Konu Seçenekleri
Eski 07-10-06, 07:13 Çevrimdışı   #1
Doçent

RedStreak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.030
Teşekkür etti: 609
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:1619
RedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyorRedStreak çevresinde seviliyor
kahkaha ailenin komik sms mesajlari !!!

bir arkadaşımın annesi
''aloooo alooooooo orası neeeeresiiiiii, aaaaaloooooo?!''

essogluesek niye gelmedin?
annen.

yine aynı arkadasımın annesi
"chet cık ders calıs"

"ekranda satır bitse de sen kelimeyi yazmaya devam et, satır sonu kesme işaretiyle (-) kelimeyi bölmene gerek yok, bana geldiği zaman zaten düzenli geliyor" uyarısının akabinde annemin attığı mesaj:
"bizvardıkiyiyizöpüyorumayten"

babanı ara.
annen

(kuzen) nasil mesaj atiyoruz ya
(ben) attin ya i$te
(kuzen) hayir sms demiyorum mesaj diyorum yaa
(ben) sms = short message service
(kuzen) hadi yaa

akabinde cep telefonlarinda /ignore benzeri bir komutun olmasi gerektigi yukse sesle tekrar edilir.

bo$lugu bulamayan anneler yaratici olabiliyorlar:
ben-anne burasi cok gurultulu, arayamiom ben seni.
annem-ordan#cikinca#beni#ara
ben-tamam aricam. bu arada bo$luk 1 tu$una basilarak yapiliyo.
annem-ancak bu kadar becerebildim.

anne- trafik coktu almaya gelemedim.otabisi kullan
anne-ben bi hafta yokum cicekleri sula
anne-(icerki odadan)ozledim bi yanıma ugra da opeyim.

bir arkadaşım eski telefon kartını annesine vermiştir ve bundan haberi olmayan bir diğer arkadaş bir gece geç saatte o numaraya mesaj atar:
"çok moralim bozuk, yalnızım, içiyorum.."
sorumluluk sahibi anne de bu durumu arkadaşıma diğer bir mesajla bildirir:
"ahmet diye biri mesaj attı, yalnızmış, içiyormuş. sana neyse bu saatte, zıkkım içsin!!"

aramissin duymadik, telefonu evde birakicaz, arama duymayiz

-anne sana msj gelmis
-kimden oku bakiym
-sayin abonemiz dogum gununuz dolayisiyla hattiniza kontur yukenmistir, hede hödö
-annem tesekkur ediyor diye cvp yolla yavrum

"geçte.olsa.aradıgın.için.teşekkürherkeze.selam.an nen.hariç"

(amcamın 50 küsur yaşındaki karısının bayram mesajıma verdiği cevap. anneme de kızmış, aramadı diye..)

- "oğlum hergün ara beni.ya da telefon al ben arayım.komutanına söyle telefonunu almasın, annem kızıyo de"

(evet askerdeyim)

baba ile telefonda gerçekleşen ve can sıkıcı şeklinde nitelendirilebilecek olan bir konuşmadan sonra, iyice keyfi kaçan ve mutsuz olan eb* uzuuuuun* uzun yazarak içindeki herşeyi boşaltır, babasına söylemek istediklerini birbir söyler, konuşurken dinletemediği tüm önemli bilgileri yazar ve yollar...

cevap: bu çok uzun, okunmaz. evde anlat.

taksimde gece sarhos bir bicimde icmeye devam ederken babamdan su mesaj gelir:
-bizi merak etme hastanedeyiz.

Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur,

Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya

YUNUSEMRE
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
scabiyersto (15-10-06), The.`KinG (07-10-06), Tweety (15-10-06)
Eski 07-10-06, 07:54 Çevrimdışı   #2
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.400
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12182
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
- "oğlum hergün ara beni.ya da telefon al ben arayım.komutanına söyle telefonunu almasın, annem kızıyo de"
(evet askerdeyim)
taksimde gece sarhos bir bicimde icmeye devam ederken babamdan su mesaj gelir:
-bizi merak etme hastanedeyiz.

Teşekkürler

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Eski 15-10-06, 12:56 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genel Mesajlar: 7.682
Teşekkür etti: 1.443
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:23828
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
oğlum hergün ara beni.ya da telefon al ben arayım.komutanına söyle telefonunu almasın, annem kızıyo de"

(evet askerdeyim)
yok daha neler küçücük adam sanki

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Eski 15-10-06, 13:19 Çevrimdışı   #4
Doçent

/\/\€r\/€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.201
Teşekkür etti: 914
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4568
/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri/\/\€r\/€ Forumda Saygin ve popüler biri
çok ii yaa hepsii saol ...
Eski 15-10-06, 16:01 Çevrimdışı   #5
Öğrenci

A-way - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7
Teşekkür etti: 4
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
A-way Herkese mesafeli
Annem-Dersiniz ne?(saat sabahın 8'i günlerden pazar annem kimya öğretmeni ve araba ile okula gidiyor)
BEn-Anne uyuyorum sanada aynısını yapmanı tavsiye ediyorum
Annem-nası uyuyim olum boşmu dersiniz?
Ben-anne dalga mı geçion ya yat zıbar allah aşkına ya
annem-allah cezanı vermesin bora pazar pazar okula getirdin beni tamam git gevrek al geliom ben
Ben-Anne gel sen bir düşünürüz

Al ve yerine koy hataları.
Ben her cevaba bir soruyla kafa da tuttum.
Bir tiyoyla bir tiyatro kurdum,kendim oynadım ve arenasında bir savaşçı buldum kördü.
Köprü ortadan bölündü sagopa gördü!...
Eski 15-10-06, 17:27 Çevrimiçi   #6

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.888
Teşekkür etti: 13.242
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142657
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
-anne sana msj gelmis
-kimden oku bakiym
-sayin abonemiz dogum gununuz dolayisiyla hattiniza kontur yukenmistir, hede hödö
-annem tesekkur ediyor diye cvp yolla yavrum

cok guzel bunlarr tskklerr

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .

Konu Seçenekleri