| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]() | aileniz karakterinizi nasıl etkiledi ? yani düşünsenize çok başka bir anne ve babanız olsaydı şimdi nasıl biri olurdunuz? daha mı çekingen, daha mı cesur, daha mı akıllı, dahamı paralı, "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.207
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allahıma şükür..anne ve babam dan çok memnunum...onlar ellerinden geldiğini yaptılar ...ve bende hem çok cesaretliyim kendime göre akıllıyım hiç çekingen değilim...(radyocuların ortak özelliği bu sanırım..) |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.808
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | walla annemler sayesinde çekingenliğim kalmadı hiç düşüncelerimi rahat söyliyebildiğim bi ortam var zaten ewde o yüzden çok rahatım daha mantıklı düşünmemi sağladılar miniklikten beri bi de soğukkanlı olmayı bu kadar sanırım hepsi ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | romantik_dj (24-11-06) |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.061
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:22366 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | annem mükemmel bir yüreğe sahipti ben herşeyimi ona borçluyum allah rahmet eylesin. babam tipik türk erkeği ondan çok çektim, yaşım 33 hala çekiyorum herşeye ragmen onlar benim canlarım...! aile genlerinde cesaret,akıllılık,inatcılık,azim,başarı zaten mevcut bende o genleri taşıyorum. daha farklı bir yaşantım olsaydı başka eksiklerim olabilirdi çok şükür böyle iyim |
|
| Mesaja teşekkür eden: | romantik_dj (24-11-06) |
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ailem gerçekten ileri görüşlü ve modern insanlar... ama karakterimi ben kendim şekillendirdim.. ailemle biçok konuda karşı karşıya geliriz(klasik konular dışında) ama karakterimi kendi kendime şekillendirebilmemin nedeni de ailem sanırsam... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |