Konu Seçenekleri
Eski 19-12-07, 14:58 Çevrimdışı   #1
Asistan
Müzik grubu

iced earth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 336
Teşekkür etti: 19
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:719
iced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyoriced earth ara sıra gören oluyor
uzulme Akıl almaz gıda hileleri.

giden gider kalan kalır
ölen bilir hayat nedir...
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (19-12-07), günışığı (20-12-07), hareketli (20-12-07), Proserpina (20-12-07), S-busse (19-12-07), Tweety (19-12-07), zampara (20-12-07)
Eski 19-12-07, 19:07 Çevrimiçi   #2
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

niaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.879
Teşekkür etti: 246
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:642
niaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:

teşekkürler

Şu Tertemiz Kalbime Vakitsiz Bir Ecelsin !
Eski 19-12-07, 19:34 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37629
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ööğğğğğğ :(:(:(

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 19-12-07, 19:56 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

_darkness_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 541
Teşekkür etti: 72
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:465
_darkness_ ara sıra gören oluyor_darkness_ ara sıra gören oluyor_darkness_ ara sıra gören oluyor_darkness_ ara sıra gören oluyor_darkness_ ara sıra gören oluyor
iğrenç:(

SeVmE...SeVeRsEn DeĞeR vErMesLeR!!!
Eski 19-12-07, 22:43 Çevrimdışı   #5
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
nasıl vicdanlarına yediriyorlar bunları yaparken hayret...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 19-12-07, 23:17 Çevrimdışı   #6

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.254
Teşekkür etti: 3.677
RepForum Gücü: 234
Forum Puanı:95373
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
burası Türkiye yok öle :p

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Kış Uykusu
Moduna Hazırlık...

Eski 20-12-07, 01:44 Çevrimdışı   #7

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.450
Teşekkür etti: 2.830
RepForum Gücü: 232
Forum Puanı:94235
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
eminim bunlardan daha çok hile vardır, ve bizim çok akıllı halkımız tarafından bulunup kullanılacaktır
Eski 20-12-07, 11:29 Çevrimdışı   #8
Stajyer

zampara - ait Avatar
Genel Mesajlar: 88
Teşekkür etti: 113
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:60
zampara ara sıra gören oluyor
kime güveniceğimize şaşırdık artık
Eski 20-12-07, 11:57 Çevrimiçi   #9
Doçent

hareketli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.880
Teşekkür etti: 656
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:9304
hareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayranhareketli herkes hayran
çok iğrenç

Her kalp büyük bir dünya
Bir kalp kırıldığında,hayata dair ne varsa
O dünyanın üzerinde
Başlar yok olmaya

Konu Seçenekleri