| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce hak ettimi bu dayagi? | |||
| Haketti kendini ne saniyor bu. | | 17 | 80,95% |
| Yok ya yaziiik.Haketmedi bence | | 4 | 19,05% |
| Oylayanlar: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]() | Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SerseriKursun (27-01-07) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.663
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adam dayak yedi hala havalara bak yaa adamı hasta eder bu ajdar yaa
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #3 | |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dayak yiyecek bu adamdan başka bir sürü kişi var | |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.727
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ajdar denilen fazlasiyla hakediyooo !!!! ![]() ama ne bilim oyle tekme tokat dayak atmakta yakismiyo bi sanatciya {alihan} |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ytaaa izledim de o salak alihana sinir oluorum ajdar beni hem sinirlendirio hem güldürüo ama alihan sadece sinirlendirio Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! Konu RebeL tarafından (27-01-07 Saat 14:17 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.808
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimse dayak yemeyi haketmez bence.. yazık bi defa hepimiz aynıyız.. kişiler tavır alabilir sadece..! ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| | #7 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 97
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:18 ![]() |
yanı bellıydı bı gun boyle olacagı her yerde ben starım dıyor alıhan ona star oldugunu ogrettı....... |
|
| | #8 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.702
Forum Gücü: 130 Forum Puanı:52716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla bu herif ucmus. Yillardir herkes alay edip duruyor hala kendine gelmedi. Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? |
|
| Mesaja teşekkür eden: | katharsis (05-03-07) |
| | #9 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dayağa karşıyımda haketti yaw Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 956
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her ne kadar hak etsede hak etmesede sonuçta bi insan ordaki dallamanın ona vurması prim yapma gereği duymasıdır bence insanlara ve tüm dünyadaki canlılar için şiddete ve şiddetin her türlüsne karşı olalım arkadaşlar bari siz hakketti falan yazmayın
|
|
| | #11 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:207 ![]() ![]() ![]() |
Bittim Yawww:d:d:d Millet'e Bak Yaa
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |