DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Konu Seçenekleri
Eski 03-10-07, 16:21 Çevrimdışı   #1

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.813
Teşekkür etti: 6.143
RepForum Gücü: 197
Forum Puanı:80600
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Aileniz sizi ne kadar anlayabiliyor?

Aileniz sizi ne kadar anlayabiliyor?
Siz onları anlıyormusunuz? Hangi konuda olursa olsun
Mesaja teşekkür eden:
And (03-10-07)
Eski 03-10-07, 17:35 Çevrimiçi   #2
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.444
Teşekkür etti: 5.627
RepForum Gücü: 196
Forum Puanı:80333
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
0

Ailem ve anlamak

Onlarin anladigi tek sey sene sonunda aldigim not kagididir genelde.

Hep sunun oglu söyle bunun oglu böyle diye konusup dururlar. (Yüksek beklentiler)
Ben onlari anliyormuyum bilmem sanirim anlamiyorum anlasam böyle ani gelisen olaylarda tepki vermem.

Karsilikli anlasamiyoruz. Ama yinede lazim oldugunu hissediyorum gercekten ihtiyacim oldugunda orda olacaklarindan emin olmak güven veriyor.
Eski 03-10-07, 17:35 Çevrimdışı   #3

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.813
Teşekkür etti: 6.143
RepForum Gücü: 197
Forum Puanı:80600
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ben babamla yaşıyorum,babam kırsal kesimden gelmiş istanbula, ama halen kafası değişmemiş
ben burda doğup büyüdüm onun için düşünce yapılarımız çok farklı ama yinede ben onu anlamaya çalışıyorum ama o beni hiç anlamıyor.
Eski 03-10-07, 20:18 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.607
Teşekkür etti: 1.097
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7342
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
ailemin beni anlayıp anlamaması çok önemli değil..anlasalar bile bu toplumda kimse özgür değil bu yüzden yine aynı şekilde davranırlardı bazı konularda.

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Eski 03-10-07, 23:22 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genel Mesajlar: 8.445
Teşekkür etti: 6.507
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:16538
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
biz ailemizi anlayabiliyor muyuz ??..onların yaptıkları nasıl bize anlamsız geliyorsa , bizim yaptıklarımız da onlara anlamsız geliyordur sanırım ..doğru olanın hangisi olduğunu bile bilmiyoruz ..sadece düşündüğümüz şeylerin doğru olduğunu sanıyoruz ..onlar için de böyle bu ; bizim için de ..

şişedeki balık

Mesaja teşekkür eden:
pavel (04-10-07)
Eski 05-10-07, 01:50 Çevrimiçi   #6
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.416
Teşekkür etti: 5.250
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:103264
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
hazal´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben babamla yaşıyorum,babam kırsal kesimden gelmiş istanbula, ama halen kafası değişmemiş
ben burda doğup büyüdüm onun için düşünce yapılarımız çok farklı ama yinede ben onu anlamaya çalışıyorum ama o beni hiç anlamıyor.
Anlamadığını sanmıyorum, sadece anlamaması gerektiği zamanlar sana anlamadığı izlenimini veriyordur... anlayış göstermediği herşey ama herşey senin menfaatine olacak diye düşündüğü şeylerdir.. bunu asla ve asla unutma yın...
Mesaja teşekkür eden:
HaZaL (05-10-07)

Konu Seçenekleri