| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]() | Ajdar evlendi
Ajdar Evlendi Ajdar bu pazar Seda Sayanla hayatını birleştirdi. Nihat Doğandan tehditler aldığı söylenen Ajdar biz böyle mutluyuz kimse bizi ayıramaz dedi.Düğüne Türkiyenin dört bir yanından gelen birçok insan vardı.Aydın,Fatih Ürek gibi kişilerin özel sahneye çıktığı düğünde ayrıca Grup Hepsi,Keremcem,Eylem gibi isimlerde yer aldı.İbo da özel düğünün şeref konuğuydu.Davetlilerin her birine 3 Kilo muz ve 3 Kilo nane verildi. Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.033
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:8929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nea Ajdar evlendi mi Üreyecek mi şimdi bu adam Kısırlaştırmak lzm. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | sawasuar (29-01-07), SecReT_G!RL (29-01-07) |
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tv ye bakmadım ama bu haber doğrumudur arkadaşlar yaww bi kaynak belirtirmisin bakm ![]() ![]() D: çok komik yaa
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.727
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #5 | |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 214
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #6 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şiddete karşıyız şiddetsiz katılıyorum ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |