| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Aile ve İletişim
Sizce Televizyon ve Bilgisayar aile içindeki iletişimi etkiliyormu?
Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgisayar babam tarafından ediyordu zamanında ama şimdi mesleğim üzerine olduğu için bir şey demiyor (gerçi şu an yok arızalı) Televizyon annem tarafından ediyor şöyle abuk sabuk kadın programlarını izleyince kıl oluyorum babamında eline kumanda geçmesin gerçi o zamanlar tv izlemiyorum ablamlara gelince onlarda dizi izliyor türk dizilerinden nefret ediyorum! Avrupa yakası hariç heha.. Kardeşime gelince çizgi film izliyor bi sıpanç bapı izliyoruz beraber sonrasında üstünlük bende olduğu için hemen alıyorum elinden kumandayı (kötü bakan sımayl) Bana gelince kimseyle takışmam benim programlarım 12 den sonra başladığı için millet uykuya yatıyor. (Az sus ulan az sus!)
kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.097
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | etkiliyo tabi.. olumlu yönde.. daha az konuşuyoruz kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |