| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sana ihtiyacım yok benim, sen olmasan da ben dünya starıyım - la yürü git, d.tümün starı seni + senin yanımda olduğunu bilseydim, hiç konuşmazdım, ben senin gibilerle 4 senedir uğraşıyorum - m.k kim koydu lan bunu yanıma, alın götürün bu d.tü + olmaz ki böyle ya, daha soyadımı bilmeyen insanlar var bu ülkede - ne diolar, ajdar alık mı diolar + anik, mamik, alik, alık, yarık, .enik, tarak, marak, sarak, sanık, topaç - topaç ? + neden şaşırdınız ki,siz değil miydiniz ben buraya çıkmadan önce seyircilere hoppppp geliyor topaç açç kolları açç açççç açççç şarkısını söylettiren - duydunuz demek + topum ama sağır değilim + sen tarkan mısın? - evet,halbuki tanımalıydın beni + seni tanımak mı, sen kimsin ki? sen benim seviyemde değilsin bir kere, benim seni tanımam için senin benim gibi bi star olman gerek - bu kim be? + ajdarım ben salak asıl sen beni tanımıyor musun? - aman efendim aman,özür dilerim, sizin seviyenizde değilim sizi nasıl tanımayabilirim ki, ben kimim ki? + ha şöyle, seviyeni bil - nan olum Allah belanızı versin, kim soktu lan bunu yanıma? + böyle birşey mümkün değil ki, sen benim yanıma yaklaşamazsın bile - atıyorum lan sizi işten, korumacı olcaklar bide, en büyük felaketi yanıma taşımışlar, lan olum deli etmeyin beni alın şunu yanımdan + benle konuşurken yüzüme bak, yakında kölem olcaksın, ozaman istediğin kadar yere yada etrafa bakabilirsin + s..tirgit nan başımdan, belamısın sen - hayır dünya starıyım -alo iyi günler ajdar beyle mi görüşüyoruz? -buyrun ben türkiyenin popstarı ajdar -nan bana bak ajdar senin varya kel kafanı tokatlarım -bir kere ben kel değilim beyefendi kafamda saçlar var -nan bırak bana laga luga yapma basbayağı kelsin -bir popstara kel diye hakaret edemezsiniz -nan senin her yerin popstar olsa ne olacak eşşek kadar herifsin kalkmışsın yok nanedir yok muzdur elmadır armuttur.. -ben müziğimle varım içten yapıyorum o şarkıları -nan bak kontör bitiyor yoksa ben sana yapacağımı bilirdim.. -iyi günler ajdar? -benim buyrun -abi sen popstar mısın şimdi? -evet, herkes görecek ajdarı bendeki ses bendeki yürek kimde var ha kimde? -sende var abi, aslansın, kaplansın.. -aslanım da aslanım kaplanım da kaplanım saol ya bak şarkı yaptım sayende -aman abi benim adımı verme rezilliğe alet olmayalım... -ajdar bey banu alkan sizin için kaldıramazsa kaldırırlar demiş? -efenim benim kaldıramadığım hiçbişey yok ben herşeyi kaldırırım bakın şurda 500 kiloluk bir fıçı var bakın nasıl kaldırıyorum -çok değil mi? -popstar ajdara vız gelir bakın şimdi, ııııhh AAAAAHH!!! -kaldıramadınız ajdar bey -BELİİİİM!!! -merhaba ajdar, sana aşık oldum ben.. -benim karizmama herkes hayrandır canım.. -aah bitiyorum sana bana bir şarkı söyler misin? -hemen.. nanee naeee çikita muuz -ıyyy iğrenç herif ağzın leş gibi kokuyor -dur bak hayatım ben şey tüh nan o kadar da nane yedim.. + kon kon kon aşka kon, don don don donlu aşka kon - ne biçim sözler nan bunlarr yuhhhh, ajdarr dışarı ajdar dışarı ajdar dışarı + çüşşşşşş! siz ne anlarsınız nan sanattan kırolar - sahneye ineriz donuna konarız - ajdarr nan it misin d.t müsün? + dünya starıyım - topstarı mı? + ajdar abi, bi imzalı fotoğrafını alabilir miyim be abi? - al bakalım, sakla ve her baktığında bunu bir dünya starından aldığını unutma + bırak abi ya, senden olsa olsa yastık a"star"ı olur. - resmimi nie istedin ozaman maynak + üzerine d.tcam derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | LaViNia (26-11-06), shedevil (20-11-06), sindirellaman (30-11-06), sitare (26-11-06), _melancholy_ (20-11-06) |
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 776
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -iyi günler ajdar? -benim buyrun -abi sen popstar mısın şimdi? -evet, herkes görecek ajdarı bendeki ses bendeki yürek kimde var ha kimde? -sende var abi, aslansın, kaplansın.. -aslanım da aslanım kaplanım da kaplanım saol ya bak şarkı yaptım sayende -aman abi benim adımı verme rezilliğe alet olmayalım... + kon kon kon aşka kon, don don don donlu aşka kon - ne biçim sözler nan bunlarr yuhhhh, ajdarr dışarı ajdar dışarı ajdar dışarı + çüşşşşşş! siz ne anlarsınız nan sanattan kırolar - sahneye ineriz donuna konarız zuahahahahahhaaaa kopardın melegeem bugun beni yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #3 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+ olmaz ki böyle ya, daha soyadımı bilmeyen insanlar var bu ülkede - ne diolar, ajdar alık mı diolar + anik, mamik, alik, alık, yarık, .enik, tarak, marak, sarak, sanık, topaç - topaç ? + neden şaşırdınız ki,siz değil miydiniz ben buraya çıkmadan önce seyircilere hoppppp geliyor topaç açç kolları açç açççç açççç şarkısını söylettiren - duydunuz demek + topum ama sağır değilim ezillik valla, daha soyadini bilmeyenler varmis... ![]() ![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.019
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ajdarham benim ooo gülmeyin Rüyana girsin öcüler Yamuk prenses kedi cüceler Masken düşsün herkes görsün seni Kendin gibi |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 222
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:370 ![]() ![]() ![]() ![]() | çook güzelmişş |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevdim bende ama Ajdar'ı degil.
|
|
| | #7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.242
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142657 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | derin.. ![]()
|
|
| | #8 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 97
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:18 ![]() |
boyle gereksız adamlar cıkıp ben starım dıyor yazıkkkkkkkkk
|
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 428
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:383 ![]() ![]() ![]() ![]() |
hanii nerdee gozune bi tane saglam PATLATMAK istiyorummm hiiiiiiiippppeeerrrrrr starrr yapicammm okadar cok yildizi olacak ki )
|
|
| | #10 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 214
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bişi dicem bu adam müzik grubuna giremk isterse napçaz ben almam |
|
| | #11 | |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 428
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:383 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |