| |
| |
| Notices |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | Ajda Pekkan - Aynen Öyle Bugün takvime baktım Yaprağını kopardım attım Seni tanıyacağımı bilseydim Yapar mıydım (atar mıydım) Unutma bugün bu tarihi Bu aşkımızın ilk sahnesi Yüreğime indi perdesi Aynen öyle aynen öyle Unutma bu günü bu tarihi Kelimelere sığmaz tarifi Dize getirdim talihi Aynen öyle aynen öyle Kalem yazar tükenir Kader yazar tükenmez Tükenmesin sevgimiz Aynen öyle aynen öyle Hemen koşa koşa evime gittim Evimin altını üstüne getirdim Tarih burada kader burada Yaprağında Aynen öyle aynen öyle ![]() Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi) | AяiηηA (22-10-08), cicimix (22-10-08), Dream Theater (22-10-08), GuZeLBeLa (23-10-08), SaKaRiN..! (23-10-08), Soo-Yun (22-10-08), Tweety (22-10-08), YıLdız_GöZlÜm (22-10-08), ^ChErRy^ (22-10-08) |
| | #2 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.174
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:29428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | emeğine sağlık cnm harıka olmuş kırmızıyla sıyahın butunleştığı bı çalışma harıka konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | GamzeL'm (22-10-08) |
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.554
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:48870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canım ![]() ellerine sağlık (: ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:75640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel sarki, Dinliordum bende su an ![]() Emegine saglik. Büyüt beni; gözlerinde, ellerinde, yeniden ses oldun sözlerime, gücün saklı içimde. Vursunlar. Ağlamam. İster bahar, ister ayaz. Yolum seninle. Duysun dünya, karşı dursun, düşsün peşime ... |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.704
Forum Gücü: 279 Forum Puanı:125360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kalem yazar tükenir Kader yazar tükenmez Tükenmesin sevgimiz Aynen öyle aynen öyle Aynen öyle.. ![]() Ellerine sağlık (:
|
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 850
Forum Gücü: 61 Forum Puanı:24834 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kalem yazar tükenir Kader yazar tükenmez çok seviyorum bu şarkıyı.. çalışma da çok hoş olmuş eline sağlık (: ![]() "Biz, burayı durduramaz mıydık? Biz, dönüş yolunu unutamaz mıydık?... Benim kalbim, durmaksızın seni düşüncelerinde tutan biri.." Lee Seo-Jin |
|
| | #7 |
![]()
Teşekkür etti: 4.703
Forum Gücü: 217 Forum Puanı:96506 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cok Güzel, Emegine Saglik Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | GamzeL'm (23-10-08) |
| | #9 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.324
Forum Gücü: 482 Forum Puanı:203538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet hoş çalışma ellerine sağlık ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #11 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.258
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99422 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni tanıyacağımı bilseydim Yapar mıydım (atar mıydım) ? atmazdim tabii ![]() sarki cok güzel.. resim de farkli hani ![]() Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |