Notices

Konu Seçenekleri
Eski 17-11-08, 00:43 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
havali Ajda Pekkan-Oyun Etti Gözlerim

bir yagmur damlasinda dondu gozlerim
yavasca cam islanirken doldu gozlerim
her yer bugulandi, gokyuzu karardi
yine huzunlere yenik dustum

bir yagmur damlasina daldi gozlerim
kuru toprak islanirken secti gozlerim
ve sen duruyordun, sanki biliyordun
o an seni dilerken oyun etti gozlerim

acimdan sustu yagmur gozyaslarimda, aldi da huzunler,
yandi gozlerim
dursan da ne farkeder gonlum sel oldu, tasti da kederler,
öldü gozlerim

bir yagmur damlasina daldi gozlerim
kuru toprak islanirken secti gozlerim
ve sen duruyordun, sanki geliyordun
o an seni dilerken oyun etti gozlerim

ben sevdaliyim, huzun benim adim
ya$ yerine dert olup da akti gozlerim
yanginlardayim, su serpin gonlume
ardindan boynu bukuk baka kaldi gozlerim
Alıntı:
Oyun Etti Gözlerim
Söz: Şehrazat Söylemezoğlu
Müzik:Garo Mafyan

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
мєтσмαηια (21-11-08), aSi..ReBeLLiouS (17-11-08), FauLtLesS (22-11-08), GamzeL.im (24-11-08), GuZeLBeLa (17-11-08), HaZaL (17-11-08), Snorland (17-11-08)
Eski 17-11-08, 00:48 Çevrimiçi   #2

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.643
Teşekkür etti: 4.703
RepForum Gücü: 217
Forum Puanı:96506
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ho$geldiiiiiiiiiiiiiiiin
Rebel Farkini Özlemi$tik..
Emegine Saglik Yengesi

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (17-11-08)
Eski 17-11-08, 00:51 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.694
Teşekkür etti: 1.424
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:15304
DüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hoşgeldin
Senin çalışmaların hep farklı geliyor bana.

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (17-11-08)
Eski 17-11-08, 01:28 Çevrimiçi   #4
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.830
Teşekkür etti: 3.258
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99106
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
resimlerde gördün seni ilk
welkam rebel efendi..

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Eski 17-11-08, 09:16 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.847
Teşekkür etti: 2.636
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:43705
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
oy benim kuzum gelmişte çalışma bile yapmış

emegine yüregine saglık kuzum

Sen yoksun diye susuyor bu şehir
Derdime derman olmuyor geceler
Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa
Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında

H&F
Eski 17-11-08, 12:45 Çevrimdışı   #6
Dekan

CiiqOlatAa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.707
Teşekkür etti: 780
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:6100
CiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
guzel

ellerine saglik.

.

*Bu kizin cok dersi varr
Eski 17-11-08, 12:50 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.147
Teşekkür etti: 754
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:4063
aSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biriaSi..ReBeLLiouS Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
ellerine emegıne saglık arkadasım

18+GöNüLÇ£L£N

..SiT£ML£RL£ öPTüN G£C£Mi..
Eski 17-11-08, 16:20 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.650
Teşekkür etti: 841
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10823
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
h.g ve ellerine sağlık abicim=)

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Eski 17-11-08, 23:07 Çevrimdışı   #9

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.805
Teşekkür etti: 6.135
RepForum Gücü: 197
Forum Puanı:80600
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ellerine emeğine sağlık canım her zamanki gibi Rebel tarzı

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Eski 17-11-08, 23:11 Çevrimiçi   #10
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.767
Teşekkür etti: 16.320
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203416
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bu ne rezillik bu ne tembellik bune baştan sağma bi çalışma

Çalışmaya daha pis yorumlar yapardım ama hatrın var

Hoşgeldin kardeşim özlemiştik

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 18-11-08, 01:09 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent

eksik.bir.sey. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.628
Teşekkür etti: 843
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:22340
eksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
güzel resim (:

Sadece Sevdim
..
.
Eski 21-11-08, 22:49 Çevrimdışı   #12
Asistan
Müzik grubu

мєтσмαηια - ait Avatar
Genel Mesajlar: 163
Teşekkür etti: 244
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:4011
мєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biriмєтσмαηια Forumda Saygin ve popüler biri
Ellerine sağlık çok güzel
Eski 24-11-08, 00:06 Çevrimdışı   #13
Dekan
Düşünürler grubu

^ChErRy^ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.407
Teşekkür etti: 4.793
RepForum Gücü: 175
Forum Puanı:75640
^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz^ChErRy^ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Anaaaaaaaa görmemisim ben bunu

Özletmistin ((:
Emegine saglik cnm .

Büyüt beni; gözlerinde, ellerinde, yeniden ses oldun sözlerime, gücün saklı içimde.
Vursunlar.
Ağlamam.
İster bahar, ister ayaz.
Yolum seninle.
Duysun dünya, karşı dursun, düşsün peşime
...

Eski 24-11-08, 00:09 Çevrimiçi   #14
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

GamzeL.im - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.293
Teşekkür etti: 1.269
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:16533
GamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGamzeL.im tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bayadir göremiyorduk calismalarinizi
Hos olmus
Elceezlerinize saglik ..

Görmedim - Duymadim - Bilmiyorum

Konu Seçenekleri