| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Forumda uzman | AK Parti'nin CHP'yi bitirme planı! AK Parti, yerel seçimlerinde CHP ve DTP'yi bitirme planı hazır. Partinin tepe yönetimi üç önemli il belirledi. Bunlar alınacak! AK Parti, yerel seçimlerde hedefini büyüttü. Bu seçimlerde CHP'yi tamamen silmeyi planlayan AK parti, İzmir ve Çankaya'yı almakta kararlı... AK Parti'nin bir diğer hedefi de Güneydoğu'da zafer yaşamak... Bunun için de DTP'nin kalesi Diyarbakır'ı kazanmak istiyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, bu konuda çok büyük konuşuyor. Yüzde 50 oy oranını aşmayı hedeflediklerini söyleyen Tanrıverdi, “Hedefimiz İzmir, Diyarbakır ve Çankaya'yı almak” dedi. Bu il ve ilçelerde özel anket çalışması yaptıran AK Parti, halka bu illerde seçimleri hangi adayla kazanabileceğini de sordu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, “Başbakanımız bize hedef olarak İzmir, Diyarbakır ve Çankaya'yı gösterdi. Bu belediyeleri kazanmak için gereken bütün çalışmaları yapacağız. Bu şehirlerde yaşayan vatandaşlarımızında AK Parti'nin belediyecilik hizmetlerinden yararlanmasını istiyoruz” dedi. Eylül'de adaylar belirleniyor AK Parti, yerel yönetim seçimlerindeki aday belirleme çalışmalarını Eylül ayından itibaren başlatacak. Mevcut belediye başkanları ile ilgili performansları tek tek çıkartılıyor. Belediye başkanları ile ilgili anket çalışmaları da yapılacak. Mevcut belediye başkanlarının tekrar aday yapılıp yapılmamasında performans kriterleri ile anket çalışmalarının sonuçları etkili olacak. ![]() |
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 498
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4588 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AKP nin bitiremeyeceği,giremeyeceği kaleler var. Bunlar biriside ÇANAKKALE dir. Ben çanakkaleliyim. Gelsinde alsın bakalım medeni insanların oyunu...
Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
| Mesaja teşekkür eden: | baho_17 (04-08-08) |
| | #3 |
| Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 556
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ak parti böyle gidişle kendini bitiricek.... |
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.480
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CHP yi bitirmeyi deneyen çok olduda sonunda biten hep onlar oldu. Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.512
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | urfayı yine akp alsında adam şehiri adam etti yaf dier şehirleri boş ver Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
| | #6 |
Teşekkür etti: 551
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:4133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cihad ve Gaza politikası? Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
| | #7 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çankayayı i.gökçekin oğlu junior gökçekemi verecen yoksa len tayyip... İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
| | #8 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 273
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akparti Chp yi neden bitirsin ki onlar olmasa onların partizanlarının boşa atıp tutmaları çamur atma çabaları olmasa biz nasıl iktidarda olabilirdik ki Chpliler ve Deniz Baykal Akpartinin en büyük yardımcılarıdır Ayrıca bitmiş biteceği kadar daha neyini bitirsin kaç yıldır iktidar göremez seçimlerde sandığa gömülür herkes istifasını bekler Ama Sayın Baykalın yorumu "oylarımız artmıştır" Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
| | #9 | |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 36
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:95 ![]() ![]() | Alıntı:
CHP ye gelince, AKP ye gerek yok bitirmek icin Baykal kendi elleriyle maf etti partiyi zaten | |
| | #10 | |
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4588 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
O parti 1972 de % 42 ile seçim başına gelmiştir. Bir karaoğlan daha yakındır ufukta. Elbet gelecektir sosyal demokratların ülkeye hakimiyeti.... Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... | |
| | #11 | |
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4588 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ayrıca baykal son derece hidayetli bir politika izlemektedir. Siyasetini ve muhalefetini sonuna kadar derstekliyorum. Baykal tam bir siyaset adamıdır. Ayrıca iktidarda olmuş olsaydı bugün pek çok sosyal ve ekonomik soruna çözüm üretmiş olurdu. Baykal dürüst ve güçlü bir siyaset adamıdır... Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... | |
| | #12 | |
| Stajyer ![]()
Baykal dan izlediklerim ve gorduklerim bir tek kisisel saldirilar baska da degil. Bu muhalefetlik degildir. Ben ise aksine Baykal kadar zayif bir "siyasetci" acikcasi hic gormedim. CHP nin basina baskasi olmus olsaydi CHP bu kadar zayif durumlara dusmezdi asla. Ciddi sekilde bu Baykal yuzunden CHP den sogudum da sogudum. Gelelim AKP ye oy verenlere, ister bulgur dagitir ister komur isterse baska bir sey.. Bunu her parti uyguluyor, ama nedense her parti o kisilerin oylarini alamiyor.. Gerci Turkiye de sinir oldugum konu Beyannamelerden bile haberleri olmadan, oy verdikleri partilerin ne hakkinda hangi stratejiyi uygulamak istediklerini, hangi fikirlere sahip olduklarini bile bilmiyor cogu ( bu AKP cisine CHP cisine bilmem nesine gecerli ) Once o konuda degysyklyk getirmeleri gerekir. Birde bu kampanyalarda boyle hediye dagitmalarina bir yasak getirmeleri gerekir, sade AKP olarak degil butun partilere.. Rusvetle oy almak gibi birsey bu. Ama herseye ragmen oy verenlerin hepsini birden "medeniyetsiz" olarak gormek bence yanlis olur. Halkin bi kismina sirf AKP ye oy verdikleri icin hakaret edilmis olur, ve bunu yakistiramam.. Hem bu arada sade fakir ve garibanin oylari ile gelmedi basa AKP | |
| | #13 | |
Kuzum bana bu son söylediklerini ispatlarmısın? Biz burda somut ifadeler üzerinden tartışıyoruz. Git bana baykalın isminin karıştığı bir yolsuzluk haberi getir. Fakat yanılsama haber istemiyorum. Allah aşkına CHP yi ne kadar tanıyosun ya? Arkadaşım ben CHP nin üyesiyim Oylarımızın yüzde kaçının baykala yüzde kaçının baykala rağmen geldiğini biliriz biz. Hayır bunu benden daha iyi bildiğini zannediyorsan söz sana karışmayacağım Son olarak söylemek istediğim ise; Evet AKP ülkenin en fakir ve eğitimsiz%41.23 lük kitleden %87.74 lük oy sağlamıştır. Al sana rakamlar. Ben boş konuşuyormuşum gibi bir hava vermeye çalışma. Bilmesem konuşmam. Ayrıca baykal partinin içinde çok küçük bir muhalefetin(%5) dışında tam destek almış bir liderdir. Baykal partinin basından indiği anda ''alevi'' azınlığın oyu diğer partilere geçer. Akp ne istiyor zannediyorsun ![]() Neyse söyleyeceklerim bu kadar ve delilleride var görüğün gibi. Bana baykalın işlediği günah yada suçlardan hazırlanmış bir dosya sun senden özür dileyeceğim söz veriyorum. Ama kati ispat istiyorum. Biz yıllardır hakim medya araştırmaları yaparız daha baykalın adının geçtiği bir yolsuzluk bir skandal olmamıştır. Eh küçük bir şey var sözde Bülent Ersoy dan rüşvet almış Hiç inandırıcılığı olmayan yalan bir haberdir simdiden söyliyim ![]() Ayrıca baykal bir dönem dışişleri bakanlığı yapmıstır eğer suç ve yolsuzluk arayacaksan o donemde ara. Biz ordada bulamadık çünkü yok Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... | |
| | #14 | |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.480
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Kaynak Akp nin kenar mahalle ve köylerden aldığı oy oranı toplam oyunun içinde %70 civarında haberin yok sanırım ![]() Bilmeden hamaset kokan konuşmalar yapmayalım lütfen önce bilmek gerek. Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" | |
| Mesaja teşekkür eden: | SessizSeyirci (05-08-08) |
| | #15 | ||
| Stajyer ![]()
Fakir diyerekten acaba o insan aklini kullanamazmi? Hicmi kendi iradesi yok yani? ha sade bulgura kandi havasi yaratmak ne kadar dogrudur? Her parti bu sekilde kampanya girisimlerinde bulunuyor? Bunu tek AKP yapmiyorki ? Neden ama yine AKP bu oylari alabildi hic dusundunuzmu? Iste bu sekil konusmalar AKP oy vermis olan kismi asaglamaktan baska birsey degildir. Halkin bi kismini sirf onlara oy verdi diye onlara oy verenlerden daha degersiz gibi gorunuyorlar. Buda yanlistir. Neyse.. Baykal in yolsuzluklarina gelelim : * 74 maliye bakani olarak basarisizligi & 78 de enerji bakani olarak basarisizligi ? * Izmir buyuksehir belediyesinde 1 milyon YTL gecen miktardaki parayi kim yuruttu ? * Botas ve Baykal in hani sozde manevi oglucugu ? * Herkes baska siyasetcilerin cocuklarinin parasini hesaplarken, hic kimse Baykal in kizinin isvicredeki hesabini sorusturmuyor ? O para gokten zembillemi indi o hesaba ? Amerikan vatandasligindan bile bahsetmiyorum o kendi secenegi o umrumda degil ![]() * SHP - Hadep Zubeyir Aydar ?? Birde Leyla Zana kim sayesinde aday olabildi -> Baykal.. Nedense bu insanlarin siyasette atilimlarina en buyuk katkida Baykal bulundu? Tesadufmu ? Yoksa Baykal onlarin Kurdistan kurma yanlilari oldugundan haberdar degilmiydi ve iyi niyetiyle mi olara yardimci oldu? Vs. vs. vs. vs. vs. vs. Ve daha da devam edebilirim ve bunlari karalama amacli soylemiyorum. Ben Baykal gibi bir "siyasetci" (siyasetci degil cunku benim gozumde) ciddi sekilde CHP gibi bir partiye yakistiramiyorum. Adam sade vak vak vak otuyo saldiriyo baskada degil. Baykal bugun istifasini verse, yarin CHP yine yukselmeye gider bundan adim kadarda eminim. Ya Livaneli bile zamaninda Baykal in yaptiklarini CHP gibi bir partiye yakistiramadigini azmi dile getirmisti ? Bak ozellikle eski bi yaziyi tekrar google de aramaya calistim gercekten bu yaziyi okuyunca kendi kendime Baykal tekrar istifa etsin diye dusunmustum , yzar Oymen : Alıntı:
Edit : Saat 5i gecmis iyi uykular ben kacar Konu Soylememkine tarafından (05-08-08 Saat 06:13 ) de değiştirilmiştir.. | ||
| | #16 |
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4588 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baykal in yolsuzluklarina gelelim : * 74 maliye bakani olarak basarisizligi & 78 de enerji bakani olarak basarisizligi ? * Izmir buyuksehir belediyesinde 1 milyon YTL gecen miktardaki parayi kim yuruttu ? * Botas ve Baykal in hani sozde manevi oglucugu ? * Herkes baska siyasetcilerin cocuklarinin parasini hesaplarken, hic kimse Baykal in kizinin isvicredeki hesabini sorusturmuyor ? O para gokten zembillemi indi o hesaba ? Amerikan vatandasligindan bile bahsetmiyorum o kendi secenegi o umrumda degil * SHP - Hadep Zubeyir Aydar ?? Birde Leyla Zana kim sayesinde aday olabildi -> Baykal.. Nedense bu insanlarin siyasette atilimlarina en buyuk katkida Baykal bulundu? Tesadufmu ? Yoksa Baykal onlarin Kurdistan kurma yanlilari oldugundan haberdar degilmiydi ve iyi niyetiyle mi olara yardimci oldu? Ben bunları somut deliler olarak kabul etmiyorum Zira bütün liderler hakkında haberler yapılır. Bu zor değil canım ya bana bir gazete baslığı bul o donem yolsuzluklarıyla ilgili ![]() Ayrıca sayın baykal çifte vatandaş olabilir. Erdoğanda yakınlarda villa aldı ABD de diye duydum herhalde başı sıkışınca oraya gidecek. Görevde olduğu sürelerde bir yolsuzluğunu söyle bana. Sanırım sen onu Cumhur Ersümer le karıştırıyorsun! O yolsuzlukları yapan oydu Leyla Zana başta erdoğanında ta kedisinin yasağının kaldırılmasını baykal sağlamıştır. Ama Zana'yı erdoğan kadar sevdiğini zannetmiyorum ![]() Onur Öymen le ilgili azın hoş bunu ilk defa okudum. Değerlendiricem biraz. Fkat Öymen de parti içinde yandaş bulma sıkıntısı olan bir üye Zira başarılı bir yönetimi olduğunu hiç düşünmüyorum. Somut delil olsaydı senden özür dilerim AMa çalışmanı takdir ediyorum. Yinede bizim yıllardır çalıstığımız halde gözden kaçan bir yolsuzluğunu ispatlarsan camia olarak sana minnet duyarız saygılar Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
| Mesaja teşekkür eden: | _osiris_ (05-08-08) |
| Konu Seçenekleri | |
| |