Konu Seçenekleri
Eski 29-01-07, 12:40 Çevrimdışı   #1
Muhabir
Sanatkârlar grubu

ForgeR~Emo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 967
Teşekkür etti: 388
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4468
ForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Ajdar evlendi

Ajdar Evlendi
Ajdar bu pazar Seda Sayanla hayatını birleştirdi. Nihat Doğandan tehditler aldığı söylenen Ajdar biz böyle mutluyuz kimse bizi ayıramaz dedi.Düğüne Türkiyenin dört bir yanından gelen birçok insan vardı.Aydın,Fatih Ürek gibi kişilerin özel sahneye çıktığı düğünde ayrıca Grup Hepsi,Keremcem,Eylem gibi isimlerde yer aldı.İbo da özel düğünün şeref konuğuydu.Davetlilerin her birine 3 Kilo muz ve 3 Kilo nane verildi.

Gone with the sin my baby and beautiful u r.
So , gone with the sin my darlingg..
Eski 29-01-07, 12:41 Çevrimdışı   #2
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.043
Teşekkür etti: 1.033
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:8929
ToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Nea Ajdar evlendi mi Üreyecek mi şimdi bu adam Kısırlaştırmak lzm.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
sawasuar (29-01-07), SecReT_G!RL (29-01-07)
Eski 29-01-07, 12:42 Çevrimdışı   #3
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
tv ye bakmadım ama bu haber doğrumudur arkadaşlar yaww bi kaynak belirtirmisin bakm D: çok komik yaa

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Eski 29-01-07, 12:43 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 959
Teşekkür etti: 1.727
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2709
SecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyor
Alıntı:
ToutatiS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nea Ajdar evlendi mi Üreyecek mi şimdi bu adam Kısırlaştırmak lzm.
siddetle katiliyorumm
Eski 29-01-07, 12:52 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Kemalistler

UnDeaTh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.929
Teşekkür etti: 214
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1701
UnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyor
Alıntı:
Davetlilerin her birine 3 Kilo muz ve 3 Kilo nane verildi.
ii don don şarkısından esinlenip don vermemişler

Seni Seviyordum Ve Senin Haberin Yoktu

http://www.zamansiz.com/seni-seviyor....html?t=132776
Eski 29-01-07, 12:57 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
SecReT_G!RL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
siddetle katiliyorumm
şiddete karşıyız şiddetsiz katılıyorum

Konu Seçenekleri