Notices

Konu Seçenekleri
Eski 19-09-08, 21:56 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
gülümseme Ajda Pekkan-Söz

tutmuyor yerini hiçbi' şey
bir daha toplamıyor kaybeden
bıkmıyor, dönüyor dünya
işi bu, sormuyor bile neden

dayandı kapılarıma aşk
yıktı indirdi duvarlarımı
ama geldiği gibi gitti
beğenmedi kurallarımı
geç kalanlar yarışında en ön saflardayım
tanrı bile kabul etmiyor dualarımı

gözümün yaşına bile bakma, memnunum ben halimden
bu acıyı çektirmeden bırakmaz yakamı içimdeki göz
inanırsam yıkanıp yunduğuma samimiyetle bir gün
o zaman dönebilirim başa yeniden tertemiz, söz

atladım ateş çemberlerinden
sınandım mucizesiyle aşkın
hiç farklı değildim diğerlerinden
yanılan herkes gibi şaşkın

dayandı kapılarıma aşk
yıktı indirdi duvarlarımı
ama geldiği gibi gitti
beğenmedi kurallarımı
geç kalanlar yarışında en ön saflardayım
tanrı bile kabul etmiyor dualarımı

gözümün yaşına bile bakma, memnunum ben halimden
bu acıyı çektirmeden bırakmaz yakamı içimdeki göz
inanırsam yıkanıp yunduğuma samimiyetle bir gün
o zaman dönebilirim başa yeniden tertemiz
söz!

Alıntı:
Ah be Sezen bu kadar tehlikeli bir şey Ajda'ya verilir mi hiç?
Aşk Olsun...
Ama yine de söz.Kime söz,ne için söz bilmiyorum ama söz işte (:

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden: (13 Kişi)
Язшμ§™ (19-09-08), AяiηηA (19-09-08), aydan (19-09-08), biTsEdE_giTsEk (19-09-08), DüşüM (19-09-08), hakancem (19-09-08), HaZaL (19-09-08), poor_youth (19-09-08), Snorland (19-09-08), YaGMuR_CiNi (19-09-08), [R]Redd!1 (20-09-08), _Okyanus_ (20-09-08), ~C@dY~ (19-09-08)
Eski 19-09-08, 22:00 Çevrimiçi   #2
Rektör
Kemalistler

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.802
Teşekkür etti: 1.255
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:24231
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
brava lem doru düzqn konu açtn ağır sapık senii

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (19-09-08)
Eski 19-09-08, 22:00 Çevrimiçi   #3
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.838
Teşekkür etti: 3.258
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99422
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
dakika bir, gol bir (:
sarki secimini tebrik ediyorum efem..
resim de güzel ( bak bu kez ciddi, icimden gelerek söyledim )

**tanri benim dualarimi da kabul etmiyor..varsin etmesin, vardir bir bildigi ((:

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (19-09-08)
Eski 19-09-08, 22:01 Çevrimiçi   #4
Haftanın Moderatörü

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.643
Teşekkür etti: 3.366
RepForum Gücü: 106
Forum Puanı:35630
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
lem gökis bune ilerleme böyle bir dahaki konuyu birlikte aciyoruz anlamam

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (19-09-08)
Eski 19-09-08, 22:11 Çevrimdışı   #5

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.811
Teşekkür etti: 6.143
RepForum Gücü: 197
Forum Puanı:80600
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ellerine emeğine sağlık

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (19-09-08)
Eski 19-09-08, 22:16 Çevrimdışı   #6
Rektör
Genel Mesajlar: 9.180
Teşekkür etti: 15.462
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:93162
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bu kadar karamsar olmamali canim (:

hmm guzel olmu$
bir tane ama cuk diye oturmu$ ((:
Eline saglik
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (19-09-08)
Eski 19-09-08, 22:33 Çevrimiçi   #7
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.460
Teşekkür etti: 1.576
RepForum Gücü: 60
Forum Puanı:23450
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
aa sen boyle seyler yapabiliyomuydun

sarkinin sozlerini sevmedim kabul olmayan dua yoktur

.
.
.

beni bir ben bilirim bir de beni yaradan
bana bir ben gerek bir de beni anlayan
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (19-09-08)
Eski 19-09-08, 22:34 Çevrimdışı   #8

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
biTsEdE_giTsEk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aa sen boyle seyler yapabiliyomuydun

sarkinin sozlerini sevmedim
ebem yaptı zaten bunu

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 19-09-08, 22:35 Çevrimiçi   #9
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

ebem yaptı zaten bunu
aaa oda mi biliyo

.
.
.

Eski 19-09-08, 22:42 Çevrimdışı   #10

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
hee dedem öğretti

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 19-09-08, 22:45 Çevrimiçi   #11
Doçent
Düşünürler grubu

Ruhsal Durumum:
uuu sulale meslee yani

.
.
.

Eski 19-09-08, 22:46 Çevrimdışı   #12

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
tmm kes artık

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 19-09-08, 22:48 Çevrimiçi   #13
Doçent
Düşünürler grubu

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tmm kes artık

nasil bi model isterdiniz

gidiyorum senin konundan

.
.
.

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (19-09-08)
Eski 19-09-08, 22:48 Çevrimdışı   #14
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.694
Teşekkür etti: 1.424
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:15426
DüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
şarkıyı dinlemedim hiç ama sözleri çok güzelmiş
resim de uymuş

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (19-09-08)
Eski 19-09-08, 22:51 Çevrimdışı   #15
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.518
Teşekkür etti: 1.813
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:23801
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
biraz sade olmuş sankim
güzel ellerine kollarına bacağına sağlık

BüyüLe Beni

Mesaja teşekkür eden:
RebeL (19-09-08)
Eski 19-09-08, 22:58 Çevrimiçi   #16
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.351
Teşekkür etti: 3.701
RepForum Gücü: 152
Forum Puanı:67262
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bu çalışmada isyan var

tek resim olmasına rağmen güzel olmuş

emeğine sağlık rebelcanım

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (19-09-08)
Eski 19-09-08, 23:04 Çevrimiçi   #17
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.311
Teşekkür etti: 1.473
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11328
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Calisma guzel ama sarkinin sozleri sacma =)

karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor...
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (19-09-08)
Eski 19-09-08, 23:07 Çevrimdışı   #18

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Tek bir söze odaklanıp bütününü beğenmeme gibi bir durum olsada çoğu kişide, sözler muhteşem bence (:
Tşkler yorumlar için (:

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 19-09-08, 23:11 Çevrimiçi   #19
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.311
Teşekkür etti: 1.473
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11328
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
isyan varsa olay bitmistirr=)
Bu arada birkactane daha resim kullanabilirsin calismalarina merakla tiklayip tek resim gorunce hayal kirikligi gibi birsey hissediyorum

karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor...
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (19-09-08)
Eski 19-09-08, 23:16 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.694
Teşekkür etti: 1.424
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:15426
DüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
offf kafam yerinde değil
şarkı konulmuş konuya
neden dinlemiyorum acaba

çok duygusuz söylemiş şarkıyı

Konu DüşüM tarafından (19-09-08 Saat 23:22 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (19-09-08)

Konu Seçenekleri