| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör ![]() | Airbag
Karı koca 100 km hızla gidiyorlarmış. Arabayı adam kullanıyormuş ve karısı birden; "Hayatım" demiş... "Seninle 15 yıl boyunca güzel bir beraberlik yaşadık.Ama ben artık boşanmak istiyorum." Adam sesini çıkarmamış ama hızı 110 `a çıkarmış. Karısı " Neden diye soracağını biliyorum.. Bunu nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum ama ben başonmak istiyorum... Adam yine ses çıkarmadan hızı 120` ye çıkarmış. Kadın devam etmiş.." Evi ben istiyorum " Artık 130`la gidiyorlarmış... Kadın "Ayrıca..." demiş.. " Bütün çeklerini , kredi kartlarını,arabayı da istiyorum.." Ve adam hızı 140`a çıkarmış.. Hala sesini çıkarmadan.. Kadın sormuş: Hiçbirşey söylemeyecek misin? Sen hiçbir sey istemiyor musun? Adam 160` a çıkmış ve cevaplamış: " Hayır ..Ben ihtiyacım olan herşeye sahibim.. " Karısı şaşırmış.." Öyle mi? Nedir o??" Ve araba karşıdaki duvara saatte 160 kilometre hızla çarpmadan once adam cevap vermiş: " Airbag benim tarafımda ..." |
|
| Mesaja teşekkür eden: | amorous_nope (30-06-07) |
| | #2 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 114
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:139 ![]() ![]() | :d:d süper paylaşım için saol
Kirpiklerim Titretmekte Korkularından, Düşersem Yanarım |
|
| Mesaja teşekkür eden: | selucreh (30-06-07) |
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 50
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:60 ![]() |
şaşkın die bi film var seyrettiniz mi bilmiyorum ama orda bi slogan var biz g..te gelmeyis adamda gelmemiş airback ini sağlama almış ![]() Hadi git! Yangın yemiş türküler gibi git, Kalmasın gökmavisi ezgimde, Su yeşili akmasın yüreğimde, Bir solukta sussun ayrılık güLüm... Uzakta bir nokta iken yari tanıyabilmek; Dokunmadan da sevebilmektir AŞK... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |