DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Konu Seçenekleri
Eski 17-10-07, 16:48 Çevrimdışı   #1

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.817
Teşekkür etti: 6.149
RepForum Gücü: 197
Forum Puanı:80669
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Aile ve İletişim

Sizce Televizyon ve Bilgisayar aile içindeki iletişimi etkiliyormu?

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
And (17-10-07), ŞiYaR (17-10-07)
Eski 17-10-07, 18:29 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 712
Teşekkür etti: 77
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13674
F. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmışF. Tipi! Rep olayını aşmış
Bilgisayar babam tarafından ediyordu zamanında ama şimdi mesleğim üzerine olduğu için bir şey demiyor (gerçi şu an yok arızalı) Televizyon annem tarafından ediyor şöyle abuk sabuk kadın programlarını izleyince kıl oluyorum babamında eline kumanda geçmesin gerçi o zamanlar tv izlemiyorum ablamlara gelince onlarda dizi izliyor türk dizilerinden nefret ediyorum! Avrupa yakası hariç heha.. Kardeşime gelince çizgi film izliyor bi sıpanç bapı izliyoruz beraber sonrasında üstünlük bende olduğu için hemen alıyorum elinden kumandayı (kötü bakan sımayl) Bana gelince kimseyle takışmam benim programlarım 12 den sonra başladığı için millet uykuya yatıyor. (Az sus ulan az sus!)

kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence
Eski 17-10-07, 18:50 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.607
Teşekkür etti: 1.097
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7342
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
etkiliyo tabi.. olumlu yönde.. daha az konuşuyoruz

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu

Konu Seçenekleri