DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Anket Sonuçlarını Göster: Ajdar Salak Mı Rol Mu yapıyor ?
Ajdar İdiot 37 88,10%
Ajdar Arkın 5 11,90%
Oylayanlar: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 19-11-06, 20:39 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ailenizin Kahramanı Ajdar Anık

O bir makina mühendisi...müzik alanında ün yapmış insan evladı...
Size göre ajdar gerçekten salak mı yoksa rol mu yapıyor ?
Bi de pardon aslında bu konunun yeri mzüik tartışmaları olmamalıydı ama neyse...
son zamanlardaki bomba gündem konusu bu adam artık azıtmaya başladı siz ne dersiniz ?
Eski 19-11-06, 21:41 Çevrimiçi   #2
Profesör

shedevil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.832
Teşekkür etti: 4.091
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:44371
shedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Allahim, ölecem bu adam da kahraman ilan edildiyaa :d
Adam aslinda her ikisi
hem salak, hemde rol yapiyor....
Rol yapiyor, cunku bazi konusmalarindan herkezin alay konusu oldugunun farkinda
Salak, cünkü hala kendisiyle alay ettirmeye devam ediyor...
bu sekilde söhret oldu belki, ama ne kadar akillarda kalir orasi belli degil....

hakketmedin beni!!

Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz,
Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz,
Ama ona asla saldıramazsınız,
Saldırırsanız ya kanınız,
ya sütünüz bozuktur

Y.G.ÖZDEN
Eski 19-11-06, 22:27 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
YAa Bu adam antep üniversitesinden mezunmuşşş
utanıyorummm
NEyse konu ise bu adam hepimizden zeki

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden:
romantik_dj (19-11-06)
Eski 19-11-06, 23:58 Çevrimdışı   #4
Dekan

romantik_dj - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.208
Teşekkür etti: 1.207
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:5938
romantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Valla Adamin Istediği Buydu..gündemde Kalmak..bence Burada Tartişmak Ona Yapabileceğimiz En Büyük Iylik....
Eski 20-11-06, 00:08 Çevrimdışı   #5
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.400
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12182
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
E-Dana nın meydan bölümü gibi bir yerde yoruma açılıp ankete sunulup tartışılabiliyorsa Ajdar çoooooook büyük bir insan salak falanda değil

Ankette oy kullanmadım sonuçlara bakdıgımda birileri bişeyleri oylamış tohaf

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Pitekantropus (20-11-06), Tweety (20-11-06)
Eski 20-11-06, 14:30 Çevrimdışı   #6

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.896
Teşekkür etti: 6.509
RepForum Gücü: 320
Forum Puanı:147379
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
bunun tuhaflığı ankatin açılması değildir bence. ağlanacak halimizdir bu. bu ve bunun gibileri izleniyor, tutuluyor ki bu adam sürekli bir yerlerde karşımıza çıkıyor. yıllarca konservetuara girmek için çalışan, girdikten sonrada sirsek çürütmeye devam eden eğitimli , kültür sahibi gençlerimizi önü köreliyor. ama bu suç "Ajdar'ın " değil ajdar gibi sesiyle değil maymunluklarıyla ortalıkta nam salan ve Türkiye'de "sanatçı kalıbına sokulan meyda salaklarının suçudur. Tabi onları sanatçı olarak gören , kasedini alan , seven, konserine giden halkın suçuda diyebiliriz. Türkiye'de ne yazıkki bu işler böyel yürüyor. Kalite düştü. İnsanlar ne dinleyeceğini bilmez halde. Üretim yerine duygu tüketimi yapılıyor. Hülya Avşar, Gülben Ergen, Seren Serengil, Petek Dinçöz gibi sanatçı kıvamında kalıbında önümüze sunulan çirkinliklere ağzımız açık bakmanın ne manası vardır. eğitimleri nelerdir? ne yaptılarda bu kadar meşhur oldular. Sanırım hepimiz içten içe biliyoruz ne yaptıklarını ama bunu kabul etmiyoruz. Ambargo yapıcaksın izlemiyceksin. Ben artık televizyonda haber izlemek için türkiye'nin 4 büyük tvsi sayılan özel kanallardan yararlanmıyorum. Kanal D, Star, Show Tv, Atv ...Artık amaçlarından sapan gerçek gazetecilikten uzak duran hatta yakınına bile yaklaşamayan..paranın kurbanı olmuş..kim kiminle nerde gibi haber sunan bu kanallar birgün ne yaptık biz diyeceklerinde çok geçmiş olacak. .Uyanması gereken bizler değiliz. Hepimiz birer kukla olmaya hazırlanıyoruz..Hepimiz zorla idiot olmaya zorlanıyoruz...Sanal gündemlerde gerçek haberlerin saklandığı bu ülkede yaşıyoruz. Bunlar utanılması gerekenleri kapatılmak için yapılan malzemelerden başka birşey değildir. Uyanın! Ajdar sadece acınılası halimizin bir göstergesidir...

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
Eftelya (04-12-06), ferit duman (06-12-06), korach (02-12-06), Pitekantropus (20-11-06), PsicoManiaCc (06-12-06), RoMeO (03-12-06), İnCi ÇiÇéKi (20-11-06), Tweety (20-11-06), YıLdız_GöZlÜm (06-12-06)
Eski 20-11-06, 16:41 Çevrimiçi   #7

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.888
Teşekkür etti: 13.242
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142657
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Opeth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bunun tuhaflığı ankatin açılması değildir bence. ağlanacak halimizdir bu. bu ve bunun gibileri izleniyor, tutuluyor ki bu adam sürekli bir yerlerde karşımıza çıkıyor. yıllarca konservetuara girmek için çalışan, girdikten sonrada sirsek çürütmeye devam eden eğitimli , kültür sahibi gençlerimizi önü köreliyor. ama bu suç "Ajdar'ın " değil ajdar gibi sesiyle değil maymunluklarıyla ortalıkta nam salan ve Türkiye'de "sanatçı kalıbına sokulan meyda salaklarının suçudur. Tabi onları sanatçı olarak gören , kasedini alan , seven, konserine giden halkın suçuda diyebiliriz. Türkiye'de ne yazıkki bu işler böyel yürüyor. Kalite düştü. İnsanlar ne dinleyeceğini bilmez halde. Üretim yerine duygu tüketimi yapılıyor. Hülya Avşar, Gülben Ergen, Seren Serengil, Petek Dinçöz gibi sanatçı kıvamında kalıbında önümüze sunulan çirkinliklere ağzımız açık bakmanın ne manası vardır. eğitimleri nelerdir? ne yaptılarda bu kadar meşhur oldular. Sanırım hepimiz içten içe biliyoruz ne yaptıklarını ama bunu kabul etmiyoruz. Ambargo yapıcaksın izlemiyceksin. Ben artık televizyonda haber izlemek için türkiye'nin 4 büyük tvsi sayılan özel kanallardan yararlanmıyorum. Kanal D, Star, Show Tv, Atv ...Artık amaçlarından sapan gerçek gazetecilikten uzak duran hatta yakınına bile yaklaşamayan..paranın kurbanı olmuş..kim kiminle nerde gibi haber sunan bu kanallar birgün ne yaptık biz diyeceklerinde çok geçmiş olacak. .Uyanması gereken bizler değiliz. Hepimiz birer kukla olmaya hazırlanıyoruz..Hepimiz zorla idiot olmaya zorlanıyoruz...Sanal gündemlerde gerçek haberlerin saklandığı bu ülkede yaşıyoruz. Bunlar utanılması gerekenleri kapatılmak için yapılan malzemelerden başka birşey değildir. Uyanın! Ajdar sadece acınılası halimizin bir göstergesidir...

harfi harfine katiliyorum

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
Pitekantropus (20-11-06)
Eski 20-11-06, 21:12 Çevrimdışı   #8
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.404
Teşekkür etti: 1.808
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Opeth´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Ben onunla ilgili yorumlar yapamıyorum artık aşıyo walla =) o kiii Sezen Aksu'yu bile sollamış görüyor kendisini
Bazı Yerlere Gelebilmek için Bunu Yaptı bence.. baktı ki olmıycak diğer türlü şimdi onca elemeden geçen popstarlar değilde o gündemde(onlar hiç olmazsa az biraz eğitim aldılar )

- "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: -

[ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ]

Anti-Aşk

Aşk=Yalan&Acı
Eski 20-11-06, 22:48 Çevrimdışı   #9
Dekan

romantik_dj - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.208
Teşekkür etti: 1.207
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:5938
romantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Katiliyorum Opeth E
Eski 20-11-06, 23:01 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Figüranlar

_melancholy_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.448
Teşekkür etti: 1.019
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6607
_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ya benim anlamadığım bu adamı nasıl programlara çıkarıyorlar :S demek ki izleyen bir yığın insan var :S salak konumunda olunca ilgi görürseniz orda kalırsınız ki zaten bu durumda pek akıllı olduğunuz da söylenemez :S

Rüyana girsin öcüler
Yamuk prenses kedi cüceler
Masken düşsün herkes görsün seni
Kendin gibi
Eski 02-12-06, 21:56 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Kemalistler

UnDeaTh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.929
Teşekkür etti: 214
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1701
UnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyor
arkadaşlar salak dediimiz ajdr hepimizden akıllı hangi makina mühendisi yaklaşıkk olarak hafftalık 10.000 YTL alıo? adm alıo ama

Seni Seviyordum Ve Senin Haberin Yoktu

http://www.zamansiz.com/seni-seviyor....html?t=132776
Eski 02-12-06, 22:03 Çevrimdışı   #12
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
insan eğlenmek istiyor şahsen ajdarı izlemekten keyif alıyorum komedi resmen yaa bence rol yapmıyor adam kırık baya

eee makine okumuş sıyırmış herşeyi öğretiyolar makinecilere işlerine yarayacak yaramamayacak herşey adamında bi kapasitesi bi bünyesi var kaldıramamış demekki sonuç budur izliyorum gülüyorum eğleniyorum

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."
Eski 02-12-06, 23:55 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi

korach - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.030
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:7034
korach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmışkorach yememiş içmemiş konu açmış
bu hayatta para kazanmak önemli değil...
şerefinle,gururunla,karakterinle kazanmak önemli...
en dejenere olmuş piyasa ise müzik piyasasıdır bu dönemlerde...
arabeskçiler,rapçiler,popçular...
hepsinin temel amacı para,özentilik,ün....
türkiye'de her kanalı açtığımızda soyunuk kadınlar,zeka seviyesi sıfırın altında insanlar görmek istemiyorsak bu bizim elimizde...
opeth'in yazısını bi zahmet üşenmeden okuyun...
gerçekten harfi harfine doğru bir yazı...
acınacak halimizin resmi ajdar....

Eski 03-12-06, 19:51 Çevrimdışı   #14
Grup Lideri
Spor grubu

ThE AdMiRaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.836
Teşekkür etti: 1.509
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:8658
ThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
oda onun yaşam tarzı
ama rezil bi hayat

By_Blok

!
!
!
ThE AdMiRaL
Eski 03-12-06, 19:52 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Figüranlar

_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor_melancholy_ Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
yasaklandı sonunda kirlilik yok

Rüyana girsin öcüler
Kendin gibi
Eski 03-12-06, 20:38 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
ville_fan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yasaklandı sonunda kirlilik yok
yasaklandı mı ? televizyonlarda mı ? ...
Eski 03-12-06, 20:39 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Figüranlar

Alıntı:
P.İ.E.R´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

yasaklandı mı ? televizyonlarda mı ? ...
evet aynen öyle... semra teyze caner ajdar ahu meriç ne kadar abuk sabuk adam varsa hepsi yasaklandı

Rüyana girsin öcüler
Kendin gibi
Eski 03-12-06, 20:42 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Figüranlar

1980 den sonra ilk defa yasaklı sanatçılar oldu........
Eski 03-12-06, 20:43 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Figüranlar

Alıntı:
P.İ.E.R´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
1980 den sonra ilk defa yasaklı sanatçılar oldu........
sanatçı mııııııı

Rüyana girsin öcüler
Kendin gibi
Eski 03-12-06, 20:47 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Figüranlar

evet biz onları sanatçı yapmıştık...

Konu Seçenekleri