467
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:3077
wolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biriwolf_57 Forumda Saygin ve popüler biri
guzel bir konu seçmişsin teşekkurler

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...
Mesaja teşekkür eden:
CaRpE DieM (28-10-08)

Konu Seçenekleri