| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.627
Forum Gücü: 196 Forum Puanı:80333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 ![]() Ailem ve anlamak Onlarin anladigi tek sey sene sonunda aldigim not kagididir genelde. Hep sunun oglu söyle bunun oglu böyle diye konusup dururlar. (Yüksek beklentiler) Ben onlari anliyormuyum bilmem sanirim anlamiyorum anlasam böyle ani gelisen olaylarda tepki vermem. Karsilikli anlasamiyoruz. Ama yinede lazim oldugunu hissediyorum gercekten ihtiyacim oldugunda orda olacaklarindan emin olmak güven veriyor. |
|
| | #3 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 6.143
Forum Gücü: 197 Forum Puanı:80600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben babamla yaşıyorum,babam kırsal kesimden gelmiş istanbula, ama halen kafası değişmemiş ben burda doğup büyüdüm onun için düşünce yapılarımız çok farklı ama yinede ben onu anlamaya çalışıyorum ama o beni hiç anlamıyor. |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.097
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ailemin beni anlayıp anlamaması çok önemli değil..anlasalar bile bu toplumda kimse özgür değil bu yüzden yine aynı şekilde davranırlardı bazı konularda. kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.507
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biz ailemizi anlayabiliyor muyuz ??..onların yaptıkları nasıl bize anlamsız geliyorsa , bizim yaptıklarımız da onlara anlamsız geliyordur sanırım ..doğru olanın hangisi olduğunu bile bilmiyoruz ..sadece düşündüğümüz şeylerin doğru olduğunu sanıyoruz ..onlar için de böyle bu ; bizim için de .. şişedeki balık ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | pavel (04-10-07) |
| | #6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.250
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:103264 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anlamadığını sanmıyorum, sadece anlamaması gerektiği zamanlar sana anlamadığı izlenimini veriyordur... anlayış göstermediği herşey ama herşey senin menfaatine olacak diye düşündüğü şeylerdir.. bunu asla ve asla unutma yın...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | HaZaL (05-10-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |