Konu Seçenekleri
Eski 28-06-08, 19:59 Çevrimdışı   #1
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.480
Teşekkür etti: 881
RepForum Gücü: 53
Forum Puanı:14629
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
kahkaha ajan:))

Nam-ı Kemal bir gün ajanlarıyla ünlü İtalyaya gitmiş. Cebinde beş parası kalmadığı ve çok aç olduğu bir gün bir restaurantın önünde yemek yiyenleri seyrederken birden gözüne birşey çarpmış. Yemek yiyen sakallı insanlar iyice karınlarını doyurduktan sonra kasiyer bayana giderek sakallarını okşuyorlarmış ve hiç para vermeden çıkıp gidiyorlarmış. Durumu merak eden Nam-ı Kemal konuşmaları dinlemek için kapıya doğru yaklaşmış. Sakallı adamlar yemek yiyip karınlarını doyurduktan sonra kasiyere gidip sakallarını okşayarak "ben ajanım" diyerek hiç para vermeden çıkıp gidiyorlarmış. Birkaç adamı seyrettikten sonra Nam-ı Kemal de içeriye girmeye karar vermiş. Bir güzel karnını doyurduktan sonra sıra hesap ödemeye geldiğinde, kasiyer bayana giderek sakallarını okşamış ve "Ben ajanım" demiş. Kasiyer bayan "Ama beyefendi sizin sakallarınız yok" deyince, Nam-ı Kemal pantalonunu aşağıya indirmiş ve kasiyere "ben gizli ajanım" demiş.

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Eski 28-06-08, 20:02 Çevrimdışı   #2
Dekan
Genç Kuvvet

the(.) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.049
Teşekkür etti: 2.387
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:13121
the(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmışthe(.) Rep olayını aşmış
yok ya

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
....................
..................
................
..............
............
..........
........
......
....
{C'est la vie}
the
.