| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Akedemisyenin Tampon Yazıları
• Araştırma görevlim. • Göstergebilimin ustasıyım gözlerinin hastasıyım. • Yüksek lisanslım. • Entelim ama para bende. • Tek rakibim James Joyce. • Entelsem günahım ne. • Varoluşcum. • İrdeleme beni, irdelerim seni • Çenemdeki piercing kadar yakınsın bana • Boğaziçili. • Ömür biter, Nietzsche bitmez. • Rampaların ustasıyım Rembrandt'ın hastasıyım. • Bilgi birikimimin getirisi olan "aydın" sıfatının bana sağladıkları sağolsun. • Rahmetli de yapıbozumcuydu. • Yapma demagoji alırım aklını, girme • polemiğe yıkarım değer yargılarını. • Algıda seçiciysem günahım ne. • Tek rakibim Kant. • Yine mi sen Rönesanslı. • Freud'da sollardı. • Entelsin dediler kız vermediler. • Diyalektik bakar gözlerin. • O şimdi dadaist. • Sen sus, birikimin konuşsun. İmgelemim yeter. • Baba parası değil, 4 yıl lisans, 2 yıl master ve doktora teri. • Feng Shui'nin hastasıyım rampaların ustasıyım. • Beatnik isen vur saza, nihilist isen bas gaza. • Huzur Balzac' ta. • Bohemia ovası entel yuvası. • Pozitif alanlarda imge olmaktansa negatif alanlarda bir leke olurum. Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.467
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:3077 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |