Konu Seçenekleri
Eski 30-11-06, 23:06 Çevrimdışı   #1
Rektör
Genel Mesajlar: 10.077
Teşekkür etti: 8.040
RepForum Gücü: 233
Forum Puanı:97032
YıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYıLdız_GöZlÜm tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Döküman akbanka gittim

akbanka gittim, onlarca kisi vardi, sanirim her kapidan girene baktiklari gibi bana da cok beklersin der gibi baktilar, benim de niyetim elektronik sira seysinden sirami alip bankadan ayrilmak ve diger islerimi yaptiktan sonra gelmekti. akbankin elektronik seysi diger bankalarinkinden biraz farkliydi(yeni bi musterisiyim) musteri nonuzu giriniz dedi, cuzdanimda bi yerlerde buldum ve girdim, islemler monusu cikti ve ben ihtiyacim olana bastim, cikan 16 numarali kagidi aldiktan 2 saniye sonra(abartmiyorum) ding! diye bir ses ve kirmizi digitalle yazilmis 16 rakami parladi. herkeste 300 lu sira kagitlari varken ve neden 16 yandi diye onlar birbirlerine bakarken ben zafer kazanmis bi komutan edasiyla ve arkamdan eye of the tiger muzigi caliyormus gibi hayal ederek, asil atlar gibi ayaklarimi oldukca ileri atarak yurudum ve beni hosgeldiniz yusuf bey diye karsilayan bayan elemana meraba dedim, islemimi 1 dakika icerisinde bitirdikten sonra akillarinda 1 kasik su ve mayosuyla beni hayal eden kalabaligin sevgi dolu bakislari arasinda bankadan ayrildim.

Alinti
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
And (01-12-06), EyLüLsu (01-12-06), romantik_dj (30-11-06)
Eski 30-11-06, 23:08 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ehehehehu
yaaaa o bankalara ölüyorum abii
hele insnaların bakışlarınaaa
çok güzel dedikodu yapılıo onlarla
eğer konsumak istiodanız şöle diyin
YA adama BAk BEnden Sonra GEldi HEmen GEçmiş Dimi TEyze

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden:
YıLdız_GöZlÜm (01-12-06)
Eski 01-12-06, 13:28 Çevrimdışı   #3
Doçent

Pagan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.796
Teşekkür etti: 1.070
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:5796
Pagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorPagan Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
hehhee
bende akbank akbank diye inliyom

Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz
Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz,
Yorgunuz
Çok Yorgunuz
Çok Yorgunuz...
Mesaja teşekkür eden:
YıLdız_GöZlÜm (01-12-06)
Eski 01-12-06, 14:40 Çevrimiçi   #4
Profesör

shedevil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.832
Teşekkür etti: 4.091
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:44371
shedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazshedevil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
ahah
guzeldi saol

hakketmedin beni!!

Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz,
Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz,
Ama ona asla saldıramazsınız,
Saldırırsanız ya kanınız,
ya sütünüz bozuktur

Y.G.ÖZDEN
Mesaja teşekkür eden: