Notices

Konu Seçenekleri
Eski 12-11-08, 18:49 Çevrimdışı   #1
Dekan

CiiqOlatAa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.707
Teşekkür etti: 780
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:6100
CiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Ajda Pekkan - Aynen Oyle

Ajda Pekkan - Aynen Oyle

Bugün takvime baktim
Yapragini kopardim attim
Seni taniyacagimi bilseydim
Yapar miydim (atar miydim)
Unutma bugün bu tarihi
Bu askimizin ilk sahnesi
Yüregime indi perdesi
Aynen öyle aynen öyle

Unutma bu günü bu tarihi
Kelimelere sigmaz tarifi
Dize getirdim talihi
Aynen öyle aynen öyle
Kalem yazar tükenir
Kader yazar tükenmez
Tükenmesin sevgimiz
Aynen öyle aynen öyle
Hemen kosa kosa evime gittim
Evimin altini üstüne getirdim
Tarih burada kader burada
Yapraginda
Aynen öyle aynen öyle

.

*Bu kizin cok dersi varr
Mesaja teşekkür eden: (14 Kişi)
Язшμ§™ (12-11-08), ραѕα (12-11-08), Aphrodite (14-11-08), eQinoX (14-11-08), FauLtLesS (14-11-08), hakancem (12-11-08), HaZaL (13-11-08), Masal (15-11-08), oycan87 (12-11-08), RüyaM (14-11-08), SaKaRiN..! (16-11-08), Sessiz Senfoni (14-11-08), Snorland (13-11-08), ~C@dY~ (13-11-08)
Eski 12-11-08, 18:50 Çevrimiçi   #2
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.802
Teşekkür etti: 1.255
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:24231
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Tükenmesin sevgimiz
Aynen öyle aynen öyle

eline sağlk

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (12-11-08)
Eski 12-11-08, 18:57 Çevrimdışı   #3
Haftanın Moderatörü

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.643
Teşekkür etti: 3.367
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:35630
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzeldi tesekkürler.....

Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (12-11-08)
Eski 12-11-08, 18:58 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.913
Teşekkür etti: 1.162
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15529
Pamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
süper
süper
süper
olmuş

Ne Mutlu Türküm Diyene
Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (12-11-08)
Eski 12-11-08, 19:41 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.457
Teşekkür etti: 9.704
RepForum Gücü: 279
Forum Puanı:125399
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Aynen öyle..

Bu şarkıya hastayım

Ellerine sağlık

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...
Ve onun `sahte yüzleri...

Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (12-11-08)
Eski 12-11-08, 20:30 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent

eksik.bir.sey. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.628
Teşekkür etti: 843
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:22340
eksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
emeğine sağlık.

Sadece Sevdim
..
.
Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (12-11-08)
Eski 12-11-08, 22:58 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Genç Kuvvet

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.672
Teşekkür etti: 2.535
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:22382
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çikom sarkı çok super
ellerine saglık çokgüzel olmus günlerdir ugrastınve sonunda bitti ha çok çok güzel olmus verdigin emege deymis bence

Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (12-11-08)
Eski 13-11-08, 00:52 Çevrimiçi   #8

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.648
Teşekkür etti: 4.709
RepForum Gücü: 217
Forum Puanı:96566
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Güzel, Emegine Saglik

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (13-11-08)
Eski 13-11-08, 01:01 Çevrimdışı   #9

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.814
Teşekkür etti: 6.146
RepForum Gücü: 197
Forum Puanı:80616
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Birbirinden güzel çalışmalar emeğine yüreğine sağlık

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (13-11-08)
Eski 13-11-08, 01:02 Çevrimiçi   #10
Doçent

No-WaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.064
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:16154
No-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ellerine sağlık

NO WoMaN No CrY

Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (13-11-08)
Eski 13-11-08, 01:06 Çevrimiçi   #11
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.794
Teşekkür etti: 16.327
RepForum Gücü: 482
Forum Puanı:203734
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ellerine sağlık çikoo gayet güzel

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (13-11-08)
Eski 13-11-08, 01:35 Çevrimdışı   #12
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.694
Teşekkür etti: 1.424
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:15426
DüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Güzel olmuş şekerim
Ellerine sağlık.

Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (13-11-08)
Eski 13-11-08, 01:38 Çevrimiçi   #13
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.351
Teşekkür etti: 3.701
RepForum Gücü: 152
Forum Puanı:67262
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
emeğine sağlık

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (13-11-08)
Eski 13-11-08, 16:19 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.650
Teşekkür etti: 841
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10823
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
tükenmesin sevgimiz aynen öyle aynen öyleee(:
çok güzeller(:

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (14-11-08)
Eski 14-11-08, 08:07 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.847
Teşekkür etti: 2.636
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:43705
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
emegine saglık çikolata

Sen yoksun diye susuyor bu şehir
Derdime derman olmuyor geceler
Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa
Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında

H&F
Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (14-11-08)
Eski 14-11-08, 12:29 Çevrimiçi   #16

Bölümünde uzman

FauLtLesS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.761
Teşekkür etti: 2.123
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:23353
FauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazFauLtLesS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sağol cağlam

вέDέLLi мυтLυLυкLaя «'3

ZamanSız GeLdim Kendimé YanıLGı T/adında…
Ve YanGın oLdum Kentimin YaLınSızLıĞına YanıLdıĞım
YanımLa . .
Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (14-11-08)
Eski 14-11-08, 12:58 Çevrimdışı   #17
Asker Üye
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.655
Teşekkür etti: 282
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:13943
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
heşmooo kız ne güzel etmişin öyle sen

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

10 ARALIK GÜNÜ VEDAMDIR SİZLERE

Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (14-11-08)
Eski 14-11-08, 12:59 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

eQinoX - ait Avatar
Genel Mesajlar: 848
Teşekkür etti: 489
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6283
eQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreQinoX Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Bugün takvime baktim
Yapragini kopardim attim

çok güzel..
olmuş,ellerine sağlık..
ben bu çalışmayı daha niye görmedim
özür diliyorum

Başarının anahtarı nedir bilmiyorum, ama başarısızlığın anahtarı herkesi memnun etmeye çalışmaktır..
Sal suyu gelsin..
Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (14-11-08)
Eski 14-11-08, 13:02 Çevrimdışı   #19
Asistan
Figüranlar

camdankalp - ait Avatar
Genel Mesajlar: 296
Teşekkür etti: 107
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:1573
camdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuşcamdankalp üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
aynen öyle aynen öyle
güzel olmus emegine saglik

Hayal düş işte.
Bu gökyüzü, güneş.
Hepsi.
Yok böyle bir şey.
Sunulan hayatların
son perdesini oynuyoruz
..
Figüranız biz bu sahnede..

S.Ş
Mesaja teşekkür eden:
CiiqOlatAa (14-11-08)
Eski 14-11-08, 17:40 Çevrimiçi   #20

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.888
Teşekkür etti: 13.242
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142657
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
eQinoX´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün takvime baktim
Yapragini kopardim attim

çok güzel..
olmuş,ellerine sağlık..
ben bu çalışmayı daha niye görmedim
özür diliyorum
aynısından