| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Ailen Sevdiğinle Birlikte Olmanı İstemediği Halde Onunla Buluşmaya Devam Eder Misin ? | |||
| Eğer ailemi üzeceksem olmaz | | 4 | 25,00% |
| kaçamak olabilir belki | | 4 | 25,00% |
| ewt ailem ne karışıyomuş | | 5 | 31,25% |
| hyr kesinlikle yapmam böyle bişey | | 0 | 0% |
| Diğer... | | 3 | 18,75% |
| Oylayanlar: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() | Ailen Sevdiğinle Birlikte Olmanı İstemediği Halde Onunla Buluşmaya Devam Eder Misin ?
Ailen Sevdiğinle Birlikte Olmanı İstemediği Halde Onunla Buluşmaya Devam Eder Misin ?
Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #2 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.969
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ailemin fikirlerine saygım sonsuzdur ama belli bir noktadan sonra da hayat benim hayatım, zaten doğru bir karar olduğunu bilirler. Bu nedenle evet görüşmeye devam ederim eğer ben seviyorsam. |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.507
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet !
şişedeki balık ![]() |
|
| | #4 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 81
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:92 ![]() |
ailemin benim seçtiğim birine karşı çıkacaklarını zannetmiyorum. ama olur da çıkarlarsa devam ederim görüşmeye.
|
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.002
Forum Gücü: 178 Forum Puanı:62520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ailemin düsüncesi cok önemli dikkate alirim söylediklerini ama sevdigim icinde görüsmeye devam eder ve ailemi iyi yönde etkilemeye ve bu birlikteligi tasvip etmelerini saglarim en azindan calisirim Yorgun... |
|
| | #6 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.084
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:54081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ederim.. |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eger ailemi üzeceksem olmaz (: Ayrica,ailem yani özellikle annem istemiyorsa bir nedeni vardir ve benim iyiligimi dü$ünenlerde onlar..Üzülmemi istemezler..Sorarim mantikliysa unutmaya çali$irim fakat önyargi ise tanimalarini saglarim.. ![]() |
|
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.489
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:21181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır ne kadar sevsem de ask bu insanın gözünü ister istemez kapatır sevdiğinin kusurlarını görmezsin eğer annem bana bu kişi sana göre değil derse anneme güvenim sonsuzdur olmaz.. |
|
| | #9 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 223
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5067 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ama diyelim ailen sana göre değil felan diyo o sana uymaz falan genede görüşmeye devam edermisiniz? Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.663
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne şanslıyımki benim düşüncelerime saygı gösteren bi ailem var ama karışsalardı sanmıyorum duracağımı
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aileme ne ya benim sevdiğim insandan
|
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 353
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eğer uzak durmamı istiyorlarsa eminim mantıklı bi sebebi vardır tabiki sonsuza kadar karışamazlar ama en azından onların düşüncesi iyi bi değerlendiririm O bir sığır...!! ![]() |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 261
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1442 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sevgiliden daha çok ailem önemlidirrr
Bütün hayatımı seninle elele geçirmek istiyorum Nefes alabilmek hayatta en güzel şeydir ![]() |
|
| | #14 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.550
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22971 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eğer mantıklı gerekçe varsa evet vazgecerim.. . ...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM... |
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öyle bir tercih yapmak durumunda kalmak istemem ama tabi ki sevgilimi değil ailemi seçerim ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |