| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | ajan temel
ajan adayları son bir testten geçeceklerdir.bunun için herbirine birer şifre verilmiştir.Şifreyi belirli bir süre söylemeyen aday sınavı kazanacaktır.her biri bir izbe odaya kapatılır.sorgucular tek tek odalara girerler ve başlarlar işkence yapmaya. tüm adaylar birer ikişer itiraf ederler ama bizim temelde tık yok. envayi türlü işkenceye banamısın demez temel.temel sınavı geçmiştir,ama ajanlar bunu gurur meselesi yaparlar.ne olursa olsun söyleteceklerdir.sabaha doğru ajanlar dışarda bir sigara molası verirler.tekrar döndüklerinde ne görsünler.Temel kolonlardan birini sıkı sıkı kavramış kafasını vurup duruyor - hatirla oni,hatirla oni! Poh yiyenin kafasi, hatirla oni! |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hatirla Oni, Hatirla Oni Ula Temel Bu Ya Teşekkürler YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:5 ![]() | saollasın kardeş ellerine sağlık ![]() ![]() ![]() ROB |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saol akrdes güzelmis tesekkür.. ![]() ஐ๑Ne Orhan Ne Ferdi Bilir Bendeki Derdi Sen Söyle MÜSLÜM BABA ''NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ''ஐ๑ |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:158 ![]() ![]() |
vah garibim temelim neyapsın ya ![]() zaten temeli bu sınava sokanlarda suç beklenmedik bir şehirde. Ne acı kalır yürekte ne gözyaşı... Bir değse gözlerin gözlerime Ne hüzün kalır gecemde,ne matem... Ne asiliği kalır denizin ne hırçınlığı... Ne çok özledim seni bilsen... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |