| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | AK Parti ve Şener’in yolları ayrılıyor NTV Güncelleme: 12:10 TSİ 08 Temmuz 2008 Salı ANKARA - Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, NTV Ankara Temsilcisi Murat Akgün’ün sorularını canlı yayında yanıtlamış ve yeni parti kuracağını açıklamıştı. “Türkiye’nin ihtiyacı var, bu ihtiyacı karşılamak için ‘ben de varım, başlayacağım’ diyorum. Şu andaki siyasi görüntünün yenilenmesi gerekiyor” sözleriyle Şener yeni bir siyasi oluşumun sinyalini vermişti. Haberin devamı AK Parti kurmayları Abdüllatif Şener’in açıklamasına tepki gösterdi. Mustafa Elitaş “Başka yerlerle flört ediyorsa bizim aileyi terk etmesi daha uygun olur” derken, Nihat Ergün “Parti kurmadan evvel yapması gereken işler varsa önce onları yapması gerekir” ifadesini kullandı. Bugün toplanan AK Parti MYK toplantısında üyeler, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi Şener’in lideri olacağı bir siyasi parti oluşumundan bahsetmesinin çelişkili olduğunu ve siyasi etiğe uymadığını savundu. Toplantıda Şener’le ilgili sürecin cuma günü toplanacak Merkez Marar Yürütme Kurulu’nda değerlendirilmesi kararlaştırıldı. Açıklamaların ahlaka ve etiğe uygun olmadığını düşünen üyelere göre, Abdüllatif Şener için parti birliği ve bütünlüğünü bozduğu gerekçesiyle disiplin süreci başlatılabilir. |
| | #2 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 109
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:207 ![]() ![]() ![]() |
AKP'nin oylarında büyük bir düşüş olacaktır. Şener halk tarafından seviliyor ve çoğu AKP seçmeni oylarını AKP yerine Şener'in partisine verecektir. Buda AKP'nin güç kaybetmesine sebep olacak ve bir dahaki seçimde ülkeyi bir koalisyon devleti olacağı gözüküyor.
|
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.085
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11318 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen öyle.Şenerin şuanki durumda böyle bir şey yapmak istemesi hoş değil.Sonu erkan mumcudan farklı olmaz.Tek kişiyle parti kurulmaz.Partinde halkın oy vereceği millet vekilleri olmalı.Ki bunlarda Akpde zaten.Akpden belki yüzlerce kişi ayrılıp Şenerin partisine geçmesi lazım.Şenerin birşeyler yapması zor.En fazla bağımsızdan girer. ... |
| Mesaja teşekkür eden: | Lucky (09-07-08) |
| | #5 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.360
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist | |
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.627
Forum Gücü: 196 Forum Puanı:80333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mengele saka yapiyorsun dimi Ya ben sivasliyim, sarkisla la ya bagli bir belediyeden geliyorum ve senede birgün bizim belediye günümüz var (eglence) adam oraya bile gelen mütevazi dürüst bir insan. Benim düsüncem kendisinin haala akp kapanirsa kurulacak partide görev alacagi yönünde. Ayrica Mumcu Baraj altinda kalmadi dikkatinizi cekerim Mumcu oyuna geldi ve secim disi kaldi, bir hata idi ama cok sansli cikti, cünkü M. Agar ezildi. Anavatan bu politik polemiklerden suan cok uzak kafasi sakin secime en iddaali yipranmamis partilerden biri olarak girecek. Ve bence akp mhp den sonra en yüksek oyu alan parti olacak (chp yi gececek). bence süper olur ne yazzik ki koalisyon olacak |
| | #7 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.480
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlısı olsun A.Şener AKP içindeki ender temiz ve dürüst insanlardan biridir. Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
| | #8 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 109
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:207 ![]() ![]() ![]() | Şener, şuan Marmara Üniversitesinde Öğretim Üyesi. Burada öğrencileri bulunmakta ve onu mutlaka seven onun düşüncesinde bulunan Öğrenciler olduğu içinde ona bağlı bir genç potansiyel olacaktır. Geçtiğimiz yıllarda Terör sonucu şehit olan askerlerimizin cezaseine Tayyip Erdoğan ile birlikte katılırken, Erdoğan protesto ediliyor ama; Şener ise taktir ediliyordu. Buda Şener'in ne kadar sevdiliğini gösterir. Bana göre AKP'nin oy çoğunluğu azalacak ve oylarının belli bir kesimini mutlaka alacaktır. Buda Tayyip Erdoğan'ın güç kaybetmesine sebep olacaktır. |
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çoktan yollar ayrılmıştı. |
| | #10 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 261
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şener, 22 Temmuz seçimlerinde yer almak istemediğinde ilerleyen zaman içinde böyle bir tavır koyabileceğini bir çok kişi gibi bende düşünmüştüm, öyle de oldu. Fakat Şener'in seçimlerde pek başarılı olacağını sanmıyorum. AKP'nin ise oylarında ciddi bir azalma varken ortaya çıkan kapatma davası, türban süreci ve Ergenekon gündemi tamamen değiştirdi, kaybedilen oylar az da olsa geri döndü. Seçimde kararsızların oyları şüphesiz belirleyici olacaktır. Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
| | #11 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.988
Forum Gücü: 97 Forum Puanı:40219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßizimCity artık ßizimtarikat olmuş çoktan... ![]() ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
| Mesaja teşekkür eden: | Zerdüşt. (09-07-08) |
| Konu Seçenekleri | |
| |