DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Konu Seçenekleri
Eski 16-11-07, 12:09 Çevrimdışı   #1
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.236
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
dikkat Ailenizin karşı çıktığı birisi ile evlenir misiniz????

Evetse Neden? Hayırsa Neden?

Arkadaşlar;

Her iki taraf için de zordur,
Karşı tarafın ailesi tarafından istenmeyen kişi olmak,
Sebebi ne olursa olsun sevdiğine kavuşamamak,
Amacım en azından onların durumuna bir bakış açısı bulmak,

İster bay olun ister bayan,
Gerek olayı yaşayan olun, gerekse olmayan,
İster sizin aileniz, ister karşı tarafınki olsun ilişkiyi onaylamayan.

Ama sadece evet ve hayır olmasın cevaplarınız,
Nedenlerini de lütfen sıralayınız,
Ve çözümünüzü de yazınız,
Varsa yaşayıp da bir çare bulanınız...
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
And (16-11-07), Maçakızı (16-11-07), RebeL (17-11-07), Tweety (16-11-07), Warmonger (16-11-07), WoLfMaN (16-11-07)
Eski 16-11-07, 14:48 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Kemalistler

Warmonger - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.586
Teşekkür etti: 1.436
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:13498
Warmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Çok zor bir durum olacağı kesin..

Sonuçta ne derler bilirsiniz, ''amor omnia vincit''--aşk her güçlüğü yener--

''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates)
Mesaja teşekkür eden:
s!mg€ (16-11-07)
Eski 16-11-07, 14:52 Çevrimdışı   #3
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
inş senin dediğin kadar kolay olur herşey aşıklar için..yorumun için tşk ederim.
Mesaja teşekkür eden:
Warmonger (16-11-07)
Eski 16-11-07, 14:55 Çevrimdışı   #4
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.400
Teşekkür etti: 1.599
Forum Puanı:12182
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Yok evlenmem Evlenirsem 1 e karsı 9 hatta 19 bile kaybedebilirim . ama ailemde benim istediğime karsı çıkamaz

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...
Mesaja teşekkür eden:
s!mg€ (17-11-07)
Eski 16-11-07, 14:59 Çevrimdışı   #5
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
hep öle denio ama etrafımızda örneklerini çok yaşıoruz..

karşı çıkmazlar derken bi bakıosun sana cephe alınmış.ozman işte doru sölenenle yalnış sölenenler ortaya çıkıo
Eski 16-11-07, 15:09 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Kemalistler

Warmonger - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.586
Teşekkür etti: 1.436
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:13498
Warmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmışWarmonger Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
simmmge´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hep öle denio ama etrafımızda örneklerini çok yaşıoruz..

karşı çıkmazlar derken bi bakıosun sana cephe alınmış.ozman işte doru sölenenle yalnış sölenenler ortaya çıkıo
karşı taraf cephe de alabilir bana kalırsa bunun en büyük sebebi ailenin kültürüne ahlakına ters bir yapıda olmaktır.. Bunu kabullenemiyorlar. Ben her zaman aşkın kazanacağını düşünürüm, sonuçta evlenecek olan çiftler aile değil.. Elbette karşı çıkanların da neden karşı çıktığını iyi incelemek gerekir. Özellikle bu anne veya baba olursa..

''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates)
Mesaja teşekkür eden:
s!mg€ (16-11-07)
Eski 16-11-07, 15:38 Çevrimiçi   #7

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.888
Teşekkür etti: 13.242
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142657
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Eger cok seviyorsam sirilsiklam a$iksam , evlenirim .
Ailem beni bu yasa kadar buyutmus sagolsun , ama hayatimin geri kalaninida bir baskasiyla gecirmem lazim .
sevmedigim birisiylede evlensem mutlu olmam .

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
leonmurat (17-11-07), s!mg€ (17-11-07)
Eski 16-11-07, 15:59 Çevrimdışı   #8
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
yeni

Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eger cok seviyorsam sirilsiklam a$iksam , evlenirim .
Ailem beni bu yasa kadar buyutmus sagolsun , ama hayatimin geri kalaninida bir baskasiyla gecirmem lazim .
sevmedigim birisiylede evlensem mutlu olmam .
yorumun için tşk ederim cnm

mantıklı bi cvp.tabiki sevmeden evlenirsek o evlilik diilde bi işkence çekmek gbi bişe olur herhalde
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (16-11-07)
Eski 16-11-07, 16:04 Çevrimiçi   #9

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.888
Teşekkür etti: 13.242
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142657
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
simmmge´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yorumun için tşk ederim cnm

mantıklı bi cvp.tabiki sevmeden evlenirsek o evlilik diilde bi işkence çekmek gbi bişe olur herhalde
Kimsede evlendiginde hayatinin zehir olmasini istemez .

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
s!mg€ (17-11-07)
Eski 16-11-07, 16:47 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37629
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ailem benim baş tacım tabiki ama sevdiğimin yeri de ayrı.. karşı çıkacaklarını sanmam ama çıkarlarsa da ikna etmek için elimden geleni yaparım. çok mantıklı bi sebep koyarlarsa önüme vazgeçerim ama onun dışında ikna ederim.ailemi karşıma almak istemem tabiki ama sevdiğimle herşeye göğüs gerebilirim

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Mesaja teşekkür eden:
s!mg€ (16-11-07)
Eski 16-11-07, 17:10 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37629
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bu arada kuzicim sen sıkma canını herşey olacağına varır

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Mesaja teşekkür eden:
s!mg€ (17-11-07)
Eski 16-11-07, 17:34 Çevrimdışı   #12
Rektör
Genel Mesajlar: 9.180
Teşekkür etti: 15.462
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:93162
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hayir evlenmem ,ama bu gibi konularda buyuk konusmamak gerek
disari ciktigimda yeni bi sevgili bulabilirim ama aile bulunmaz..
ailemin karsi cikacagini dusundugum bir kisiyle de evliligi zaten dusunmem..

zor bi durum kimse yasamaz umarim (:
Mesaja teşekkür eden:
s!mg€ (17-11-07)
Eski 16-11-07, 17:37 Çevrimdışı   #13

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.360
Teşekkür etti: 7.084
RepForum Gücü: 147
Forum Puanı:54081
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ailem bana tercihlerimde karışmaz.Sadece fikirlerini söylerler , uymak ya da uymamak benim bileceğim iştir.

Farzedelim ki karşı çıktılar ; ben yine de kendi doğrumun peşinden giderim.
RebeL (17-11-07), s!mg€ (17-11-07)
Eski 16-11-07, 17:49 Çevrimdışı   #14
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
aileme karsı gelemem ama sevdiğim kişiden de vazgecemem..eger ben o kişiyle evlenme kararı almışsam benim için en doğru kişi odur.ve ailem bunu bilir karsı çıkmaz...galibaa..böyle bir ikilemde kalmak zorr..

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.
Mesaja teşekkür eden:
s!mg€ (17-11-07)
Eski 16-11-07, 18:36 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.607
Teşekkür etti: 1.097
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7342
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
ailemin bu konuda benim kararıma karışacağını sanmam ama karşı çıkarlarsa tepkileri benim için önemli olmaz ..ben evlilik kararını vermişsem bunu zaten binbir defa düşünerek yapmışımdır ..

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
RebeL (17-11-07), s!mg€ (17-11-07)
Eski 16-11-07, 19:03 Çevrimdışı   #16

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.308
Teşekkür etti: 18.842
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:90838
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Hayır.

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Eski 16-11-07, 19:34 Çevrimdışı   #17
Dekan
Düşünürler grubu

WoLfMaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.511
Teşekkür etti: 1.349
Forum Puanı:10907
WoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmış
aileler çocuklarının asla mutsuz olmasını istemezler ama ne var ki bazen mutlu edecekleri yerde insanın hayatı boyunca hep belleğinde kalacak olaylara sebebiyet verebiliyolar eskiden bü tür şeyler pek fazla yoktu özellikle bunu doğulu olanlar bilir aileler kızlrını istediklerine verir istedikleri kişiyide gelin olarak kabul ederlerdi çocuklar pek fazla tepki göstermezler di ama son zamanlarda ki kızları okula göndermeme sebeplerinden biride bu olmalı kızlar artk okumak ve istedikleri sevdikleri zor anlarında yanında olan kişilerle evlenmek istemektedirler bundan dolayı ailelerine karşı gelirler bunun doğurabileceği tehlikelerden hepiniz az çok fikir yürütebilirsiniz
yani bu öyle bi durum ve konu ki yerine, zamanına ve o anki kişinin ruhsal durumuna göre değişen olaylar çerçevesinde gelişir
Allah tan benim öle bi derdim artık asla olmayacak inş ...
aşk yalan sevgi kalan umut ise beklenendir ......

\\\\??? WoLfMaN \\\????

Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi
Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan
s!mg€ (17-11-07), Samson (17-11-07)
Eski 16-11-07, 23:45 Çevrimiçi   #18
Grup Lideri
Spor grubu

ThE AdMiRaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.836
Teşekkür etti: 1.509
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:8658
ThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaThE AdMiRaL buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
evlenmem çünkü beni en iyi tanıyan ailemdir...

By_Blok

!
!
!
ThE AdMiRaL
N_e_w_i_N (17-11-07), s!mg€ (17-11-07)
Eski 17-11-07, 00:27 Çevrimdışı   #19
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.790
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:12641
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Ailenin kültürü, evliliğe karşı çıkma konusunda önem kazanmakta. Yani mesela benim ailem üzerine düşündüğümüzde bu bana çok saçma gelmekte. Şimdiye kadar bir ilişki içine girdiğim hiçbir kızı reddetmediler, hiçbir kız hakkında kötü söz söylemediler.

Ancak biraz daha tutucu bir aile olsaydık mutlaka beğenmemezlik yapacaklardı. Çünkü tutucu ailelerde aile içi ilişkiler daha sıkı olduğu için, bir gelin kaynana sürtüşmesinin yaşanmasını istemezler.

Ben kendi ailemin bu şartlar altında, edindiğim tecrübelerden de yola çıkarak bana hayır diyeceklerini sanmıyorum. Ancak yine de düşünelim ki hayır dediler, ben yine de evlenirdim. Çünkü ailem gelinlerini o kadar sık görmeyecekler.Ayrıca benim mutlu olduğumu görünce de bu mutluluğu bozmak istemezler.

Başar Demirsoy.
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
RebeL (17-11-07), s!mg€ (17-11-07), Samson (17-11-07)
Eski 17-11-07, 01:59 Çevrimdışı   #20
Profesör

ALLeinWOLF - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.553
Teşekkür etti: 1.103
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:25059
ALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALLeinWOLF tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Eğer ki ailem bir kere direnirse sanşımı zorlarım ikinciyi kez direnirse zamana bırakırım zaman devam dediği halde üçüncü de daha ısrarlı bir şekilde direniyorsa bir bildikleri vardır derim.

Çünkü yaşanan bir şey olduğun için ailemle iştişare yaparım...

Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...!

Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş..

Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır.

s!mg€ (17-11-07), Samson (17-11-07)

Konu Seçenekleri