| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() |
bir arkadaşımın annesi ''aloooo alooooooo orası neeeeresiiiiii, aaaaaloooooo?!'' essogluesek niye gelmedin? annen. yine aynı arkadasımın annesi "chet cık ders calıs" "ekranda satır bitse de sen kelimeyi yazmaya devam et, satır sonu kesme işaretiyle (-) kelimeyi bölmene gerek yok, bana geldiği zaman zaten düzenli geliyor" uyarısının akabinde annemin attığı mesaj: "bizvardıkiyiyizöpüyorumayten" babanı ara. annen (kuzen) nasil mesaj atiyoruz ya (ben) attin ya i$te (kuzen) hayir sms demiyorum mesaj diyorum yaa (ben) sms = short message service (kuzen) hadi yaa akabinde cep telefonlarinda /ignore benzeri bir komutun olmasi gerektigi yukse sesle tekrar edilir. bo$lugu bulamayan anneler yaratici olabiliyorlar: ben-anne burasi cok gurultulu, arayamiom ben seni. annem-ordan#cikinca#beni#ara ben-tamam aricam. bu arada bo$luk 1 tu$una basilarak yapiliyo. annem-ancak bu kadar becerebildim. anne- trafik coktu almaya gelemedim.otabisi kullan anne-ben bi hafta yokum cicekleri sula anne-(icerki odadan)ozledim bi yanıma ugra da opeyim. bir arkadaşım eski telefon kartını annesine vermiştir ve bundan haberi olmayan bir diğer arkadaş bir gece geç saatte o numaraya mesaj atar: "çok moralim bozuk, yalnızım, içiyorum.." sorumluluk sahibi anne de bu durumu arkadaşıma diğer bir mesajla bildirir: "ahmet diye biri mesaj attı, yalnızmış, içiyormuş. sana neyse bu saatte, zıkkım içsin!!" aramissin duymadik, telefonu evde birakicaz, arama duymayiz -anne sana msj gelmis -kimden oku bakiym -sayin abonemiz dogum gununuz dolayisiyla hattiniza kontur yukenmistir, hede hödö -annem tesekkur ediyor diye cvp yolla yavrum "geçte.olsa.aradıgın.için.teşekkürherkeze.selam.an nen.hariç" (amcamın 50 küsur yaşındaki karısının bayram mesajıma verdiği cevap. anneme de kızmış, aramadı diye..) - "oğlum hergün ara beni.ya da telefon al ben arayım.komutanına söyle telefonunu almasın, annem kızıyo de" (evet askerdeyim) baba ile telefonda gerçekleşen ve can sıkıcı şeklinde nitelendirilebilecek olan bir konuşmadan sonra, iyice keyfi kaçan ve mutsuz olan eb* uzuuuuun* uzun yazarak içindeki herşeyi boşaltır, babasına söylemek istediklerini birbir söyler, konuşurken dinletemediği tüm önemli bilgileri yazar ve yollar... cevap: bu çok uzun, okunmaz. evde anlat. taksimde gece sarhos bir bicimde icmeye devam ederken babamdan su mesaj gelir: -bizi merak etme hastanedeyiz. Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- "oğlum hergün ara beni.ya da telefon al ben arayım.komutanına söyle telefonunu almasın, annem kızıyo de" (evet askerdeyim) taksimde gece sarhos bir bicimde icmeye devam ederken babamdan su mesaj gelir: -bizi merak etme hastanedeyiz. Teşekkürler
|
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.443
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:23828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oğlum hergün ara beni.ya da telefon al ben arayım.komutanına söyle telefonunu almasın, annem kızıyo de" (evet askerdeyim) yok daha neler küçücük adam sanki بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 914
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4568 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() çok ii yaa hepsii saol ... |
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 4
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Annem-Dersiniz ne?(saat sabahın 8'i günlerden pazar annem kimya öğretmeni ve araba ile okula gidiyor) BEn-Anne uyuyorum sanada aynısını yapmanı tavsiye ediyorum Annem-nası uyuyim olum boşmu dersiniz? Ben-anne dalga mı geçion ya yat zıbar allah aşkına ya annem-allah cezanı vermesin bora pazar pazar okula getirdin beni tamam git gevrek al geliom ben Ben-Anne gel sen bir düşünürüz Ben her cevaba bir soruyla kafa da tuttum. Bir tiyoyla bir tiyatro kurdum,kendim oynadım ve arenasında bir savaşçı buldum kördü. Köprü ortadan bölündü sagopa gördü!... |
|
| | #6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.242
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-anne sana msj gelmis -kimden oku bakiym -sayin abonemiz dogum gununuz dolayisiyla hattiniza kontur yukenmistir, hede hödö -annem tesekkur ediyor diye cvp yolla yavrum cok guzel bunlarr tskklerr derin.. ![]()
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |