Notices

Konu Seçenekleri
Eski 22-10-08, 18:26 Çevrimiçi   #1
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

GamzeL'm - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.293
Teşekkür etti: 1.269
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:16533
GamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL'm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ajda Pekkan - Aynen Öyle

Bugün takvime baktım
Yaprağını kopardım attım
Seni tanıyacağımı bilseydim
Yapar mıydım (atar mıydım)
Unutma bugün bu tarihi
Bu aşkımızın ilk sahnesi
Yüreğime indi perdesi
Aynen öyle aynen öyle
Unutma bu günü bu tarihi
Kelimelere sığmaz tarifi
Dize getirdim talihi
Aynen öyle aynen öyle
Kalem yazar tükenir
Kader yazar tükenmez
Tükenmesin sevgimiz
Aynen öyle aynen öyle
Hemen koşa koşa evime gittim
Evimin altını üstüne getirdim
Tarih burada kader burada
Yaprağında
Aynen öyle aynen öyle

Alıntı:
GamzeL.im´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

'Aynen öyle '
Seviyorum bu sarkiyi

Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum
Mesaja teşekkür eden: (9 Kişi)
AяiηηA (22-10-08), cicimix (22-10-08), Dream Theater (22-10-08), GuZeLBeLa (23-10-08), SaKaRiN..! (23-10-08), Soo-Yun (22-10-08), Tweety (22-10-08), YıLdız_GöZlÜm (22-10-08), ^ChErRy^ (22-10-08)
Eski 22-10-08, 18:27 Çevrimdışı   #2
Doçent
Genç Kuvvet

cicimix - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.354
Teşekkür etti: 5.174
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:29428
cicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazcicimix tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
emeğine sağlık cnm harıka olmuş kırmızıyla sıyahın butunleştığı bı çalışma harıka

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Mesaja teşekkür eden:
GamzeL'm (22-10-08)
Eski 22-10-08, 18:34 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.773
Teşekkür etti: 4.554
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:48870
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Canım

ellerine sağlık (:

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin ! - büyütüyorum seni.

...
Eski 22-10-08, 18:37 Çevrimdışı   #4
Dekan
Düşünürler grubu

^ChErRy^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.407
Teşekkür etti: 4.793
RepForum Gücü: 175
Forum Puanı:75640
^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Güzel sarki,
Dinliordum bende su an
Emegine saglik.

Büyüt beni; gözlerinde, ellerinde, yeniden ses oldun sözlerime, gücün saklı içimde.
Vursunlar.
Ağlamam.
İster bahar, ister ayaz.
Yolum seninle.
Duysun dünya, karşı dursun, düşsün peşime
...

Eski 22-10-08, 18:38 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.457
Teşekkür etti: 9.704
RepForum Gücü: 279
Forum Puanı:125360
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Kalem yazar tükenir
Kader yazar tükenmez
Tükenmesin sevgimiz
Aynen öyle aynen öyle

Aynen öyle..

Ellerine sağlık (:

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...
Ve onun `sahte yüzleri...

Eski 22-10-08, 18:40 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

Soo-Yun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.193
Teşekkür etti: 850
RepForum Gücü: 61
Forum Puanı:24834
Soo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSoo-Yun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Kalem yazar tükenir
Kader yazar tükenmez

çok seviyorum bu şarkıyı..
çalışma da çok hoş olmuş eline sağlık (:

"Biz, burayı durduramaz mıydık?
Biz, dönüş yolunu unutamaz mıydık?...
Benim kalbim,
durmaksızın seni düşüncelerinde tutan biri.."

Lee Seo-Jin
Eski 23-10-08, 00:31 Çevrimdışı   #7

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.643
Teşekkür etti: 4.703
RepForum Gücü: 217
Forum Puanı:96506
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Cok Güzel, Emegine Saglik

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL'm (23-10-08)
Eski 23-10-08, 00:32 Çevrimiçi   #8
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

SaKaRiN..! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.918
Teşekkür etti: 2.687
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:48610
SaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Aynen öyle

Ellerine saglik..

.
.
.
.
.

'Kendini seçemiyorsun'
...bırakıp kaçamıyorsun...
Mesaja teşekkür eden:
GamzeL'm (23-10-08)
Eski 23-10-08, 01:42 Çevrimiçi   #9
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.783
Teşekkür etti: 16.324
RepForum Gücü: 482
Forum Puanı:203538
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Gayet hoş çalışma ellerine sağlık

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
GamzeL'm (23-10-08)
Eski 23-10-08, 01:43 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.694
Teşekkür etti: 1.424
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:15426
DüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Çok güzel olmuş.
Renkler çok hoş.

Mesaja teşekkür eden:
GamzeL'm (23-10-08)
Eski 23-10-08, 02:58 Çevrimiçi   #11
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.838
Teşekkür etti: 3.258
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99422
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Seni tanıyacağımı bilseydim
Yapar mıydım (atar mıydım) ?

atmazdim tabii
sarki cok güzel..
resim de farkli hani

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme