| |
| |
| Notices |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | ![]() bir yagmur damlasinda dondu gozlerim yavasca cam islanirken doldu gozlerim her yer bugulandi, gokyuzu karardi yine huzunlere yenik dustum bir yagmur damlasina daldi gozlerim kuru toprak islanirken secti gozlerim ve sen duruyordun, sanki biliyordun o an seni dilerken oyun etti gozlerim acimdan sustu yagmur gozyaslarimda, aldi da huzunler, yandi gozlerim dursan da ne farkeder gonlum sel oldu, tasti da kederler, öldü gozlerim bir yagmur damlasina daldi gozlerim kuru toprak islanirken secti gozlerim ve sen duruyordun, sanki geliyordun o an seni dilerken oyun etti gozlerim ben sevdaliyim, huzun benim adim ya$ yerine dert olup da akti gozlerim yanginlardayim, su serpin gonlume ardindan boynu bukuk baka kaldi gozlerim Alıntı:
Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! | |
|
| | #2 |
![]()
Teşekkür etti: 4.703
Forum Gücü: 217 Forum Puanı:96506 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ho$geldiiiiiiiiiiiiiiiin ![]() Rebel Farkini Özlemi$tik.. Emegine Saglik Yengesi Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (17-11-08) |
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.258
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | resimlerde gördün seni ilk ![]() welkam rebel efendi.. Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.636
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43705 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oy benim kuzum gelmişte çalışma bile yapmış emegine yüregine saglık kuzum Sen yoksun diye susuyor bu şehir Derdime derman olmuyor geceler Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında H&F |
|
| | #6 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 780
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:6100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel ellerine saglik. * Bu kizin cok dersi varr |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 754
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:4063 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ellerine emegıne saglık arkadasım
18+GöNüLÇ£L£N ![]() ..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi.. |
|
| | #8 |
Teşekkür etti: 841
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10823 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
h.g ve ellerine sağlık abicim=)
''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #9 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 6.135
Forum Gücü: 197 Forum Puanı:80600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ellerine emeğine sağlık canım her zamanki gibi Rebel tarzı Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #10 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.320
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203416 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu ne rezillik bu ne tembellik bune baştan sağma bi çalışma ![]() Çalışmaya daha pis yorumlar yapardım ama hatrın var ![]() Hoşgeldin kardeşim özlemiştik ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 843
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:22340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel resim (: Sadece Sevdim .. . |
|
| | #12 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 244
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:4011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ellerine sağlık çok güzel |
|
| | #13 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:75640 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anaaaaaaaa görmemisim ben bunu Özletmistin ((: Emegine saglik cnm . Büyüt beni; gözlerinde, ellerinde, yeniden ses oldun sözlerime, gücün saklı içimde. Vursunlar. Ağlamam. İster bahar, ister ayaz. Yolum seninle. Duysun dünya, karşı dursun, düşsün peşime ... |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 1.269
Forum Gücü: 40 Forum Puanı:16533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bayadir göremiyorduk calismalarinizi ![]() Hos olmus Elceezlerinize saglik .. ![]() Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |