| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | akbanka gittim, onlarca kisi vardi, sanirim her kapidan girene baktiklari gibi bana da cok beklersin der gibi baktilar, benim de niyetim elektronik sira seysinden sirami alip bankadan ayrilmak ve diger islerimi yaptiktan sonra gelmekti. akbankin elektronik seysi diger bankalarinkinden biraz farkliydi(yeni bi musterisiyim) musteri nonuzu giriniz dedi, cuzdanimda bi yerlerde buldum ve girdim, islemler monusu cikti ve ben ihtiyacim olana bastim, cikan 16 numarali kagidi aldiktan 2 saniye sonra(abartmiyorum) ding! diye bir ses ve kirmizi digitalle yazilmis 16 rakami parladi. herkeste 300 lu sira kagitlari varken ve neden 16 yandi diye onlar birbirlerine bakarken ben zafer kazanmis bi komutan edasiyla ve arkamdan eye of the tiger muzigi caliyormus gibi hayal ederek, asil atlar gibi ayaklarimi oldukca ileri atarak yurudum ve beni hosgeldiniz yusuf bey diye karsilayan bayan elemana meraba dedim, islemimi 1 dakika icerisinde bitirdikten sonra akillarinda 1 kasik su ve mayosuyla beni hayal eden kalabaligin sevgi dolu bakislari arasinda bankadan ayrildim. Alinti |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ehehehehu yaaaa o bankalara ölüyorum abii hele insnaların bakışlarınaaa çok güzel dedikodu yapılıo onlarla ![]() eğer konsumak istiodanız şöle diyin YA adama BAk BEnden Sonra GEldi HEmen GEçmiş Dimi TEyze Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YıLdız_GöZlÜm (01-12-06) |
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.070
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hehhee ![]() bende akbank akbank diye inliyom Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz Çok Yorgunuz Çok Yorgunuz... |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.091
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:44371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahah ![]() ![]() guzeldi saol ![]() Atatürk'ü sevmeyebilirsiniz, Fikirlerini benimsemeyebilirsiniz, Ama ona asla saldıramazsınız, Saldırırsanız ya kanınız, ya sütünüz bozuktur Y.G.ÖZDEN |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |