| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | aile koruma şifresi
ya aile koruma şifresinde msn konuşmaları kaydediliyomuş. acaba ben çevrımdışı oturum açtığımda konuştuğum msn konuşmaları da kaydediliyomu? ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimse cvp yazmıycakmı ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.475
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok kıl birşey aile koruma şifresi (: Şahsen kullanmadığım için bilemicem .. Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #4 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.492
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de bilmiyorum..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:101 ![]() ![]() |
bnce kaydediliodur plus varsada kaydedilir
|
|
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vay bee ilk defa okuyorum bunu. Kullanmamak lazım... Edit 1: Şöyle küçük bir arama yaptım: Yazarın dediğine göre, ekşi sözlüğü bile müstehcen içerikli diye engelliyormuş... Ekşinin içeriğine bakılıncada 18 yaşın altındaki çocuklar için uygunsuz laflarla dolu bir ortam... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() Konu Tuğrul Bey tarafından (04-10-08 Saat 20:23 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.546
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:37339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Servisine telefon acip sor (: Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
web mesenger dediğiniz en baştaki sürümmü nolur araştırın ben bakcam şifresini bilmiorum=( lütfen ya ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://webmessenger.msn.com/ Webmessenger, MSN hizmetini web tarayıcın üzerinden yürütmeni sağlayan bir hizmet... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #11 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 690
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:5307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | web msnde kayit edilmiyor galiba * Bu kizin cok dersi varr |
|
| | #12 |
ark.biriniz indirip deneyebilrmi lütfen çok önemli..
''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #13 |
lütfen yaaa
''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kurmak zorundamısın sanki salla yaa... Kim naapsın ttnetin herşeyi engelleyen programını... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 256
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:12519 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çevrim dışı dahi açmış olsan kayıt edilir Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aile Koruma Şifresi Hakkında TTNET yenilikler devrini açıyor ve Türkiye'de tertemiz İnternet dönemini başlatıyor. TTNET'in ücretsiz sunduğu, kurulumu ve kullanımı çok kolay olan TTNET AİLE KORUMA ŞİFRESİ ile, çocuklarınız artık sizin belirleyeceğiniz zaman ve sınırlar içinde, sakıncalı sitelere girmeden İnternetten faydalanıyor. İçiniz rahat olsun. TTNET AİLE KORUMA ŞİFRESİ ile neler yapabilirsiniz? İçerik filtreleme: Çocuklarınızın sakıncalı sitelere ulaşmasını ve sakıncalı kişilerle iletişime geçme olasılığını engelleyebilirsiniz. Filtreleme işlemini, ürünün içinde önceden tanımlanmış olan kategorilere göre kolayca yapabilirsiniz. Üstelik TTNET AİLE KORUMA ŞİFRESİ'ni bilgisayarınıza kurduğunuzda, dilerseniz herhangi bir ayarlama yapmanıza gerek kalmadan, önceden tanımlanmış "standart ayarlar" ile hemen kullanmaya başlayabilir, dilerseniz ailenize özel ayarlamaları yaparak kolaylıkla kullanabilirsiniz. TTNET AİLE KORUMA ŞİFRESİ ile: * Çocuklarınızın İnternetteki zararlı içeriklere erişimini engelleyebilirsiniz. * Çocuğunuz engellenen bir siteye erişmeyi denediğinde size e-posta ile haber verilir. * İçeriği sakıncalı olmadığı halde yanlışlıkla yasakladığınız siteler olursa, çocuğunuz bu sitelere erişmek istediğinde bir uyarı mesajıyla karşılaşır ve sadece bir butonla sizden erişim izni isteyebilir. * Filtreleme özelliğini, çocuğunuzun İnternette erişebileceği veya çocuğunuzun erişimini engellemek istediğiniz kategorileri seçerek kullanabilirsiniz. * Dilediğiniz siteler için istisna yaparak kategorisini değiştirebilir ve çocuğunuzun bu sitelere erişimine izin verebilir ya da engelleyebilirsiniz. * Dilerseniz, Anlık Mesajlaşma uygulamalarını da kontrol edebilir, sohbet içeriklerini denetleyebilirsiniz. Yane demek istiyorki, MSN yazışmaların an be an kayıt altına alınacaktır. Ayağını denk al demek istiyor... * TTNET AİLE KORUMA ŞİFRESİ isterseniz engelleme dışında, uyarı modunda da çalışabilir. Bu modda iken erişim engellenmez, sadece bir uyarı pencresi açılır; böylelikle çocuğunuzun yanlışlıkla girebileceği bir siteden kendi iradesi doğrultusunda korunmasını sağlayabilir ve aynı zamanda İnternet erişimini kısıtlamamış olursunuz. Zaman Kontrolü: Günlük İnternet kullanım süresini belirleyebilir; böylece çocuklarınızın derslerinden ya da sosyal hayattan geri kalmamasını sağlayabilirsiniz. TTNET AİLE KORUMA ŞİFRESİ ile: * Çocuğunuzun İnternet erişimini dilerseniz haftanın her günü için ayrı ayrı, istediğiniz zaman aralığında yine sizin tanımlayacağınız süre ile belirleyebilirsiniz. * Ayrıca arzu ederseniz haftalık veya günlük olarak çocuğunuzun İnternete erişeceği toplam süreyi belirleyebilirsiniz, böylece çocuğunuz dilediği saatte fakat sizin belirlediğiniz süreyi aşmayacak şekilde İnternete erişebilir. Kişiye özel şifreleme: Zaman kontrolü ve içerik filtreleme işlemlerini, evde yaşayan her yaş grubuna hatta her çocuğa özel yapabilir, dilediğiniz zaman kendiniz için bu şifreleri kaldırabilirsiniz. İsterseniz oluşturduğunuz farklı profilleri, bilgisayarınızın kullanıcı oturum isimleriyle de eşleştirebilirsiniz. [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #17 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.289
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aile koruma şifresi sadece içerik engellemeyle alakalı bir olgudur kayıt yapması sözkonusu değildir ayrıca kimse sizin msn konuşmalarınızı haricen kaydedemez msn altyapısına sızmadıkça,yada adsl hattınıza girmedikçe,network üzerinden dinleme programları kullanmadıkça,bilgisayarınıza keylogger programı kurmadıkça Sadece microsoftun böyle bir şansı var oda mahkeme kararı olmadan kimseye vermez....Aksi durumlar yasadışıdır haberleşme özgürlüğü anayasal güvence altındadır. Eğerki aile koruma konuşmalarınızı kaydediyorsa çevrim içi veya dışı farketmez hep kaydeder Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"Konu _osiris_ tarafından (12-10-08 Saat 02:27 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 637
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaptıgın hersey kaydedelıyo sahsen ben kardeslerım ııcn yaptın cok gereklı bırsey bence
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 637
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
msn konusmalarını kesınlıkle kaydedıyor plus gıbı bısı cevrım ıcı cevrım dısı farketmıyor soyle bısı var yasaklı sıtelere gırmenıde engellıyor K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |