| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Ajdar Salak Mı Rol Mu yapıyor ? | |||
| Ajdar İdiot | | 37 | 88,10% |
| Ajdar Arkın | | 5 | 11,90% |
| Oylayanlar: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]() | Ailenizin Kahramanı Ajdar Anık ![]() O bir makina mühendisi...müzik alanında ün yapmış insan evladı... ![]() ![]() Size göre ajdar gerçekten salak mı yoksa rol mu yapıyor ? Bi de pardon aslında bu konunun yeri mzüik tartışmaları olmamalıydı ama neyse... ![]() son zamanlardaki bomba gündem konusu bu adam artık azıtmaya başladı siz ne dersiniz ? |
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allahim, ölecem bu adam da kahraman ilan edildiyaa :d ![]() Adam aslinda her ikisi hem salak, hemde rol yapiyor.... Rol yapiyor, cunku bazi konusmalarindan herkezin alay konusu oldugunun farkinda Salak, cünkü hala kendisiyle alay ettirmeye devam ediyor... bu sekilde söhret oldu belki, ama ne kadar akillarda kalir orasi belli degil.... ![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YAa Bu adam antep üniversitesinden mezunmuşşş utanıyorummm ![]() NEyse konu ise bu adam hepimizden zeki Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | romantik_dj (19-11-06) |
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.207
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla Adamin Istediği Buydu..gündemde Kalmak..bence Burada Tartişmak Ona Yapabileceğimiz En Büyük Iylik....
|
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E-Dana nın meydan bölümü gibi bir yerde yoruma açılıp ankete sunulup tartışılabiliyorsa Ajdar çoooooook büyük bir insan salak falanda değil Ankette oy kullanmadım sonuçlara bakdıgımda birileri bişeyleri oylamış tohaf |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Pitekantropus (20-11-06), Tweety (20-11-06) |
| | #6 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.509
Forum Gücü: 320 Forum Puanı:147379 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunun tuhaflığı ankatin açılması değildir bence. ağlanacak halimizdir bu. bu ve bunun gibileri izleniyor, tutuluyor ki bu adam sürekli bir yerlerde karşımıza çıkıyor. yıllarca konservetuara girmek için çalışan, girdikten sonrada sirsek çürütmeye devam eden eğitimli , kültür sahibi gençlerimizi önü köreliyor. ama bu suç "Ajdar'ın " değil ajdar gibi sesiyle değil maymunluklarıyla ortalıkta nam salan ve Türkiye'de "sanatçı kalıbına sokulan meyda salaklarının suçudur. Tabi onları sanatçı olarak gören , kasedini alan , seven, konserine giden halkın suçuda diyebiliriz. Türkiye'de ne yazıkki bu işler böyel yürüyor. Kalite düştü. İnsanlar ne dinleyeceğini bilmez halde. Üretim yerine duygu tüketimi yapılıyor. Hülya Avşar, Gülben Ergen, Seren Serengil, Petek Dinçöz gibi sanatçı kıvamında kalıbında önümüze sunulan çirkinliklere ağzımız açık bakmanın ne manası vardır. eğitimleri nelerdir? ne yaptılarda bu kadar meşhur oldular. Sanırım hepimiz içten içe biliyoruz ne yaptıklarını ama bunu kabul etmiyoruz. Ambargo yapıcaksın izlemiyceksin. Ben artık televizyonda haber izlemek için türkiye'nin 4 büyük tvsi sayılan özel kanallardan yararlanmıyorum. Kanal D, Star, Show Tv, Atv ...Artık amaçlarından sapan gerçek gazetecilikten uzak duran hatta yakınına bile yaklaşamayan..paranın kurbanı olmuş..kim kiminle nerde gibi haber sunan bu kanallar birgün ne yaptık biz diyeceklerinde çok geçmiş olacak. .Uyanması gereken bizler değiliz. Hepimiz birer kukla olmaya hazırlanıyoruz..Hepimiz zorla idiot olmaya zorlanıyoruz...Sanal gündemlerde gerçek haberlerin saklandığı bu ülkede yaşıyoruz. Bunlar utanılması gerekenleri kapatılmak için yapılan malzemelerden başka birşey değildir. Uyanın! Ajdar sadece acınılası halimizin bir göstergesidir... opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi) | Eftelya (04-12-06), ferit duman (06-12-06), korach (02-12-06), Pitekantropus (20-11-06), PsicoManiaCc (06-12-06), RoMeO (03-12-06), İnCi ÇiÇéKi (20-11-06), Tweety (20-11-06), YıLdız_GöZlÜm (06-12-06) |
| | #7 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.242
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
harfi harfine katiliyorum derin.. ![]()
| |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Pitekantropus (20-11-06) |
| | #8 | |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.808
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben onunla ilgili yorumlar yapamıyorum artık aşıyo walla =) o kiii Sezen Aksu'yu bile sollamış görüyor kendisini Bazı Yerlere Gelebilmek için Bunu Yaptı bence.. baktı ki olmıycak diğer türlü şimdi onca elemeden geçen popstarlar değilde o gündemde(onlar hiç olmazsa az biraz eğitim aldılar ) ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı | |
|
| | #9 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.207
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:5938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katiliyorum Opeth E
|
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.019
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya benim anlamadığım bu adamı nasıl programlara çıkarıyorlar :S demek ki izleyen bir yığın insan var :S salak konumunda olunca ilgi görürseniz orda kalırsınız ki zaten bu durumda pek akıllı olduğunuz da söylenemez :S
Rüyana girsin öcüler Yamuk prenses kedi cüceler Masken düşsün herkes görsün seni Kendin gibi |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 214
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar salak dediimiz ajdr hepimizden akıllı hangi makina mühendisi yaklaşıkk olarak hafftalık 10.000 YTL alıo? adm alıo ama |
|
| | #12 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
insan eğlenmek istiyor şahsen ajdarı izlemekten keyif alıyorum komedi resmen yaa bence rol yapmıyor adam kırık baya eee makine okumuş sıyırmış herşeyi öğretiyolar makinecilere işlerine yarayacak yaramamayacak herşey adamında bi kapasitesi bi bünyesi var kaldıramamış demekki sonuç budur izliyorum gülüyorum eğleniyorum "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu hayatta para kazanmak önemli değil... şerefinle,gururunla,karakterinle kazanmak önemli... en dejenere olmuş piyasa ise müzik piyasasıdır bu dönemlerde... arabeskçiler,rapçiler,popçular... hepsinin temel amacı para,özentilik,ün.... türkiye'de her kanalı açtığımızda soyunuk kadınlar,zeka seviyesi sıfırın altında insanlar görmek istemiyorsak bu bizim elimizde... opeth'in yazısını bi zahmet üşenmeden okuyun... gerçekten harfi harfine doğru bir yazı... acınacak halimizin resmi ajdar.... |
|
| | #14 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.509
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:8658 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oda onun yaşam tarzı ama rezil bi hayat By_Blok ! ! ! ThE AdMiRaL |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yasaklandı sonunda kirlilik yok
Rüyana girsin öcüler Yamuk prenses kedi cüceler Masken düşsün herkes görsün seni Kendin gibi |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet aynen öyle... semra teyze caner ajdar ahu meriç ne kadar abuk sabuk adam varsa hepsi yasaklandı
|
| | #18 |
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1980 den sonra ilk defa yasaklı sanatçılar oldu........ |
|
| | #19 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanatçı mııııııı Rüyana girsin öcüler Yamuk prenses kedi cüceler Masken düşsün herkes görsün seni Kendin gibi |
|
| | #20 |
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet biz onları sanatçı yapmıştık... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |