| |
| |
| Notices |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]() | ![]() ![]() Temmuz Ağustos Eylül her mevsimde durma gül Hayat inan çok kısa belki çıkmayız yaza Boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyaya Ağlamak istemiyorsan sen de boşver dünyaya Ahmet Mehmet Süreyya hepsi boş hepsi hülya Bir gün hayat bitecek dersin görmüşüm rüya Boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyaya Ağlamak istemiyorsan sen de boşver dünyaya Aldatırlar aç gözünü unut artık geçmiş dünü Her akşam ayrı güzelle sen de geçir her gününü Boşvermişim boşvermişim dünyaya ben boşvermiş Vallahi aldırmıyorum elalem ne söylermiş ![]() Aşk yalan mı gerçek mi? Sen söyle hayat... "yine de sen... " "ille de sen..." |
|
| | #2 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.255
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:24231 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yürü be yaprak sarmam kim tutar seni=)))) BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| Mesaja teşekkür eden: | historical (29-09-08) |
| | #3 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 595
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:4452 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süpersin kanka =)=) ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 841
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bu şarkıya çalışma yapmıtşım emeğine sağlık.. ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.802
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:75803 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bosvermisim dünyayi ... Veririm seni dünyaaa ((: Eline saglik. Büyüt beni; gözlerinde, ellerinde, yeniden ses oldun sözlerime, gücün saklı içimde. Vursunlar. Ağlamam. İster bahar, ister ayaz. Yolum seninle. Duysun dünya, karşı dursun, düşsün peşime ... |
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.080
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:53551 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen valla ..Hayat kısa.. Birisine Verdiğiniz Değeri Göstermenin En Güzel Yolu Ona Vakit Ayırmaktır... |
|
| | #7 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.174
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:29428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ellerıne sağlık harıkaaaa konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #8 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.327
Forum Gücü: 482 Forum Puanı:203734 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ellerine sağlık ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | historical (30-09-08) |
| | #9 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.214
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:35497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyaya Bende (: Ellerine Sağlık canım ![]() Kalbime dokunduğumda hislerimdesin Gel diye ağladığımda gözlerimdesin Başımı yastığa koyduğumda düşlerimdesin En önemlisi her zaman içimdesin! ..G.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | historical (02-10-08) |
| | #10 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.457
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5353 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben bunu görmemiş be yoktum heralde o gün burda ![]() neyse..(= oo kızım sen böyle gidersen ![]() çok güzel olmuş =)) ellerine sağlık canım Senden başka, artık düşemem aşka... ![]() Özer.. (: |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 333
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eline, emeğine sağlık ![]() ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #12 |
| Asker Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.528
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:14488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok güzel eline saglık Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda... Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını... |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 613
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:3164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzelmiş..
Hαккıмdα вiLgin чσкѕα , Fiкяindє oLмαѕın ... |
|
| | #14 |
![]()
Teşekkür etti: 4.713
Forum Gücü: 217 Forum Puanı:96566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bo$ver Gitsin (: Emegine Saglik Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | historical (03-10-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |